Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΣΠΙΡΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ




Η κυβέρνηση των τρισ-ηλίθιων αποφάσισε να δεχτεί με σηκωμένα τα χέρια το πακέτο των 11.5 δις plus, πιστεύοντας ότι μόνο έτσι μπορεί να θέσει το αίτημα της επαναδιαπραγμάτευσης...
Και με την ύφεση τι γίνεται ρε τουβλόμυαλοι;
Ρε πουλημενοκομανέτση εσύ δεν είσαι εκείνος που μας έλεγες και μας ξανάλεγες για το αυτοτροφοδοτούμενο σπιράλ θανάτου; «Μεγαλύτερη ύφεση σημαίνει λιγότερα έσοδα, περισσότερα λουκέτα και εκτίναξη της ανεργίας κλπ...»
Άρα με την ύφεση στο Θεό για να κλείσει ο προϋπολογισμός του 2013 θα χρειαστούν «πρόσθετα μέτρα» και ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Την ψυχή μας θέλετε να πάρετε ρε προδοτοτσόγλανοι;
Μπορεί να το θέλετε εντέλει σαν τρελοί αρχιρουφιάνοι, αλλά δε θα τα καταφέρετε... Σύντομα σας βλέπω κρεμασμένους ανάποδα στο σύνταγμα να σας τρώνε οι σφήκες και οι μύγες... Και να εύχεστε αυτό να είναι το τέλος σας, για υπάρχουν και χειρότερα...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρη,πες μου σε παρακαλω που γινεται η προπωληση εισιτηριων για το συνταγμα;
Νικος απο εξαρχεια.

Ανώνυμος είπε...

Ποια εισιτήρια;
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Να γνωρίζουν όλοι, πάντως, ότι -εκτός από τα επίσημα πολιτικά περιττώματα- περισσεύουν σχοινιά για τους πάσης φύσεως προκλητικούς σφουγγοκωλάριούς τους και τους είρωνες απέναντι στην ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ γλοιώδεις γλύφτες τους!

donantonio είπε...

παιδες....θα παω να θεωρησω το διπλωμα που εχω για ΛΕΟΠΑΡΝΤ ειστε για καμμια βολτα στη βουλη?

Delta είπε...

Οταν ο λαος εφτασε στο σημειο να απειλει,ημιεπωνυμα, την εξουσια με θανατο, σημαινει οτι το τελος της σαπιλας εφτασε!

Ανώνυμος είπε...

Η Dream Team των αποτυχημένων.
Στις τελευταίες εκλογές ο Σαμαράς κατέβηκε με έναν ΣΤΟΧΟ και μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ.ΣΤΟΧΟΣ ήταν η αυτοδυναμία και η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ήταν ότι δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές Δημοκρατικές δυνάμεις.Μιλάμε για απίστευτα πράγματα αυτά δεν γίνονται ούτε σε κωμωδίες,μιλάμε για καρτούν της πολιτικής.Βενιζέλος αυτός είναι ο πραγματικός Εφιάλτης της Mεταπολίτευσης.Σήμερα ο Βενιζέλος δεν έχει αναλάβει να παραδώσει έργα στους διαπλεκόμενους χορηγούς του.Σήμερα ο Βενιζέλος ανέλαβε να παραδώσει την ίδια τη χώρα στους ξένους,στους ξένους,οι οποίοι κάποτε δάνειζαν την πατρίδα μας, για να μπορεί ο Βενιζέλος,ως υπουργός εκείνης της εποχής,να μοιράζει δημόσια έργα στους χορηγούς του.Ο Βενιζέλος,ως πρωταγωνιστής αυτής της κατάστασης,από την αρχή της είναι αυτός,ο οποίος έχει αναλάβει τις τελικές διευθετήσεις.Στηρίζει τη δοτή Κυβέρνηση,που έχει αναλάβει να κλείσει αυτούς τους λογαριασμούς εις βάρος της χώρας.Ο Βενιζέλος στηρίζει την δοτή κυβέρνηση,που παραδίδει τη χώρα στους ξένους,εξαιτίας των εγκλημάτων της προηγούμενης κυβέρνησης, στην οποία επίσης ανήκε ο ίδιος.Η ιδιομορφία του είναι ότι πρωταγωνιστεί σήμερα σε μια παρανομία,τη στιγμή που έχει πολλούς λόγους να θέλει να σβήσει τις συνέπειες παρανομιών,στις οποίες επίσης πρωταγωνίστησε. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για δολοφόνο,που παριστάνει τον ιατροδικαστή.Ο ίδιος άνθρωπος,ο οποίος πρωταγωνίστησε στην κατάσταση που μας οδήγησε στην υπερχρέωση,είναι αυτός, ο οποίος πρωταγωνιστεί σήμερα στο μεγάλο ξεπούλημα,εξαιτίας εκείνης της σπατάλης.Φώτης Κουβέλης,θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.Ο άνθρωπος είναι απόλυτα ευτυχής και το φώναζει. Δεν υπάρχει στο βλέμμα του η σκιά, η σκιά μιας απώτατης σκέψης,που ακόμα και μέσα στη χαρά,βλέπει δυσάρεστα πράγματα.Είναι απο τα άτομα εκείνα,τα οποία συνεργάζονται,για να μην εργάζονται.Σήμερα ο συνάδερφος της Παπαρήγα μάς δουλεύει με τον ίδιο τρόπο.Κάνει επίδειξη κοινωνικής πατριωτικής και εθνικής ευαισθησίας.Τρία σε ένα,προσφέροντας δωρεάν στην τρόικα διαμέρισμα,για να κατοικεί στα χρόνια της κατοχής.Το αποτέλεσμα της συγκοροϊδίας των τριων παραπάνω είναι αυτό που βλέπουμε και ζούμε σήμερα. Ο Ελληνικός Λαός,σήμερα πλέον γνωρίζει απο την καλή και την ανάποδη τα καθάρματα που ευθύνονται για τη φτώχεια του.Θέμα χρόνου είναι να δούμε τους σημερινούς πανίσχυρους και πάμπλουτους πολιτικούς σωτήρες μας σε μια κατάσταση όμοια μ' αυτήν που βιώνει ο Ελληνικός Λαός. Είμαστε βέβαιοι και σαν Λαός θα κάνουμε ότι περνάει απ' το χέρι μας,ότι θα τους δούμε να σέρνονται,για να δώσουν εξηγήσεις για εγκλήματα πρωτοφανή στην ιστορία της ανθρωπότητας.Να τα χάσουν ΟΛΑ, αφού τα έχουν αποκτήσει ΟΛΑ. Το κατακάθια του βόθρου, που με δόλιες μεθόδους ανέβηκαν στην κορυφή της κοινωνίας,κινδυνεύουν να κάνουν από εκεί ψηλά τη μεγαλύτερη βουτιά στα σκατά όπου πραγματικά είναι η θέση που τους αξίζει.
ΠΗΓΗ:Π.ΤΡΑΪΑΝΟΥ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