Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΕΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΜΑΤΑ




Επειδή τα non papers είναι της μόδας, πάρτε και ένα non paper που μόλις έλαβα με την παράκληση να σας το κοινοποιήσω.


ΥΓ
Προς άρση κάθε παρεξήγησης, δηλώνω ότι δεν ανήκω στο κόμμα του κ. Καμένου, αλλά εάν ήμουν στη θέση του κ. Καμένου και δεν είχα δώσει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτό το περίφημο
non paper, θα κατέφευγα άμεσα στον εισαγγελέα για να ζητήσω να ερευνήσει το συμβάν.(Τα περί θεσμών και τρίχες κατσαρές τα ακούω βερεσέ. Η αλήθεια είναι πάνω από θεσμούς)
Αν πάλι το είχα δώσει στο πρόεδρο της Δημοκρατίας, δε θα είχα πρόβλημα να βγω και να το ανακοινώσω. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το έγκλημα! Κάπου χωλαίνει η όλη υπόθεση. Δεν πίστεύω εξάλλου να είναι τόσο βλάκας ο κ. Καμένος, ώστε από τη στιγμή που ζήτησε από τον πρόεδρο να δοθεί το έγγραφο στους αρχηγούς των κομμάτων, να συμπεριλάβει στο έγγραφό του αυτό και τις όποιες απαιτήσεις του περί υπουργείων κλπ!

Όλα στο φως λοιπόν, καθότι όλα αυτά τα «τερτίπια» και τα σούρτα φέρτα με τις κατ’ επιλογή προσκλήσεις των πολιτικών αρχηγών και τα non papers εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους θεσμούς και τη Δημοκρατία αυτή καθεαυτή, είναι δηλαδή, όπως θα έλεγε και η συγχωρεμένη η μάνα μου, «ΕΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΜΑΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: