Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Έβγαλε την Ελληνική Σημαία για να πανηγυρίσει την προσωπική του επιτυχία! Μας έκανες περήφανους παλικάρι μου!



Και το όνομα αυτού Giannis Adetokunbo: o μαύρος μετανάστης χωρίς χαρτιά, ο "λαθραίος" όπως τον έλεγαν, ο παράνομος μικροπωλητής για να ζήσει την οικογένειά του, επιλέχτηκε στο νο 15 από τους Bucks στο ΝΒΑ!!!
Και τι έκανε αυτός ο μαύρος λαθραίος με το περίεργο όνομα;
Έβγαλε την Ελληνική Σημαία για να πανηγυρίσει την προσωπική του επιτυχία!!!
Μας έκανες περήφανους παλικάρι μου!
Πηγή

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΑΡΡΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ .... ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .... ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ... ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ... ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .... ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ .... ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ... ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ... ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΥΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ .... ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ... ΚΟΡΟΙΔΑ .... ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ .... ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ... ΑΛΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ... ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ... Η ΓΚΑΙΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΟΥΝ ....

Ανώνυμος είπε...

Το μας έκανες υπερήφανους ... είναι ότι πιο χυδαίο και προπαγανδιστικό ... στο να καταπιεί .. γκαιμπελικά ο ανίδεος πανύβλακας ... το μιξάρισμα του εναπομείναντος ελληνικού πληθυσμού ... με όλο αυτό το χαρμάνι της αθρόας,απρόσκοπτης και νομοθετικά επιβαλλόμενης (από την ΔΉΘΕΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ και το USA)λαθρομετανάστευσης.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια Χάρρυ; Είσαι περήφανος και γι αυτούς μήπως;

http://www.youtube.com/watch?v=HXgutGkO2ig

Παρέμβαση Ευθυμίου για να κρατήσει ο Αλβανός αριστούχος στη Μηχανιώνα τη σημαία στην παρέλαση

http://news.in.gr/greece/article/?aid=238497

Οι Αλβανοί ετοιμάζουν κόμμα για να μπουν στην ελληνική Βουλή, με επικεφαλής τον Οδυσσέα Τσενάι!

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/253848/o-alvanos-vaftisimios-toy-triantafyllopoyloy-kai-ta-alvanika-shedia

Ανώνυμος είπε...

Ti egine re pedia poli svastika mazeutike edo... tha valoume kai leukes koukoules na paiksoume?

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης είπε...

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ή ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΩΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΜΙΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΙΣΟΠΕΔΟΣΗΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ή ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ "ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ" ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ, ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΑΚΡΑΤΟΥ ΕΠΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ, ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΙ΄ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ "ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ" Adetokunboυς, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΤΟ 99,9% ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΤΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑΖΙ, ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ "Γιάννη" ADETOKUNBO, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Ο κ. ADETOKUNBO.--

Ανώνυμος είπε...

Την σβάστικα και την κουκούλα τα φοράς τώρα εσύ ψευτοαριστερέ ... χρήσιμε ηλίθιε της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ πραγμάτων ... ούτε ακροδεξιοί είμαστε όπως εσύ και οι όμοιοι σου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ... ούτε και ηλίθιοι όπως εσύ και οι συνοδοιπόροι σου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό νομίζω είναι και η λύση ... ένα φεστιβάλ υπερηφάνειας ... μεταξύ λαθρομεταναστών ... και ψευτοαριστερών του κώλου ...

Ανώνυμος είπε...

Pandos einai diaskedastiki i glosa kai to epipedo ton melon tis xrisis augis.... Prepei na milas me aples lekseis mazi tous... Ouga ouga "koloaristere" ouga ouga

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνουμε ρε ανώνυμε με τα greeglish, δεν είμαστε greeglishμαθείς όλοι σαν και εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε παλιά ούτε νέα τάξη υπάρχει.
Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε, που προχωράει προς ολοκλήρωσή του,
δηλαδή την ενοποίηση όλων των αγορών, την περίφημη παγκοσμιοποίηση.
Ο όρος "Νέα τάξη" υπάρχει στο μυαλό μόνο κάποιων ηλιθίων, τύπου Λιακόπουλου. Το έθνος πέθανε, και δεν το σκότωσαν οι αριστεροί, αλλά οι καπιταλιστές γιατί δεν τους είναι πια χρήσιμο.
Ο καπιταλισμός για να αναπνεύσει χρειάζεται ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων και άφθονα φτηνά εργατικά χέρια.
Η Γερμανία που είναι το πιο επιτυχημένο παράδειγμα ευρωπαϊκής καπιταλιστικής ανάπτυξης, αυτό το έχει καταφέρει μέσα από ευρώ και την αθρόα μετανάστευση από τις χώρες του νότου, την Τουρκία και τις πρώην ανατολικές.
Οι ΗΠΑ ουσιαστικά είναι μια χώρα μεταναστών.
Τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν, οπαδέ του Λιακόπουλου και του Μιχαλολίακου;
Να σου πω εγώ τι δεν καταλαβαίνεις. Ότι ο καπιταλιστής που είσαι ή θα διεθνοποιηθεί ή θα πεθάνει.
Ο εθνικός καπιταλισμός πέθανε, στο κόσμο του χρήματος ούτε οι λαοί ούτε τα έθνη έχουν πια τύχη.
Αυτόν τον κόσμο όμως δεν έφτιαξε η αριστερά γιατί η αριστερά στην αντικαπιταλιστική της εκδοχή, έχει πια πεθάνει.
Τον έφτιαξε ο κόσμος του χρήματος και τον ισχυρών που εσύ αγαπάς και σέβεσαι.
Αν θες λοιπόν να καταλάβεις ποίος σου κλείνει την επιχειρησούλα σου και ποιος σε αφήνει άνεργο, μην ψάχνεις ούτε αριστερούς, ούτε εβραίους, ούτε μετανάστες να ρίξεις το ανάθεμα.
Απλά κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέπτη.



