Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΜΑΤΩΝΤΖΗΔΕΣ!





Bloomberg: Οι Έλληνες πλοιοκτήτες έβγαλαν 175 δισ. αφορολόγητα σε 10 χρόνια, αλλά λένε ότι θα μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους, εάν η νέα κυβέρνηση καταργήσει τη φορολογική απαλλαγή τους, διακινδυνεύοντας και 60.000 θέσεις εργασίας.

Τη στιγμή που το κράτος φορολογεί μικροσυνταξιούχους, μισθοσυντήρητους και τους άνεργους...Μόνοι σας θα έπρεπε να ζητήσετε να φορολογηθείτε ρε κτήνη... Γαμώ την Ελληνική σας συνείδηση, εκβιαστικά γουρούνια!

8 σχόλια:

Penelope είπε...

Sigxaritiria Kr. Klynn!

Delta είπε...

Εαν ειπαν κατι τετοιο ειναι πραγματικα ΑΘΛΙΟΙ και φτηνιαρηδες. Εισαστε βεβαιοι οτι πραγματι ειπωθει τετοιο πραγμα? Εαν γινει πραγματικη εξεγερσις θα χασουν τα παντα οι εφοπλιστες

Ανώνυμος είπε...

μην τσιμπάτε από τις παπαριές του χάρρυ.

ποιος πραγματικός έλληνας θα έδινα τα λεφτά του στος τσοχατζόπουλους και τους τσίπριδες.
Αυτοί θα τα χρησιμοποούσαν εναντίον της ελλάδας.

chantzaridis είπε...

Απειλούν ανοικτά ότι θα φύγουν από την Ελλάδα αν φορολογηθούν από την επόμενη κυβέρνηση.

Δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg φιλοξενεί δηλώσεις ελλήνων εφοπλιστών με πιο χαρακτηριστική αυτή του Βίκτωρα Ρέστη.

«Δεν μπορείς να πιέζεις ασφυκτικά ένα πρόσωπο που εκπροσωπεί τη διεθνή ναυτιλία λέγοντάς του ‘‘θα σε φορολογήσω’’. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι ‘‘κάν΄το αλλά μετά θα με ψάχνεις'’'».

Το Bloomberg σε δημοσίευμά του αναφέρει ότι πιθανή φορολόγηση των ελλήνων πλοιοκτητών από μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ως αποτέλεσμα τη μαζική φυγή τους από τη χώρα με επακόλουθο την εκτόξευση της ανεργίας.

chantzaridis είπε...

Το ενδεχόμενο φορολόγησης της ελληνικής ναυτιλίας από μία επόμενη κυβέρνηση, σχολίασε ο εφοπλιστής, Βίκτωρ Ρέστης, ο οποίος απείλησε πως κάτι τέτοιο θα έκανε τους Έλληνες πλοιοκτήτες να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κ. Ρέστη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, είπε πως «δεν μπορείς να πιέζεις ασφυκτικά ένα πρόσωπο που εκπροσωπεί τη διεθνή ναυτιλία λέγοντάς του ''θα σε φορολογήσω''. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι ''κάν΄το αλλά μετά θα με ψάχνεις''».

Το Bloomberg σε άρθρο του σχολιάζει την ενδεχόμενη φορολόγηση της ελληνικής ναυτιλίας από μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο θα εκτόξευε την ανεργία ακόμη περισσότερο διότι οι Έλληνες πλοιοκτήτες θα έφευγαν από την χώρα.

