Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Η Διαμαντοπούλου συνεχάρη… τον εαυτό της (!!!) για την διάλυση της Παιδείας



Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει, χωρίς δασκάλους και χωρίς βιβλία! Η ομολογία δια στόματος Άννας Διαμαντοπούλου προμηνύει τα χειρότερα για την Παιδεία. Η υπουργός Παιδείας αφού ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν φέτος στις 12 Σεπτεμβρίου κι αφού συνεχάρη τον εαυτό της (!!!) λέγοντας πως «είναι άθλος» που θα λειτουργήσουν τα σχολεία… κι ότι «η πολιτική κρίνεται σε συνθήκες μεγάλης κρίσης και οι καπετάνιοι στην φουρτούνα φαίνονται», μετά έριξε τις βόμβες:

Φέτος, όπως είπε, θα συνταξιοδοτηθούν 6.000 εκπαιδευτικοί και θα προσληφθούν 600 όπως επιβάλλεται από την αναλογία μια πρόσληψη προς δέκα αποχωρήσεις με βάση τις δανειακές υποχρεώσεις του κράτους. Δηλαδή η τρόικα και τα μνημόνια που υπέγραψαν διαλύουν την Παιδεία!

Για τα σχολικά βιβλία, η «καλή καπετάνισσα», σύμφωνα με τα λεγόμενα της, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα, αναφέροντας ότι ήδη έχει ξεκινήσει η εκτύπωση από τον ΟΕΔΒ με στόχο στις 12 Σεπτεμβρίου, οπότε ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, να διανεμηθούν στους μαθητές τα βασικά βιβλία. Τα τεύχη που δεν είναι απαραίτητα (;;;) στην έναρξη της χρονιάς θα έχουν μοιραστεί στους μαθητές έως το τέλος του μήνα.
kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: