Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Περί του “φαινομένου” Χρυσή Αυγή.

O λαός απέδειξε ότι διαθέτει ΦΟΝΙΚΟ χιούμορ, στέλνοντας τη Χρυσή Αυγή στο βουλευτικό χαμαιτυπείο, διότι σκέφτηκε απλά και προπαντός λογικά:
“Εχω για 30 χρόνια απέναντί μου μια δολοφονική κυνοβολευτική ληστοσυμμορία που ΕΝ ΧΟΡΩ λήστεψαν τις αποταμιεύσεις μου, δήμευσαν τα σπίτια μου, ξεπούλησαν τη χώρα, διώχνουν τα παιδιά μου πάλι μετανάστες, με αρρωσταίνουν και με αυτοκτονούν κάθε μέρα, εισάγουν νταβατζιλίκι συνεχώς αλλοδαπούς πληθυσμούς για να με αντικαταστήσουν στη Γη των προγόνων μου.
Πως θα τους αντιμετωπίσω για να μην έχω την τύχη των Ινδιάνων της Αμερικής;
Στέλνοντας στη βουλή αυτούς που νομίζω ότι μπορούν να “καθαρίσουν”
Φουσκωτοί;
Ιδανικοί για την περίπτωση.
Αν έχουν και πέντε Εθνικές και Λαϊκές πολιτικές θέσεις με τις οποίες ταυτίζομαι, ακόμα καλύτερα“.
Απλά και λαϊκά πράγματα.
Πιο απλά και πιο λαϊκά δεν γίνεται.
“ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ” ΦΩΝΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ.
Την κτηνώδη δύναμη το σύστημα τη δέχεται όταν είναι εξωραϊσμένη και γυαλισμένη κάτω από τα φώτα της τηλεόρασης, στα πρωϊνάδικα όταν κάνουν πασαρέλα τα γυμνασμένα και αποτριχωμένα μοντέλα, ή στους Ολυμπιακούς αγώνες με την αναβολικότητα να κρύβεται πίσω από ουρανομήκεις ιαχές.
Τώρα που εμφανίστηκε μπροστά του ωμή και αφτιασίδωτη από τα φωτοσοπ, το σύστημα σκιάχτηκε…
Τι να κάνουμε;…
Ας τους αντέξουν.
Όποιος πάντως θέλει να κατανοήσει το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, εκτός από την άμεση αντίληψη που θα πρέπει να αποκτήσει, καλό θα είναι να διαβάζει και ποια γνώμη έχουν για αυτήν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, δηλαδή οι αριστεροί και οι κομμουνιστές.
Αυτοί αναλύουν το φαινόμενο με Πολιτικούς Όρους και όχι με υστερικές κραυγές, και καταλήγουν, ότι στο καπάκι έχει τη δυναμική έλξης άλλων 500.000 λαϊκών ψήφων, δικών τους -παραδοσιακά- ψήφων…
Για τη δεξιά, δεν το συζητούμε καν…
Τώρα να δούμε τους μπρατσωμένους της Χρυσής Αυγής να κοιτάζουν και μόνο τους ντιντήδες στα έδρανα του κυνοβολείου, ε, οπωσδήποτε θα είναι ένα θέαμα που θα απολαύσουμε!
Η ταμπέλα “ναζί” δεν πέρασε στον κόσμο, και ούτε πρόκειται να περάσει, ει μη μόνο στους λεπτεπίλεπτους κολωνακιώτες αριστερούς με τα καμηλό και σε κάτι υστερικούς πανεπιστημιακούς χαρτογιακάδες. Πρόκειται για περσινά ξινά σταφύλια, κυριολεκτικά. Οι σύγχρονοι ναζί είναι οι ΕΥΡΩΝΑΖΙ του Ευρώ και της ΕUSSR.
Γνωρίζουμε ότι αυτό που ονομάζεται Ελληνική Βουλή, είναι ένα διαρκές Πλυντήριο.
Καμιά φορά όμως μπορεί να μετατραπεί σε Καθαρτήριο.
Έστω και για μια στιγμή.
Εγώ δεν καταλαβαίνω το φόβο, τις υστερικές κραυγές και κάτι παρωχημένους ψευδοδιανοούμενους που κουνάνε δασκαλίστικα το δάκτυλο. Ειδικά αυτούς.
Κοινοβουλευτική παρουσία ζήτησε η Χρυσή Αυγή, όπως τόσοι άλλοι, π.χ. αριστεροί και αναρχικοί και αντιεξουσιαστές που πιο αναρχικότεροι δεν υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη (ασχέτως του αν δεν την απέκτησαν τελικά). Το λεγόμενο “μαύρο μπλοκ” (αναρχικοί) σύσσωμο καλούσε σε συμμετοχή σε μια διαδικασία, που λόγω ιδεολογίας θα έπρεπε να αποστρέφονται.
Έχουμε τύποις Δημοκρατία, δεν έχουμε; …
Θα δείξουν οι χρυσαυγίτες τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν και αν δεν…, στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (αν και εφόσον γίνουν…) θα τους αφαιρεθεί η λαϊκή προτίμηση.

