Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν η οργή του λαού ξεχειλίσει δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε. Όλοι σας!

Στυγνός εκβιασμός για πληρωμή «λύτρων σωτηρίας»!



Μετά από δυόμιση σχεδόν χρόνια κατάλαβαν ότι η χώρα βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρίας. Η χώρα παρέδωσε την εθνική κυριαρχία, άλλαξε τρεις πρωθυπουργούς, χωρίς να λογαριάσουμε τον «κουρασμένο» που την έκανε νωρίς για να ξεκουραστεί, ενώ ο άλλος σχεδιάζει να μεταναστεύσει για να διδάξει στην Αμερική, οι επόμενοι δύο (Παπαδήμος - Πικραμένος) ήταν διορισμένοι – εκτελεστικά όργανα και ο τωρινός δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει με μια κυβέρνηση υπό κατάρρευση. 
Κατέλυσαν το σύνταγμα, μείωσαν μισθούς, συντάξεις, διέλυσαν το σύστημα υγείας, την παιδεία, επέβαλλαν εξοντωτικούς φόρους, έκτακτες εισφορές, κατήργησαν τα εργασιακά δικαιώματα και...
οδήγησαν στην εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό.
Οι αυτόκλητες «σωτήρες» ήταν αυτοί που εφαρμόζοντας τις πολιτικές του ΔΝΤ με τα μνημόνια θα «έσωσαν» τη χώρα, θα ξανάβγαζαν τη χώρα στις αγορές, θα αποκαθιστούσαν μισθούς και συντάξεις και θα οργάνωναν σωστά το κράτος. 
Αντί αυτών βλέπουμε μια γενική κατάρρευση που δεν έχει σταματημό. Ξαναμειώνουν τους μισθούς και τις συντάξεις, κάνουν επιπλέον περικοπές στα επιδόματα, ξαναβάζουν φόρους απειλούν με απολύσεις και περικόπτουν τις δαπάνες στην υγεία, την παιδεία και την άμυνα καταφέρνοντας να διαλύσουν ολοκληρωτικά το κράτος. 
Έφεραν σε απόγνωση ένα λαό, συνεχίζουν να τον απομυζούν και χρησιμοποιώντας το ίδιο σάπιο σύστημα «ετοιμάζουν» τον επόμενο πρωθυπουργό να ακολουθήσει τα χνάρια τους. 
 Όλα αυτά δεν τα έκανε η τρόϊκα, αλλά αυτοί που την επέτρεψαν να τα κάνει. Δεν είμαστε όμηροι του Τόμσεν, δεν έπιασαν όμηρο το λαό οι τροϊκανοί αλλά κάποιοι σύγχρονοι εφιάλτες μας παράδωσαν αμαχητί και τώρα συναινούν με τους στυγνούς εκβιαστές για να μας επιβάλλουν την πληρωμή «λύτρων σωτηρίας» και δεσμεύονται με τη «ρήτρα αστοχίας» για μελλοντική αυτόματη μείωση μισθών, συντάξεων και απολύσεων.
Αυτό δεν είναι παράδοση αλλά πρόκειται για καθαρή προδοσία. 
Όταν η οργή του λαού ξεχειλίσει δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε. Όλοι σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: