Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Αλέξης Τσίπρας από το Σύνταγμα: κ. Σαμαρά τελειώσατε! Ο χρόνος της τρικομματικής τελείωσε! Η δημοκρατία θα νικήσει!


Το κλείσιμο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα
Η τρικομματική ένα χρόνο μετά σβήνει, τελειώνει σήμερα. Ακόμα και αν βγουν ενωμένοι από το Μέγαρο Μαξίμου, να ξέρεις ότι ο χρόνος τους τελείωσε. Η ιστορία δεν μπορεί να περιμένει, είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε και θα νικήσουμε...
Θα ανατρέψουμε την κυβέρνηση της εκτροπής. Θα αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο! Ένας χρόνος ήταν αρκετός! Ούτε μέρα, ούτε λεπτό παραπάνω! Η δημοκρατία θα επιστρέψει, η δημοκρατία θα νικήσει!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα όλοι μαζί ενωμένοι ... και αποφασισμένοι .... συνεχίστε τον αντιμνημονιακό αγώνα από την παραλία .... το θέμα της ΕΡΤ ελύθη αισίως από την κυβέρνηση ....τέρμα το σκοτάδι στην ΕΡΤ .... θα απολαύσουμε και πάλι αντικειμενική ενημέρωση ... κουλτούρα και επιμόρφωση .... με την εγγύηση του πρώην Συριζαίου Φώτη Κουβέλη. Ανθρωπος δικός μας το εγγυάται παιδιά ο Σαμαράς τελείωσε .... καλά μπάνια και καλό μαύρισμα ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπραντρέας δυστυχώς δεν μας τα λέει καλά κι αυτός. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα το μέλλον φαίνεται πίσσα μαύρο. Αν είναι να βγάλουμε τον τσύριζα για να φύγει το τρίο χέστα κι άστα, 40 χρόνια τώρα οι μισοί ψηφίζουν αυτούς που θα ή τους βολεύουν και οι άλλοι τον έναν για να μην βγει απλά ο άλλος. Ακραίο ακούγεται αλλά τελικά μόνο με στριατωτική παρέμβαση-επέμβαση ίσως να υπήρχε μια ελπίδα, αλλά αυτά την σήμερον μόνο σε κόμικς τα βλέπεις.Ποιος αρχηγός θα πάρει τέτοια ευθύνη-απόφαση, πανχλωμο. Βέβαια υπάρχει και θεός, ο οποίος θα πει τελικά την τελευταία λέξη, τώρα το πότε κανείς δεν ξέρει. Ισως όταν επιτέλους φύγουμε έστωκαι λίγο από την απύθμενη πνευματική μας φτώχια που νομίζω είναι και ο μόνος λόγος που τραβάμε ότι τραβάμε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΝΟΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΕΖΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΛΥΠΗ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΜΦΥΛΙΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΡΡΥ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, εσύ χουντάρας βέρος, με τη στήριξη του Καρατζαφέρη και της πάσης Ελλάδος Ακροδεξιάς, τώρα έγινες αριστερός;

Έλα Χάρρυ στον τόπο σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χάρρυ όπως ο καλός Θεός,δέχεται και ανέχεται την γνώμη του καθενός βασανισμένου και ταλαιπωρημένου .. δέχεται και ανέχεται την γνώμη των διαφόρων κομματικών αριστερών διεθνιστών, αντιρατσιστών, αναρχοακραίων ... δεξιών, χουντικών,ακροδεξιών .... ο καθένας έχει να πει κάτι ... καλό η κακό ο Θεός ας τον κρίνει .... εμείς όλοι ευχαριστούμε τον Χάρρυ ... Χάρρυ σε ευχαριστούμε γιατί υπάρχεις ... και μας ανέχεσαι .... όπως και εμείς εσένα .... συνυπάρχουμε όλοι κι αυτό είναι το πιό σημαντικό ..

Ανώνυμος είπε...

Στην δημοκρατία αποφασίζουν οι πολλοί οπότε κανένας Έλληνας πολίτης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απο την δημοκρατία.
Αυτοί που πρέπει να φοβούνται την δημοκρατία είναι αυτοί που το παίζουν δημοκράτες.
Διότι στην δημοκρατία δεν περνάει η γνώμη μειονοτήτων.
Διότι στην δημοκρατία θα γίνει αυτό που θέλουν οι έλληνες και οχι τα κόμματα.

Παναγιώτης