Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ;


Η Κυρία αυτή, αυτό το δημοσιογραφικό ερείπιο που παριστάνει τη αδέκαστη λειτουργό της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, εγκαλείται LIVE από έναν θρασύτατο δεδηλωμένα φασίστα να πράξει αυτό για το οποίο πιστεύει ότι προφανώς έχει προσληφθεί η εν λόγω κυρία: «Εσείς να τους ελέγχεται... Εσείς να τους ελέγχετε... Έχουμε μπει σε μια διαδικασία ανοχής, μια τρομακτική μπουρδολογία... Τη δουλειά σας να την κάνετε όπως πρέπει... Ότι θέλω θα λέω εγώ !!! » Ο φασίστας μιλάει για «διαδικασία ανοχής» , κι ενώ ο ίδιος επιμένει "να λέει ότι θέλει", για τους συνομιλητές του απαιτεί από τη δημοσιογράφο «να τους ελέγχει»
Και το «δημοσιογραφικό ερείπιο» της κείνου ρήμασι πειθόμενη ενέδωσε!!!
Και για να μιλήσουμε και λίγο την καθομιλουμένη μπας και γίνουμε αντιληπτοί: Τι τη θέλεις τη δημοσιογραφία κυρά μου, δεν πας καλύτερα στο σπίτι σου να πλύνεις κάνα πιάτο;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XEΡΙ-ΧΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ-ΣΥΡΙΖΑ http://taxalia.blogspot.com/2012/06/blog-post_8343.html

Ανώνυμος είπε...

Το Καραδεξιό taxalia που δηλώνει ψέματα τάχα ανεξάρτητο τρομάρα του, δεν ανεβάζει αυτές τις αναρτήσεις σου Λεβέντη Χάρρυ. Επιλέγει ποιές το βολεύουν να δημοσιεύσει.
Να τον χαίρεται λοιπόν τον δημοκράτη, και ο Αντωνάκης και το μπακαλογατί του το taxalia.
Αυτός τους αξίζει.
Άντε γειά κακομαθημένοι

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που ο Βορίδης πήγε στη ΝΔ (και στο Λαός πάλι κρίμα θα ήταν)

Ανώνυμος είπε...

γιατι ο βοριδης θυμωσε; τι χανει αν βγει ο συριζα;γιατι βολευτης βγαινει,τον μισθο του θα τον παιρνει

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΟΧΩΡΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΙΩΣΕΙ.
ΟΙ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ, ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ,ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΡΩΜΙΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΚΑ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΒΡΑΜΙΚΟ ΠΑΠΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ,
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ.....