    Ψήφος σκληρή αλλά και ψήφος ορθή, με το ένστικτο επιβίωσης του Ελληνισμού: 7% στη Χρυσή Αυγή. Επικράτηση του “αντιμνημονίου” από δεξιά και από αριστερά. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Θα προκύψει η πιο ενδιαφέρουσα βουλή στην ιστορία. Η Ελλάδα οδηγεί ξανά τις παγκόσμιες εξελίξεις (ο Μαρκ Μαζάουερ θα επαληθευθεί πιο γρήγορα απότι και ο ίδιος θα φανταζόταν, και σε πολλαπλά επίπεδα…)

    http://bit.ly/KMz6kL

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο μυαλό μου είσαι ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους διαβάζω μία σοβαρή ανάλυση.
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.

Και η αλήθεια είναι ότι κυρίως σε κομμουνιστικά μπλογκ βρίσκω τις σωστές αναλύσεις.

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ οι “δημοκράτες” έριξαν την επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Α.
http://xryshaygh.wordpress.com/

Εδώ διώκουν καθηγητή επειδή ψήφισε Χ.Α.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=138818&catid=6

Εδώ οι “γνωστοί – άγνωστοι” στα Εξάρχεια ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο
http://www.skai.gr/news/greece/article/202631/epithesi-sto-dimosiografo-tou-skai-konstadino-bogdano-/

Εδώ ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζητάει να κυρηχθεί παράνομη η Χ.Α.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kp3CvDuFZOk

Και όλα αυτά σε λιγότερο από ένα 24ώρο.
Το πογκρομ συνεχίζεται.

Έτσι για να καταλαβαίνουμε τι σημαίνει στην πράξη φασισμός.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη.
Αναφέρεσαι σε μιά από τις "ομάδες εργασίας" για την παράδοση του Αθηναϊκού κέντρου στα "μεγάλα συμφέροντα" αντί πινακίου φακής; (Μιλάμε για ΠΟΛΥ χρήμα)
Αναφέρεσαι στο πιο ΚΑΛΟΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ κόμμα στα Μ.Μ.Ε. ; Απουσίαζε μεν από το πολιτικό ρεπορτάζ, κυριαρχούσε δε στο αστυνομικό. Συνεπάγεται λοιπόν οτι ΔΕΝ απουσίαζε από το πολιτικό ρεπορτάζ αλλά ΕΛΑΜΠΕ δια της απουσίας του.
Εδώ και ένα χρόνο οργώνουν κυριολεκτικά την επικράτεια: όπου γάμος και χαρά, ο χρυσαυγίτης πρώτος. Με τι λεφτά; Με δωρεές φίλων;
Θεωρείς τον Μανιάτη Μιχαλολιάκο αντισυστημικό; Τον ΕΥΠατζή, εκδότη εφημερίδας και περιοδικού;
Αυτόν που είπε ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ που έχει πει πολιτικός ποτέ; "Δεν είμαστε ναζι".
Πράγματι. Στα ΔΙΑΚΟΣΙΑ τεύχη του περιοδικού του θα βρεις ΠΕΝΤΕ σελίδες οπου ΔΕΝ υμνείται ο ναζισμός.
Οι ψηφοφόροι της Χ.Α. κάναν μια τεράστια μαλακία. Δεν λέω οτι είναι μαλάκες. Μαλακίες κάνουμε όλοι.
Μαγκιά θα ήταν να στέλναμε τον Τζήμερο στη βουλή. Να παραδίδει μαθήματα φιλελευθερισμού στους νεοδημοκράτες και τους πασόκους.
Μαγκιά θα ήταν να στέλναμε τους "Πειρατές" στη βουλή. Να παραδίδουν μαθήματα πολιτικής και εργασιακής ελευθερίας στους συριζαίους.
Μαγκιά θα ήταν να στέλναμε το Κίνημα "Δεν Πληρώνω" στη βουλή. Αυτούς τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ που ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΜΕ ΕΡΓΑ.
Τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ εχθρούς του κάθε Μπόμπολα.
Θα είχε ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ να κάθονται οι καταληψίες των διοδίων με τους εκπροσώπους των μεγάλων κατασκευαστικών.
Ενώ αντίθετα βάλαμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ομάδα εκπροσώπων ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ η ανάπτυξη της πόλης των Αθηνών.

Θοδωρής Γκότσης

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ φταίω που ψήφισα Χ.Α.?
Η Χ.Α. έπαιξε με τα ταμεία?
Έβαλε τούρκους βουλευτές?
Για την πολυπολιτισμικότητα τι κάνουν οι άλλοι? Εγώ γέμισα την βουλή με αριστερές αντιεθνικες απόψεις? Πόσοι αριστεροί βλέπουν ελληνική σημαία και ξερνάνε?

