Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ...



«Είδα ανθρώπους να επαναστατούν στα νιάτα τους και να σέρνονται σαν σκουλήκια για λίγη εξουσία στα γηρατειά τους»
Χάρρυ Κλυνν


ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ... Ο ΑΡΧΙΡΕΖΙΛΗΣ ΤΗΣ ΔΕΙΜΑΡ (Δήθεν ΕΙμαστε Αριστεροί)


Ο ΜπαρμπαΦώτης είναι αντιπαθής, κακός ηθοποιός, κουραστικός ομιλητής, ανειλικρινής πολιτικάντης, ένας τιποτελόγος, μη κομίζων νέες προτάσεις, ιδέες και οράματα. Ένας άχρωμος, συνταξιούχος συμφεροντολόγος. Τα ίδια χαρακτηριστικά παρουσιάζουν και οι αλλοπρόσαλλοι…συνεργάτες – παρτάκηδες συνεργοί του, καθώς και το αμφιλεγόμενο μόρφωμα, της ιμιτασιόν ανανεωτικής του …αριστεροεκσυγχρονιστικής Πασοκοσύνθεσης. Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε στην πολιτική ζωή της χώρας. Αποτελούν απλά ένα κατασκευασμένο κομματίδιο-τσόντα-δεκανίκι για το σύστημα των συμφερόντων, ώστε αυτά να εξακολουθούν να εκβιάζουν, να πιέζουν, να απαιτούν συμμετοχή στη νομή της εξουσίας και να ευελπιστούν σε πιθανή επανεμπλοκή τους στις μελλοντικές ρεμούλες που οραματίζονται. Ας διαλυθούν λοιπόν ησύχως και μιαν ώρα αρχύτερα, οι Καρατζαφερέοι της….αριστεράς (και καλά…), και ούτε στην κηδεία στεφάνι δεν θ΄αξίζει να στείλουμε.
BLACKQUEEN

3 σχόλια:

Delta είπε...

σωστο!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ Χαρρυ μου σε ΟΛΑ όσα γράφεις για τον Κουβέλη, αναρωτιέμαι όμως γιατί παραξενεύεσαι τόσο πολύ!!!

Ο άνθρωπος εκτέλεσε το ΕΡΓΟ ΤΟΥ θαυμάσια και στο ακέραιο. Είναι συνεπώς ένας πολύ καλός πολιτικός ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

Για να δούμε λοιπόν κάποιες περίεργες "συμπτώσεις":
1. 27/6/2010 αποχωρεί από τον ΣΥΝ & φτιάχνει τη ΔΗΜΑΡ, λίγο μετά δηλ. από τις εκλογές Σεπτ/2009 (το "λεφτά υπάρχουν" του ΓΑΠ και το 1ο Μνημόνιο)!!! Ένας τόσο έμπειρος πολιτικός ΔΙΑΣΠΑ το κόμμα που φαίνεται να είναι η επόμενη λύση κατά των Μνημονίων, που ήδη είναι προ των πυλών??? ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ???

2. Εκλογές 2012: α) Μάιος ΣΥΡΙΖΑ + ΔΗΜΑΡ 23%, με ΝΔ 18,8%. Αρα 1ο κόμμα!!! β) Ιούνιος: 26,89 + 6,26 = 33,15%, με ΝΔ στο 29,66%. Αρα και στις 2 περιπτώσεις ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (& φυσικά και το bonus των 50 εδρών)!!! ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ!!

3. Αφού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχαν >150 έδρες τι δουλειά είχε στη συγκυβέρνηση?? Για να δώσει αριστερό άλλοθι σε μια μνημονιακή συγκυβέρνηση? Εξυπηρετεί αυτό το λαό ή το σύστημα? Προφανώς το σύστημα? Αρα? Πάλι λοιπόν ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ!!!

4. Τι δουλειά έχει η γνωστή ΡΕΠΟΥΣΗ σε περίοπτη θέση δίπλα του? Γιατί δέχτηκε στη ΔΗΜΑΡ το μεγαλύτερο μέρος του Σημιτικού μπλοκ του ΠΑΣΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ (εξ αίματος, καταγωγής, εθνικότητας, θρησκείας, κλπ - ένα απλό search στο google θα σας πείσει!!).
Πιστεύω ότι αυτά αρκούν ...
Όποιος δεν κατάλαβε ως εδώ, πολύ απλά, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ (ειδικότερα αυτοί που τους ψήφισαν)!!!

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε για να κάνουν το 2013 αλλαγή συντάγματος θέλουν πάνω από 180 ψήφους.
Αυτός είναι ο λόγος που τον θέλανε.
Αυτός είναι ο λόγος που πήγαν για εκλογές.
ΑΛΛΑΓΉ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΈΝΟΙ!!!!!!!
Στην προηγούμενη κυβέρνηση είχαν περισσότερη δύναμη αλλά έπρεπε να πάνε σε εκλογές για να αλλάξουν το σύνταγμα.

Παναγιώτης.