Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
Η χώρα χρεοκόπησε...
Οι σκοτεινοί εκκαθαριστές των ασημικών της Ελλάδος, τα πιόνια των διεθνών τοκογλύφων και του ΔΝΤ, οι γερμανοδωσιλογοτσολιάδες της ιθαγενούς Τρόικας, διαπράττουν, συν τοις άλλοις και έτερο έγκλημα. Αφήνουν να εννοηθεί ότι εφόσον τηρήσουμε κατά γράμμα της εντολές του Τετάρτου Ράιχ και της νέας Τάξης Πραγμάτων, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γυρίσουμε στο προ του 2009 οικονομικό στάτους ως προς τους μισθούς, τις συντάξεις και τις άλλες κοινωνικές απολαβές! 
Όνειρα θερινής νυκτός που καλλιεργούνται μεθοδικά από τους ξεπουλημένους νενέκους των «σάπιων κομμάτων» της συγκυβέρνησης, για να αποφευχθεί η κοινωνική έκρηξη και η υποβόσκουσα  λαϊκή εξέγερση, μέχρι την ημέρα που θα αγοραστούν έναντι πινακίου φακής και οι τελευταίες πλουτοπαραγωγικές πηγές τη χώρας, μέχρι τη μαύρη ημέρα που και επισήμως πλέον η κατατεμαχισμένη Ελλάδα, ως Ομοσπονδοποιημένο Προτεκτοράτο, θα προσαρτηθεί κατά περιοχές στο νεοταξικό Ευρωαμερικανογερμανικό άρμα...   

Μόνη φωτεινή ελπίδα στη ζοφερή σκλαβιά που με λογική πληρωμένου δολοφόνου μεθοδεύεται και που ωστόσο δε φαίνεται να υιοθετείτε, τουλάχιστον προς το παρόν, από κανένα, είναι η λαϊκή εξέγερση.
Αυτή που θα επιφέρει μέσα από τη σύλληψη και η άμεση σκληρή τιμωρία (με συνοπτικές διαδικασίες) των μνημονιακών εγκληματιών, την πολυπόθητη κάθαρση.

Βασική προϋπόθεσε για την επιτυχία του εγχειρήματος η δήμευση των κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών (των βουλευτών, των παραγόντων και των διαπλεκομένων εταίρων τους) του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και η επανίδρυση του νέου κράτους από μηδενική βάση.
Επανίδρυση που προϋποθέτει την άμεση απόλυση, χωρίς καμιά απολύτως αποζημίωση, των κομματικών εγκαθέτων  (είναι σε όλους γνωστοί), με ταυτόχρονη δήμευση των περιουσιών που απόκτησαν μέσω κλοπής του δημοσίου χρήματος, καθώς και άλλων αδιαφανών, πλην γνωστών σε όλους, διαδικασιών, εκβιασμών, εξυπηρετήσεων με το αζημίωτο κλπ... 

Στον Ισημερινό με προεδρικό διάταγμα συστήθηκε Επιτροπή Ελέγχου του χρέους με διεθνείς εμπειρογνώμονες, που κατέληξαν στο ότι συγκεκριμένες πλευρές του χρέους δεν ήταν όχι απλώς σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο, αλλά και, επίσης, έκρυβαν πολιτικές σκοπιμότητες εναντίον των συμφερόντων του Ισημερινού.

Ως αποτέλεσμα της διαπίστωσης αυτής, ακολούθησε ένα προεδρικό διάταγμα καταγγελίας ως επονείδιστου του χρέους, με αποτέλεσμα πάνω από το 75% των δανειστών να συμφωνήσουν με το πόρισμα αυτό και να δεχτούν να εισπράξουν, αντί των συνολικών οφειλών, ποσοστό ενός τετάρτου των οφειλών προς αυτούς.

«Η διαφημισμένη επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ήδη αποδεικνύεται προεκλογικό πυροτέχνημα. Γιατί η Ελληνική κοινωνία έχει καταδικαστεί σε αργό θάνατο με την ανεργία, τη λεηλασία των μισθών, τη φτώχεια, τους φόρους, τα χαράτσια να την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση.

