Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Σφίγγει ο κλοιός για τον εφιάλτη...

Την ώρα που τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής περιγράφουν τις βαθυστόχαστες δηλώσεις και τις βόλτες του Γ. Παπανδρέου για βραβεύσεις που προκαλούν οργή, την στιγμή που βλέπουμε αγιογραφίες – προκλήσεις σε εφημερίδες – δόκανα που όμως αναπαράγονται ακόμα και από “φιλοκυβερνητικά” μέσα, ο Στάθης Παναγούλης ξαναχτυπά παρέα με τον Νάσο Αθανασίου και μία ερώτηση που όλοι οι Έλληνες θα αναμένουν την απάντηση με μεγάλο ενδιαφέρον.
Διαβάστε πιο κάτω το κείμενο της ερώτησης...

                          ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

                  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:   ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: Περί του αριθμού των συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ.Α. Παπανδρέου (π.χ αρχιτέκτων κ. Αθεμπίγιο, καθηγητής Οικονομικών κ. Στίγκλιτς κ.α), των αμοιβών τους κατ΄ άτομο, καθώς και του συνολικού κόστους στον Δημόσιο Προϋπολογισμό από την λειτουργία του επιτελείου του στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του.

Ερωτώνται και καλούνται οι κ.κ. υπουργοί να πληροφορήσουν τη Βουλή των Ελλήνων με την κατάθεση των σχετικών εγγράφων, από τα οποία εμφαίνεται:

Α) Ο ακριβής αριθμός των συμβούλων του κ. Γ.Α. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ο προσδιορισμός του τομέα στον οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και η συνολική αμοιβή τους.

Β) Να κατατεθούν στη Βουλή οι σχετικές εκθέσεις-συμβουλές, των περί ου ο λόγος συμβούλων, ώστε να εμφανιστεί το μέγεθος των υπηρεσιών τους προς το Ελληνικό Κράτος και η ανταπόκριση του έργου τους στο μέγεθος των αμοιβών τους.

ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΣΤΑΘΗΣ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ                            
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα ηθελα να μαθω και ποσα ειναι τα εξοδα κινησης και διαμονης που εχει πληρωσει το ελληνικο δημοσιο για τον ενα λογω τουριστα;

donantonio είπε...

Nωρις το θυμηθηκαν οι ερωτουντες και αιτουντες.....και εμεις οι Μ@@@@ες ακομα διαβαζουντες.....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ...ΠΟΥΡΟΤΡΑΒΕΣΤΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είναι που είναι αποκρουστικός απο την φύση του βάζετε και αυτές τις φωτογραφίες του και η κατάσταση γίνεται αφόρητη.Είναι πιο αποκρουστικός απο τον παππού του.Είναι πιο αποκρουστικός απο τον πατέρα του.Αλλά οι πράξεις του είναι το τέλειο έγκλημα εναντίον μιας ολόκληρης χώρας.Παρ' όλα αυτά να το θυμηθείτε μια μέρα αυτό το κατακάθι θα το βραβεύσουν κιόλας.Ο Έλληνας δυστυχώς έχει κοντή μνήμη,όπως και οι πολιτικοί που θυμήθηκαν να κάνουν αυτήν την ερώτηση.Ποιους κοροϊδεύετε ρε ρετάλια.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ποιον κοροϊδεύεις ρε καραγκιόζη, που καμώνεσαι πως είσαι κατά του Γιώργου, ενώ στην ουσία βρίζεις αυτούς που κάνουν μια ερώτηση εναντίον του.
Δε μας λες όμως και το απαύγασμα της σκέψης σου :
¨ Όλοι τα ίδια είναι και γι αυτό εγώ Γιώργο θα ψηφίσω και πάλι ¨

Ανώνυμος είπε...

Οι ερωτωντες βουλευτές τώρα περιμένουν απάντηση; από ποιόν; από το συνάφι; μαλλον θα περιμένουν πολύ μα παρα πολύ.

Κορακας κοράκου ματι δεν βγάζει....
Παρεούλα είναι με διαφορετικές φανέλλες και χρωματα ετσι για να φαινεται ντερμπάκι το παιχνιδι και να μασαει ταραμα ο καθε μαλακισμενος κατοικος του μαλακισταν και να χειροκροταει σαν χαζοχαρούμενος.

Σχετικά με την ουσία της ερώτησης βασικά θα έπρεπε να αναρωτηθουν οι επερωτώντες γιατί πηρε συμβούλους; και μαλιστα με τψηλό κασέ; τα πράγματα είναι απλά οι μαλακισμενοι του μαλακισταν ψηφισαν τον πιο μαλακα από ολους ως πρωθυπουργό ενα βλαμμενο και απροσαρμοστο κατασκευασμα ενα χαζοχαρουμενο και ηλιθιο πράγμα και λογικό ήτανε εφοσον βαλαμε αυτον στο ανωτερο αξίωμα της χωρας εστω και τυπικά έπρεπε να κυβερνηθει η χωρα και ιδου το μεγα διλλημα...θα τον αφηνανε να παιζει με τα κουβαδακια του και το ποδηλατο ή θα βαζανε καποιους να του λενε στο αυτι τι θα κανει; ως καλό μαγνητόφωνο και σε αψογα Ελληνικα!!!! μετεφρασε ολα οσα του υπαγόρευαν.

Μην αναζητατε ευθυνες σε αυτο το αχρηστο υποκείμενο οι μεγαλυτεροι φταιχτες από ολους ειναι αυτοι που τον τοποθετησαν σε αυτη την θεση και δεν ειναι αλλοι από ολους εμας.

Αυτον το πολυ πολυ και να τον δικασουν σε κανενα ψυχιατρείο θα τον κλείσουν με το ακαταλογιστο ως ελαφρυντικό στοιχείο σε κανενα δωματιο με αφρολεξ για να μην χτυπησει πουθενα αυτο το κουβουκλιο που λεει ότι ειναι κεφαλι και περιεχει τον αμηθυτο θησαυρο....το μυαλό του!!!!!!!!!!!

Εκείνο που χρειαζεται αμεσα ο τοπος μηπως ολοι εμείς χρειαζόμαστε καμια ψυχοθεραπεία μπας και επανελθουμε σε φυσιολογικα ορια λειτουργίας από την μαστουρα που μας ποτισαν χρόνια για να κανουν ολα αυτα που κανανε; γιασκεφθειτο λιγο...λέω μήπως χρειάζεται;
Μεχρι τότε αφηστε τον ΑΜΕΑ να κανει τις διακοπες του με το κανό και το ποδηλατο ειναι ενας τρόπος ψυχοθεραπείας.