Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΓΚΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ;»




Το προεδρικό παρελθόν του Κ. Παπούλια κάθε άλλο παρά συνηγορεί για το υπερκομματικό των ενεργειών του. Κινούμενος μεταξύ αμφίβολης προέλευσης εγγράφων ερασιτεχνικής έμπνευσης και εκβιαστικών πρωθυπουργικών non paper, που αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα προς ενημέρωση του άμεσα ενδιαφερόμενου Ελληνικού λαού, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κλονίσει την εμπιστοσύνη του λαού προς το θεσμό. Αυτή την κρίσιμη στιγμή η Ελλάδα κάθε άλλο παρά από έναν «κομματικό πρόεδρο» έχει ανάγκη. Ο κύριος Παπούλιας με τον τρόπο που χειρίζεται την κρίση το μόνο που κατορθώνει είναι να τη διευρύνει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΤΑΡΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .... (Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΚΟΥΕΙ?)

http://tolimeri.blogspot.com/2012/05/blog-post_8083.html

Unknown είπε...

ΈΕΕ Βασίλη το τόπι!! Μ έκανες μλποκ στο twitter θα με δημοσιεύσεις εδώ;;;Γιατί σήμερα τον θεωρείς κομματικό τον Πρόεδρο Βασίληηηη; Σήμερα ειδικά Βασίληηηη!!! γιατίιιιιι;;;;

Ανώνυμος είπε...

ο παπουλιας πολεμησε τους γερμανους οταν ηταν 12 ετων κυριε Χαρρυ Κλυνν, δεν ειναι οπιος κι'οποιος!
επισης φριντισε να βρει γκομενα στον σκατοψυχο αντριου παπαντριου και να ξεπλυνει το μαυρο χρημα με το οποιο ο μινεικο εφτιαξε την ερωτικη φωλιτσα για την Λιανη. ο γαμιας παπαντριου [70 και κατι ετων!!] με την τσατσα παπουλια τον γερμανοτσολια

Ανώνυμος είπε...

Κάρολος Παπούλιας, αμετανόητος κομματάνθρωπος.
Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Παπούλιας.Ο "διασκεδαστής" της οικογένειας Παπανδρέου Παπούλιας.Ο δανειστής του Ανδρέα Παπούλιας.Ο συγκολυμβητής της Δήμητρας Λιάνη Παπούλιας.Ο άεργος, ανεπάγγελτος και ελέω κράτους "εισοδηματίας" Παπούλιας.Ο Παπούλιας,είναι πολιτικός της πιο χυδαίας εκδοχής της μεταπολίτευσης.Της εκδοχής των ανάξιων, οι οποίοι προσπερνούσαν τους άξιους.Της εκδοχής των απόντων δειλών, οι οποίοι "καπέλωναν" τους πραγματικούς αντιστασιακούς.Της εκδοχής των άεργων σοσιαλιστών, οι οποίοι αναλάμβαναν να μπουν επικεφαλής των εργαζομένων.Της εποχής της "καμαρίλας" και των "αυλικών", οι οποίοι έγλειφαν ιδιώτες κομματάρχες και έτρωγαν δημόσιο χρήμα.Της εκδοχής που, όποιος βουτούσε στις πισίνες με τον Ανδρέα και τις γκόμενές του, ζούσε πλούσια ελέω κράτους. Αξέχαστες θα μείνουν στον κόσμο οι φωτογραφίες του άεργου Παπούλια μέσα στην πισίνα με τη Μιμή και άλλους διάσημους άεργους, οι οποίοι παρίσταναν τα πολιτικά πρόσωπα και τους δημοσιογράφους.
Ο απόλυτος ορισμός του κομματάνθρωπου της μεταπολίτευσης και δη του πασόκου. Ενώ όμως ο κόσμος "διαλύθηκε" και υποφέρει από τη φτώχεια, εξαιτίας όλων αυτών των ανάξιων και των τεμπελχανάδων, ο ίδιος δεν πληρώνει το κόστος. Ο ίδιος ο Παπούλιας ακόμα ζει το "όνειρό" του, που είναι σχεδόν "αμερικανικό", αν σκεφτεί κάποιος ότι εισπράττει πιο πολλά κι απ' τον Ομπάμα.

Τέτοιος ήταν ο Παπούλιας. Ένας άεργος, ο οποίος παρίστανε το πολιτικό πρόσωπο, επειδή αυτό βόλευε τα πολιτικά αφεντικά του. Επειδή ο Ανδρέας χρωστούσε, εμείς έπρεπε να πληρώνουμε. Επειδή ο Ανδρέας ήθελε να κάνει την "πλάκα" του, ο Παπούλιας μάς έγινε πολιτικός. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, ο Παπούλιας ήταν ένας διασκεδαστής αυτών, που μας "βύθισαν" στα χρέη και αυτοί τον πλήρωναν με κρατικά οφίτσια.Ένας χρήσιμος άνθρωπος μόνον για τα αφεντικά του.Το σίγουρο άλλοθί τους.Το άλλοθί τους απέναντι στις γυναίκες τους, όταν ξενοκοιμόντουσαν ή το άλλοθι απέναντι στον λαό, όταν αγόραζαν τα παράνομα σπίτια των pampers.Το σίγουρο "άλλοθι" αν κάποτε, εκτός από γυναίκες και ψηφοφόρους, κάποιοι από αυτούς θα τολμούσαν να προδώσουν και την πατρίδα.
Όταν η Μπενάκη τού είπε ότι αναλαμβάνει το Ύπατο Αξίωμα του ελληνικού κράτους σε μια εποχή όπου θα περιοριστούν τα κυριαρχικά του δικαιώματα έναν λόγο αντίδρασης δεν τόλμησε να πει.
Επειδή λοιπόν οι καιροί είναι ύποπτοι κάποιοι "χαμαιλέοντες" προσαρμόζονται στις ανάγκες των καιρών.Η ιστορία όμως είναι "σκληρή" και έχει μια "μνήμη" εφιαλτική για τους ανάξιους. Αυτή η ιστορία, όταν θα τον κρίνει, θα τον "πονέσει".