Στην συνέχεια αναφέρεται και η φορολογική ασυλία που απολαμβάνουν οι Έλληνες εφοπλιστές, οι οποίοι απασχολούν συνολικά 60.000 εργαζομένους. Ωστόσο ο αριθμός αυτός είναι ακόμη μεγαλύτερος σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, καθώς μαζί με όσους απασχολούνται σε συναφείς κλάδους της ναυτιλίας, αγγίζει τις 200.000

http://www.iefimerida.gr

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Μαλακιες λενε,ο κλαδος του ναυτικου εχει μεινει με λιγο κοσμο,καταρχην οι βολευτες μας(με νομους ελεω εφοπ ληστων) τοσα χρονια απτο 80 και μετα με κορυφωση οταν μπηκαμε στο ευρω σε ενα βαπορι που ειχε πληρωμα π.χ ποντοπορο 30 ατομα τα 28 ηταν ελληνες,σιγα σιγα τους μειωναν με ξενους και τωρα φτασανε να εχουν 4 ατομα μονο ελληνες στα ποντοπορα και αν θελουν βαζουν παραπανω,2 η3 ατομα το κανουν φυσικα με φορολογικα ανταλλαγματα,η ακτοπολοοια τα ιδια λιγοι εφοπλιστες εχουν μονο ελληνες πλοια μεσογειακα με πληρωμα 9 ατομα τα μισα ειναι ξενοι,τα επιβατηγα εχουν αρχισει και βαζουν ξενους,η ανεργια πρεπει ναναι γυρω στο 30%,αν εισαι καποιας ηλικιας πανω απο 40 και δεν εχεις παει καπετανιος(εισαι ανθ/χος)δεν σε παιρνουν μονο με δοντι η αν πληρωσεις πρακτορα,οι σχολες παρατημενες,εχουν ανοιξει σχολες σε φιλλιπινες και αλλου και παιρνουν πιπινια,εχουν παρει θαλλασοδανεια δανεικα και αγυριστα αρκετοι απο αυτους.Τα γραφεια τους σχεδον ολοι ταχουν βγαλει εξω επι το πλειστον στο σιτυ του λονδινου και αλλου,εδω εχουν παραρτηματα,μονο τα ακτοπλοικα και τα μοτορσιπ εχουν τα κανονικα γραφεια τους εδω,τα σωματεια μας ειναι ξεπουλημενα(συνδηκα λησταρες γαρ),πας να ζητησεις δουλεια κανονικα πρεπει να σου βρουν δουλεια τα σωματεια και οχι να πας στις εταιριες και να κανεις φορμες και σε κοιτανε σαν αλογο κουρσας που αν γερασει η παθει κατι το αφηνουν να πεθανει,σε αφηνουν ξεκρεμαστο το μονο που ζητανε ειναι να πληρωνεις συνδρομη καθε χρονο γυρω στα 400 ευρω για ανθ/χο για πλοιαρχοδεν ξερω υπολογιζω κανα 700,αν αρνηθεις να τους πληρωσεις φτιαχνεις υπευθυνη δηλωση οτι δεν τους πληρωνω νταβαντζηλικι στα παιρνουν μαζεμενα παρανομα απτο εφαπαξ οταν βγεις στη συνταξη,οι ποιο πολλοι δεν το ξερουν αλλα οσοι το ξερουν τους τραβανε ενα εξωδικο και δεν στα παιρνουν,πρεπει να σαι γλυφτης ρουφιανος δουλοπρεπης για να δουλεψεις με πολλους καπεταναιους,αν δεν εισαι η τους πας κοντρα σε κατι δε πα νασαι καλος στη δουλεια σου αν δεν εισαι υποτακτικος η αν τους ξινιζει η φατσα σου ο τροπος που μιλας και σου τραβανε ενα ρεπορτο(black list,σχεδον ολες οι εταιριες εχουν εναν τειρεσια ,κοιταει μεσα βλεπει οτι σε ενα πλοιο αλλης εταιριας εχεις κακο ρεπορτο)αντε ξαναβρες δουλεια.

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΟΖ - Ε.Ο.Ζ. ΕΙΔΙΚΗ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ)
Ακουστε τον καζακη για τις ΕΟΖ και τους εφοπλιστες
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iNBPL3PdR5s

Ανώνυμος είπε...

Άδεια σε Φειδάκη - Ρέστη για το τρίτο μεγαλύτερο off shore αιολικό
Γιαυτο απαειλουνε θα κοπει η μασσα ντε.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1529046

Ανώνυμος είπε...

giati na ta dosoune .gia na ta paroun oil kleftes kai na taisoun toys kifines?