Δέν εχω τίποτα με τα αλλά κόμματα αλλά δέν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα.
Η Χ.Α. είχε ξεκινήσει σαν ναζιστικό κόμμα γιατι σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει ένα ποσοστό προς εκμετάλλευση. Τωρα το έχει γυρίσει και προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν γιατί οι ελληνες εθνικιστές είναι ποιο σημαντικοί από ναζί και εφηβικες ανοησίες.

Αν τα κανάλια είχαν υποστηρίξει την Χ.Α. όπως το μνημόνιο θα ήταν πρώτο κόμμα.

Ο εθνικιστής δέν λαδώνεται για την ψήφο δέν ζητά πρόσληψη, δέν τον νοιαζουν τα λεφτά, δέν τον νοιάζει ο θάνατος του το μόνο που θέλει δυνατή χώρα δυνατό εθνος και την ελλάδα στους έλληνες.
Αν αυτό δέν μπορεί να το δώσει η Χ.Α. θα έχει την τύχη του ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΨΟΓΟΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

Dr.Φλάντζας είπε...

Κύριε Κλύν:

Διαφωνώ. Τα Χρυσά Αυγά δεν είναι πολιτικόν κόμμαν. Είναι συμμορία. Είναι μαφία που ασπάζετω τον Χίτλερ. Δέν είναι ούτε γραφικοί, ούτε δια να γελάμε. Εχουν στείλη κόσμο στα νοσοκομεία.

Είναι επικίνδυνοι,
Dr.Φλάντζας

Ανώνυμος είπε...

Οι αναρχικοί είναι οι μόνοι που δεν συμμετέχουν στο πανηγυράκι των εκλογών και καλούν σε εκλογική απεργία εδώ και πάνω από 100 χρόνια. Ας μη λέμε ότι θέλουμε.

Όσο για τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής, οι περισσότεροι είναι και ήταν κρυφορατσιστές και κρυφοφασίστες και βρήκαν ευκαιρία να διατρανώσουν την άποψή τους λόγω της κατάστασης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΗΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΗΤΕ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Μ Ο Ν Ο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα κόμμα, είναι εγκληματική οργάνωση. Συνεργάζεται με την Αστυνομία (μέχρι και ο Χρυσοχοΐδης το έχει παραδεχθεί) και λειτουργεί σαν ένα μείγμα στρατού και μαφίας. Κρίμα που ένας σκεπτόμενος άνθρωπος όπως εσείς δεν μπορείτε να το καταλάβετε.
Ας μην ξεχνάμε τουλάχιστον το πόσοι πατριώτες πέθαναν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο από τους Ναζί, αυτούς ακριβώς που έχουν τώρα ως πρότυπο οι χρυσαυγίτες.
Ασημίνα

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μισώ τον χίτλερ τους ναζί και όποιον έχει κάνει εισβολή στην ελλάδα.
Στο σχόλιο μου λέω ότι ξερω τι είναι Χ.Α. και την ψήφισα.
Κανονικά έπρεπε καταλάβεις από μόνη σου.
Μπορώ να πολεμησω για την χώρα μου και θα έδινα και την ζωή μου για την ελευθερία σου και σας. Αλλά σε μια χώρα να είναι δικιά μας και όχι ολονών.
Η Χ.Α. ξέρει τι χρειάζεται, το πρώτο είναι η ελληνική σημαία, το δεύτερο εθνικισμός.

Για την αστυνομία και τον χρυσοχοϊδη? Αν ήμουν μπάτσος θα προτιμούσα να πίνω καφέ από το να κυνηγώ κακοποιούς. Να είναι καλά η Χ.Α. δλδ.


Παναγιώτης,

Ανώνυμος είπε...

Μη βαράτε τον αγαπητό Χάρρυ, η ανάρτηση είναι από το Αλλενάκι.

Ευχαριστώ Χάρρυ!

:)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως ξέρω, απο προσωπική εμπειρία, ότι στην Ελλάδα η αριστερά οργάνωνε τις πορείες και η αριστερά τις διέλυε.Ξέρω επίσης ότι όλα αυτά τα χρόνια έπαιζε το ρόλο της βαλβίδας εκτόνωσης του συστήματος.
Οι δημοκράτες όπως αποκαλούντε κάποιοι οφείλουν να δρουν σαν τέτοιοι αν δεν κάνω λαθος.
Τώρα τα περι αγώνων απο τους επαγγελματίες του είδους,έχω να σχολιάσω με τη φράση του Νίτσε: Εκ νέου αξιολόγηση ιδεών!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΠΡΙΝ 30ΧΡΟΝΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΔΕΕΣ.ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΝΔ,ΑΠΟ ΚΚΕ ΣΕ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ?ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΔΕΕΣ.ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ.