Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Είμαι ο Στουρνάρας, δεν απαντώ 34,5%

Το ερώτημα στη δημοσκόπηση για τον «καταλληλότερο πρωθυπουργό» ήταν: «Πείτε μας, δεν είναι αλήθεια ότι ο Σαμαράς είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Η γνωστή δημοσκόπηση για γέλια είναι του Μαύρου. Πώς να μη βγάλει πρώτο το μαύρο;

Του Λάκη Μπέλλου  twitter.com/pamelouketo

Το ερώτημα στη δημοσκόπηση για τον «καταλληλότερο πρωθυπουργό» ήταν:

«Πείτε μας, δεν είναι αλήθεια ότι ο Σαμαράς είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός; Θυμηθείτε την αποφασιστικότητα που έδειξε με την αμαρτωλή ΕΡΤ. Θυμηθείτε τις επιτυ- χίες του σε όλα τα ταξίδια στο εξωτερικό. Τους θριάμβους με τον TAP και τον 3ο προβλήτα. Αυτός δεν είναι ο άνθρωπος που σας δίνει να τρώτε ψωμί; Ελλάς – Ελλάς Αντώνης Σαμαράς. Δεν είναι έτσι;»

- Φυσικά ναι, 100%.

Γίνεται πολλή συζήτηση για την «επιτυχία των Κινέζων» να τελειώσουν 3 χρόνια νωρίτερα τον θρυλικό πια «προβλήτα 3» στο λιμάνι του Πειραιά. Τον τέλειωσαν σε χρόνο ρεκόρ, γιατί τον αγόρασαν τόσο φθηνά, που φοβούνταν μην το μετανιώσουμε.

Μόλις τελείωσε η τελετή πραρασημοφόρησης από τον Βενιζέλο στον πρόεδρο της Cosco, αμέσως ζήτησαν το βίντεο από τη Βόρεια Κορέα.

Ο Κινέζος της Cosco πραγματικά εκπλήσσει γιατί όλη την ώρα είναι λυμένος από τα γέλια. Δεν είναι ο τύπος του αυτός. Απλώς ξεραίνεται με αυτά που βλέπει στην Ελλάδα και πόσο δουλοπρεπείς είμαστε.

Είναι ωραίος. Ολοι λένε ότι θα γίνουμε Βουλγαρία, Αργεντινή. Αυτός μας ανέβασε στα ύψη. Θα γίνουμε Ντουμπάι, μας υποσχέθηκε και διπλώθηκε από τα γέλια.

Ολοι οι Κινέζοι μοιάζουν. Αλλά πιο πολύ μοιάζουν ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο.

Ο Βενιζέλος συγκάλεσε δικό του υπουργικό συμβούλιο με υπουργούς από το ΠΑΣΟΚ. Ηταν 30 άτομα. Δέκα οι υπουργοί και 20 ο Βενιζέλος. Αρα δεν ήταν μίνι υπουργικό συμβούλιο. Μάξι ήταν.

Ξεχύθηκαν στους δρόμους στη Δάφνη από το ευχάριστο νέο. Πίστευαν ότι μένουν στη Δάφνη, αλλά σύμφωνα με τις αντικειμενικές αξίες που ανακοινώθηκαν ζουν στην Εκάλη.

Κλάματα αντίθετα σε Κηφισιά, Κεφαλάρι και την Πολιτεία που πίστευαν ότι ζούσαν εκεί. Ζούσαν στον Ταύρο.

Ετοιμοι να φύγουν άλλοι 140.000 Ελληνες σε διάφορες χώρες. Στις επόμενες εκλογές θα κάνουμε τον προεκλογικό αγώνα σαν την Αλβανία. Με διαφημίσεις στο εξωτερικό.

Ο ένας Ρώσος μπαίνει, ο άλλος βγαίνει στο Μαξίμου. Αυτό δεν είναι το Μαξίμου, το Κρεμλίνο είναι.

Στο ερώτημα της δημοσκόπησης για την «πρόθεση ψήφου» οι απαντήσεις ήταν:

- Δεν πάτε στο διάολο πρωινιάτικα 13%

- Δεν πάτε στο διάολο μεσημεριάτικα 5%

- Νέα Δημοκρατία 1,2%

- Αποστόλη, κόψε τις μ@λ@κίες 2,85%

- Ρε μ@λ@κα, δεν σου έχουμε πει να μην ενοχλείς; Δεν χρωστάμε τίποτα 13%

- Βάλτε το ακουστικό εκεί που ξέρετε 2%

- Δεν πάτε στο διάολο βραδιάτικα 0,8%

- Είμαι ο Στουρνάρας, δεν απαντώ 34,5%

Δεν υπάρχουν σχόλια: