Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΦΩΤΗ ΚΟΥΡΕΛΗ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΑΝΔΡΑΠΟΔΟ;

ΕΡΗΜΩΝΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ THΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ερημώνει κυριολεκτικά το εμπορικό κέντρο της Αθήνας, καθώς το ποσοστό των εμπορικών καταστημάτων που παραμένουν κενά ολοένα και αυξάνεται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου τα κενά καταστήματα στη Σταδίου αγγίζουν το 42% του συνόλου, ενώ ακόμα ψηλότερο είναι το ποσοστό στην οδό Νοταρά στον Πειραιά με 44%. Ενδεικτικό όμως είναι και το αντίστοιχο ποσοστό στην Τσακάλωφ στο Κολωνάκι  που ανέρχεται στο 33,7%.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κέντρο απογυμνωνεται επειδη ανανδροι κουκουλοφλωροι σαν κι εσένα, το χουν κάψει κ ληστέψει καμμια δεκαριά φορές. Αυτοί ακριβώς που εσυ υποστηρίζεις. Και τώρα σου φταίει ο κουβελης, φασισταριο του κερατα. Έλληνα γκαιμπελς.

Λεγεών είπε...

Το βρήκε ο ψηφοφόρος του Αντωνάκη. Τους εκπαιδεύουν να πετάνε απλοϊκές λύσεις-φιξάκια για να εξηγούν τον κόσμο σαν να ήμασταν ακόμα στο 2009. Και πάντα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα, έτσι; Απόδειξη πως το πολύ ΜΕΓΚΑ κάνει μεγάλη νευρολογική ζημιά!

Ανώνυμος είπε...

Ο Χοντρός, ο μπάμιας, ο Καραμαν-αλης σε συνδιασμό με τον Τσιπρα κάνανε την Αθήνα πεδίο βολής.
Ο ένας το άφηνε επίτηδες και ο Τσιπρας βοηθούσε τους λαθρομετανάστες να κάνουν πλιάτσικο.

Τώρα τα μόνα μαγαζιά που βγάζουν λεφτά είναι αυτα που τα έχουν ξενοι.
Γράφουν στην ταμπέλα western union και αγοράζω χρυσό.
Έχουν κατακλέψει τα γερόντια λεφτά και χρυσαφικά.
Στέλνουν όλο τον κλεψιμέϊκο πλούτο όξω.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

@Λεγεών
Αν είχες μαγαζί στο κέντρο θα παρακάλαγες να μην περάσει η πορεία του Σύριζα έξω από το μαγαζί σου.

Τηλεόραση δεν βλέπω.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.Ο ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Σας πηδάνε κάθε ημέρα χωρίς σάλιο, θα συνεχίσουν και χειρότερα και εσείς ηλίθιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ ασχολείστε. Καλα κάνουν που θα σας πηδηξουν και χειρότερα η τριανδρια της προδοσίας.

Ανώνυμος είπε...

Πριν τις εκλογές δεν έλεγα τίποτα για τον Σύριζα, γιατί δεν ήθελα να βγουν πάλι οι προδότες.
Αλλά τώρα είναι αλλιώς.

http://xilapetres.blogspot.gr/2011/12/patria-o-muerte.html?m=0

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Ανθελληνες, διεθνιστές, Συριζαίοι.

http://redskywarning.blogspot.gr/2012/07/gay.html?m=0

Παναγιώτης.

Λεγεών είπε...

@ Παναγιώτη,

είναι προφανές πως είσαι εντελώς άσχετος με το Κέντρο της πόλης και την πραγματικότητα του. Και αυτό γιατί είτε απλά έχεις ένα μαγαζί σε αυτό και μένεις αλλού, είτε γιατί ισχυρίζεσαι ψευδώς πως έχεις μαγαζί. Όπως και να 'χει, δεν είσαι κάτοικος του Κέντρου. Στην καλύτερη περίπτωση είσαι καθημερινός επισκέπτης του, στη χειρότερη απλά μας δουλεύεις από κάπου κοντά στην Φρανκφούρτη (οπότε για αυτό και δεν πιάνεις Μέγκα).