Η Γερμανία και οι άλλες χώρες του σκληρού πυρήνα, προκειμένου να διασώσουν τα συμφέροντά τους, στο όνομα της δημοσιονομικής πειθαρχίας στρέφονται εναντίον των ίδιων των κοινωνιών και των εργαζομένων επιβάλλοντας σκληρή λιτότητα, με την Ισπανία να μπαίνει στο δρόμο ενός –υποτίθεται- light μνημονίου. Στην Ελλάδα, στην οποία η λιτότητα είναι αναγκαία για να παραδειγματιστεί η υπόλοιπη Ευρώπη, όπως κυνικά ομολόγησε η καγκελάριος Μέρκελ ή που πρέπει να θυσιαστεί σαν Ιφιγένεια, όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Τζ. Όσμπορν, τίποτα δεν αποκλείεται: η χρεοκοπία ή ένα τρίτο κούρεμα, συνοδευμένο με ακόμα σκληρότερα μνημόνια, θα δώσει τη χαριστική βολή στη χώρα.

Μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι; Γιατί να δεχτούμε ένα έλλειμμα που, αν και δεν ήταν ποτέ το πραγματικό πρόβλημα στην Ελλάδα, διογκώθηκε τεχνητά; Θα ανεχτούμε το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την καταστροφή του περιβάλλοντος; Πώς μπορούν οι μνημονιακές δεσμεύσεις να καταργηθούν;

Όμως η Ελλάδα δεν είναι μόνο πειραματόζωο. Είναι και παράδειγμα αντίστασης στον αγώνα των λαών της Ευρώπης. Όλοι μαζί παλεύουμε για δημοκρατικό και κοινωνικό έλεγχο του δημόσιου Χρέους. Με στόχο την άμεση διαγραφή του»

 Eίναι γνωστό σε όλους ότι το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού χρέους (λεφτά κλεμμένα από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού)  αναπαύεται στις Ελβετικές και Αμερικανικές τράπεζες και στα γνωστά και άγνωστα  χρηματοπιστωτικά ιδρύματα γνωστών και άγνωστων φορολογικών παραδείσων...

Έλληνες, μην επιτρέψετε στους φονιάδες των ελπίδων μας να μας αποτελειώσουν...
Μην τους επιτρέψετε να εξαφανίσουν από το χάρτη τη γη των Ελλήνων...
Μην τους επιτρέψετε να μας σκορπίσουν μετανάστες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα...

ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΟΧΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ... ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

«Ὅσοι τὸ χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αἰσθάνονται, ζυγὸν δουλείας ἂς ἔχωσι, θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην ἡ ἐλευθερία»

6 σχόλια:

nikpangr είπε...

XARY ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ....ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ?

Unknown είπε...

Χάρρυ είσαι μοναδικός και σε όλα έχεις δίκιο. Οι Έλληνες δεν μιλάνε αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή ως συνήθως πολύ αργά. Οψόμεθα μπας και αυτή τη φορά προλάβουμε την για μια ακόμη φορά προδιαγεγραμμένη Εθνική καταστροφή.

donantonio είπε...

Αγαπητοι φιλοι ας σηκωθουμε να φυγουμε απο το ευρο πρωτα γιατι με αυτους τους μαλακες 20+20=19-6=14

ΦΟΒΕΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΥΣΤΗΔΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Εξεγερση ψηφιζοντας ΝΔ. Και γαμω!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΟΧΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ... ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
Απο ποιους,απο αυτούς που πριν 2 μήνες ψήφισαν την ΝΟΥΛΟΥΔΑ της ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ το ΜΠΑΤΣΟΚ του ΒΑΓΓΕΛΑ τον ΚΟΥΡΕΛΗ της Δ-ΕΙΜ-ΑΡ και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.Αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι πίστευαν ότι η ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ θα έκανε κάτι διαφορετικό για τον Έλληνα.Τώρα κάθονται αναπαυμένοι στις παραλίες με τις παχυλές τους συντάξεις και απολαμβάνουν τον αυγουστιάτικο ήλιο.Απο Σεπτέμβριο βλέπουμε,τώρα δεν θέλουν να ακούνε τίποτα γιατί τους χαλάμε τις διακοπές,τώρα που τακτοποίησαν και τις οφειλές στην εφορία μέσω πιστωτικής κάρτας της Εθνικής.Ποιος τους πιάνει.ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.Για τους υπόλοιπους Έλληνες,τι άλλο θέλετε;Άδειασε η Αθήνα και τα μεγάλα αστικά κέντρα.ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΔΕΣ............

Ανώνυμος είπε...

http://free-apopsis.blogspot.gr/2011/07/blog-post_12.html?m=0