Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΠΑΝ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ (υπεύθυνος προεκλογικό αγώνα της ΝΔ στη Μακεδονία): Η «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΑ ΚΟΜΜΑΤΑ



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα λένε για να δουλεύουν τα ζώα τος νουδουδες ψηφοφόρους συνενόχους προδοσίας ότι τάχα έχουν σχέση με εθνικιστές της Χ.Α.
Την μόνη σχέση που μπορούν να έχουν είναι αυτη:

http://www.youtube.com/watch?v=82Ap3hyQihI&feature=youtube_gdata_player

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Όσο γράφετε εναντίων της Χ.Α. κ Βασίλη τόσο πέρνει δύναμη το ΛΑΟΣ η ΝΔ και τα κόμματα της τριανδρίας του παπαδήμου.
Ενώ έχουν δηλώσει ότι θα συνεχίσουν το ξεπούλημα.
Η Χ.Α. χρειάζεται στην βουλή για να αποδείξει ότι η "δημοκρατία" έχει καταπατηθεί.
Σε τη μοίρα ποινική θα βάλουν μια σφαλιάρα στην βουλή η την υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος που κάνουν τόσα χρόνια υπό την βουλευτική ασυλία.
Για ποιον θα ισχύσει η "δημοκρατία" και για ποιον όχι.
Επιπλέον οι ελληνοποιησεις θα προσφέρουν στους κατακτητές πάτημα να τα βρουν με αυτούς αν εμείς θελήσουμε κάποτε την ελευθερία μας.
Δεν είμαι λάτρης του φασισμού η του ναζισμού αλλά τον επιδιώκω γιατί μετά από αυτό και τον εθνικισμό θα αποκτήσουν πραγματική δημοκρατία τα παιδιά μας στο μέλλον.
Αν είναι να γίνει κάτι ας γίνει σε εμάς όχι στα παιδιά μας.
Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω 450.000 ψηφοφόροι της Χ.Α. δεν είναι όλοι ίδιοι ο καθένας έχει το δικο του λόγο.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ θα δείτε πως είναι οι αληθινοί εθνικιστές:

http://www.youtube.com/watch?v=l88srPhr-FE&feature=youtube_gdata_player

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα έγκυρη κυβερνητική πηγή από την Λευκωσία, διαβεβαίωσε το defencenet.gr ότι "Το ΔΝΤ ήθελε αύριο κι όλας να έρθει στην Λευκωσία, αλλά τους είπαμε να κάτσει εκεί που είναι. Έχουμε πολλές επιλογές. Δεν θα μας επιβάλλουν κάτι που δεν θέλουμε ή κάτι που θα μας υπονομεύσει".

ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ;

Ανώνυμος είπε...

Άριστα ενημερωμένες πηγές του defencenet.gr από την Κύπρο αναφέρουν ότι μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε μια μεγάλη κινεζική επένδυση στο αεροδρόμιο της Λεμεσού και ετοιμάζεται και δεύτερη,με τους Κινέζους να παίρνουν στην Κύπρο αυτό που η Ελλάδα αρνήθηκε να τους δώσει: Εμπορικούς σταθμούς και λογιστικά κέντρα, πύλες εισόδου δηλαδή στην ΕΕ. Και τώρα έχουν δώσει "λευκή επιταγή" στην Κύπρο: "Συμπληρώστε την και την υπογράφουμε", λένε.

ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ;
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Τους κύριους όρους της ισπανικής δανειοδότησης έκανε γνωστούς οι ισπανική εφημερίδα El Μundo. Σύμφωνα με αυτούς όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η χώρα δεν πρόκειται να καταβάλει καμία αποπληρωμή μέχρι το 2017 –έχει δηλαδή περίοδο χάριτος 5 ετών-, το επιτόκιο ορίζεται στο 3%, και τέλος η αποπληρωμή του δανείου θα ξεκινήσει το 2017 και θα έχει διάρκεια 10 ετών. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την ισπανική κυβέρνηση για τη διαρροή αυτή.

ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ;

Unknown είπε...

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΥΓΕ !!!!ΧΑΡΡΥ