Είναι σαν να έχεις μείνει στο 2010. Τότε που το μόνο πρόβλημα του Κέντρου σύμφωνα με τα ΜΜΕ ήταν οι πορείες και οι "κακοί διαδηλωτές που διώχνουν τους τουρίστες". Σύμφωνα με το σκεπτικό σου, οι διαδηλωτές και όσοι αντιστέκονται στο ξεπούλημα της χώρας είναι οι εκπρόσωποι του απόλυτου κακού στον πλανήτη. Η στάση σου είναι ύποπτη, στην καλύτερη περίπτωση και λειτουργείς σαν να γνωρίζεις το πρόβλημα μόνο μέσα από τις εφημερίδες του 2010. Τέτοια έγραφαν τότε για το Κέντρο, για αυτό και φτάσαμε σήμερα να είναι ένα γκέτο, παραδωμένο στους Αφρικάνους, στους Ασιάτες, στους έμπορους ναρκωτικών και τα βαποράκια.

Επίσης, σε άλλο Κέντρο αναφέρεσαι εσύ, προφανώς στην Ερμού και στο Κολωνάκι με τους Δελτάδες, τους Δημοτικούς και τους σεκιουριτάδες να περιπολούν συνεχώς και σε άλλο Κέντρο αναφέρομαι εγώ, στο υπόλοιπο, που είναι αχανές, ανεξέλεγκτο και παραδωμένο στο έλεος του Θεού, με τους Δελτάδες να μην επαρκούν. Επίσης, το ό,τι υποτίθεται σε επηρεάζουν στη μπίζνα σου οι πορείες, μου λέει πως το υποτιθέμενο μαγαζί σου είναι κάπου στο Σύνταγμα. Μιλιώνη και Βουκουρεστίου γωνία να υποθέσω;

Εμένα Παναγιώτη και πολλούς άλλους κατοίκους του κέντρου δεν με λήστεψαν οι ΣΥΡΙΖαίοι ή οι Χρυσαυγίτες. Με λήστεψαν τα μέλη διαφόρων συμμοριών από καθάρματα από την Βόρεια Αφρική και το Αφγανιστάν που μας έφερε πακέτο ο Γιωργάκης και η πολυαγαπημένη μας Ευρώπη. Το πόδι της φίλης μου δεν το έσπασε σε τρια σημεία ο ΠΑΜΕτζής που πέρναγε, με σκοπό να της πάρει το φτηνό κινητό (βλέπεις, οι ΠΑΜΕτζήδες είναι αυτοί που κάνουν τις περισσότερες πορείες και είναι του ΚΚΕ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ - Οπότε πρόσεχε μην σε πάρουμε για άσχετο με την ελληνική πραγματικότητα). Όχι, της το έσπασε ο Αλγερινός που μισεί τις γυναίκες και δεν άντεχε να βλέπει μια όμορφη γυναίκα δίπλα του χωρίς μαντίλα.

Είναι προφανές πως εσένα δεν σε έχουν ληστέψει πρεζάκια στο δικό σου Κέντρο και στη συνέχεια να σε έχουν πάρει κι εσένα μαζί οι μπάτσοι στο ΑΤ Ομονοίας και να σε κρατούν στο ίδιο δωμάτιο με τους θύτες σου και να τους αφήνουν να σε βρίζουν και σε απειλούν για ώρες. Αυτά πρέπει να υποστείς στο Κέντρο για να κάνεις μια μήνυση και να διεκδικήσεις τα νόμιμα. Που φυσικά στην συνέχεια τους απελευθερώνουν την ίδια ή την επόμενη μέρα ως χρήστες, για έλθουν στην πόρτα σου να σε απειλήσουν πως "τώρα θα πληρώσεις 3000 ευρώ" για να μην σφάξουν τη γυναίκα και το παιδί σου, σαν εκδίκηση για την καταγγελία που έκανες...

Γιατί αυτό είναι το Κέντρο, Παναγιώτη. Ένα πεδίο μάχης που αρχίζει και μοιάζει κάτι ανάμεσα στο Μογκαντίσου και το Μπρόνξ. Το DaCapo, το Public και η Μιλιώνη δεν είναι το πραγματικό Κέντρο, κι ας είναι σε απόσταση ενός χιλιομέτρου μακριά.

Το Κέντρο στο οποίο αναφέρεσαι Ανώνυμε μαγαζάτορα Παναγιώτη, που είσαι Λεγεών τρολαρίσματος εδώ μέσα, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ένα μηντιακό κατασκεύασμα, ένα φαντασιακό Κέντρο που έχει μείνει σε ένα παρελθόν που το έχει ξεπεράσει η τραγική ελληνική πραγματικότητα. Συγχώρεσε με αν δεν συμπάσχω στον πόνο σου που δεν μπορείς να κάνεις απρόσκοπτα τις μπίζνες σου, ενώ οι υπόλοιποι πεθαίνουμε, είτε από το μαχαίρι των εισβολέων συμμοριτών, είτε από την πείνα.

Μην ανησυχείς πάντως για την ψυχή μου, δεν θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς σατανικούς πράκτορες του Ράιχενμπαχ και της ΝΤΠ όπως λες, που δρουν ενάντια στον μοναδικούς πραγματικούς πατριώτες, Αντωνάκη, Χοντροζέλο και Κουρέλη. Θα ψηφίσω τον Πολέμαρχο Αντωνάκη για να με σώσει από του κακούς σταλινικούς μπολσεβίκους που θέλουν να μου πάρουν το σπίτι, για να το κάνουν ντάτσα του αντίχριστου Λαφαζάνη...

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο, αλλωνών τα μαγαζιά έσπασαν αλλά ήμουν εκεί.
Στο κέντρο είμαι και εγω.
Το πρόβλημα με τις πορείες είναι οτι δεν διώχνουν τους ξένους από κοντά τους, μόλις ερχόντουσαν οι πορείες άναβαν κάποιοι ένα καδο φωτιά και σπάγανε σε εκεινο το σημείο τα μαγαζιά.
Μόνο του μέλη του παμε μόλις κατάλαβαν τι γινόταν γύρισαν πίσω και έσωσαν μερικά μαγαζιά.

Μην μπερδεύεις τον Σύριζα που θέλει να δόσει ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους εποικιστές με την Χ.Α.
Από ιστορίες εχω ακούσει και εχω δει παρά πολλές στο κέντρο.
Από πολύ στενά μου συγγενικά πρόσωπα που έχουν ζυγό αριθμό επιθέσεων.

Ύποπτη η κίνηση μου που θέλω να φύγουν οι ξένοι εποικιστές ;;

Δεν είμαι ο πρώτος σχολιαστής μην με μπερδέψεις με τον πρώτο.

Και ξαφνικά είδα να γράφεις πράγματα που συμφωνώ.
Οπότε η αντιπαράθεσή είναι οτι σε πέρασα με Συριζαιο. Εσένα δεν σε νοιάζει αλλά να μένεις στο κέντρο και να εισαι και προοδευτικός Συριζαιος είναι ανώμαλο.

Αφού μένεις στο κέντρο και δεν βλέπεις και τηλεόραση δικός μας εισαι.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

@Λεγεων
Να διορθώσω οτι συγγενεις μου έχουν πάνω από 10 επιθέσεις.
Στο Α.Τ. στην Μιχαήλ Βόδα είναι η δικιά μου δικογραφία.

Τρολάρω γιατί δεν θέλω να βλέπω άλλες πορείες κατά της "ξενοφοβίας" με αντιφασίστες που είναι ισλαμοφασιστες.

Με πολύ εκτίμηση,
Παναγιώτης.