Ανώνυμος είπε...

Δε ν αφήνεται λέω εγώ τις μαλακίες συμπονετικοί Έλληνες και ανοίξτε τα στραβά σας να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα .Το Κεντέρη και την θάνου τους θάψαμε εμείς Γιατί ανταγωνίστηκαν τα ντοπαρισμένα θηρία του μονοπωλίου Αμερικάνους. Τώρα ένας ξένος Χωρίς χαρτιά ,που παίζει καλό μπάσκετ και θα πάει στο ΜΒΑ που ο μπαμπάς του σήκωσε την Ελληνική Σημαία είναι Ο Ελληνάρας ,Ξυπνάτε γιατί έτσι και Πάει ΝΒΑ,Θα ξεχάσει την Ελλάδα που τον ξεπείνασε και θα θυμηθεί την Μαμά του πατρίδα.Εμάς μας έχουν στο Περιθώριο. Εχουμε χύσει αίμα για αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Πατρίδα,πληρώνοντας μια ζωή,εφορίες χαράτσια,για να φτιαχτεί αυτό το μπουρδέλο,και Άλλοι το χαίρονται.Πάς στο παρκάκι να βρεις ένα παγκάκι να καθίσεις και δεν ακούς Ούτε λέξι Ελληνικά αλά ούτε και θέση να καθίσεις ..Στο Διάολο πια με αυτό το μπουρδέλο.Οι Ευρωπαίοι μας κατηγορούν για Ρατσιστές και οι Ίδιοι φρόντισαν να μη μπαίνει λαθραίος στις χώρες τους με το σύμφωνο ΣΕΝΚΕΛ Δουβλίνο 2. Θα ξυπνήσουμε καμιά φορά.Γινόμαστε μετανάστες στην ίδια μας την χώρα το έχουμε καταλάβει.Ολοι αυτοί οι ξένοι μας έχουν γράψει στα Αρχ@@@@ ,πάρτε παράδειγμα τον Αλβανό Τσενάι… Η Ελλάδα τον σπούδασε τον έστειλε υποτροφία στην Αμερική και τώρα μας γράφει. Ήθελα να ήξερα τι σκατά Πατρίδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.Σε εσάς Ανθέλληνες το λέω.Σε εσάς που υποστηρίζετε Όλο αυτό το Αλισβερίσι.

παρε δωσε είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Θα σου ζητούσα το "μας έκανες" να το αλλάξεις στο "Με έκανες " γιατί προσωπικά δεν ένιωσα καθόλου υπερήφανος ... μπράβο του σε προσωπικό επίπεδο για την επιτυχία τους αυτή ... δυστυχώς όμως δεν μπορεί η δική του επιτυχία να τραβήξει το άρμα της λαθρομετανάστευσης μακριά απο τον τόπο μου και τα δάκρυα χαράς σου να ξεπλύνουν το αίμα και την ανασφάλεια που έχουν σπείρει τόσα χρόνια οι λαθροέποικοι

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο μαρξισμός ηλίθιε που αποτελεί για εσένα και τους υπόλοιπους ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ της αριστεράς το μοναδικό εργαλείο ερμηνείας της πραγματικότητας .... δυστυχώς όμως και εσείς και οι πατριδοκάπηλοι ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ της δεξιάς ... αποτελείται όργανα και εντολοδόχους. της με το ζόρι παγκόσμιας κατάστασης, που ξεκίνησε ουσιαστικά με την έναρξη του δευτέρου παγκόσμιου πολέμου. Αν λοιπόν η δεξιά πλέον δεν βολεύει τα παγκόσμια αφεντικά σας, εσείς οι χρήσιμοι ηλίθιοι της μαρξιστικής διεθνιστικής ξεφτίλας αποτελείται τους προπομπούς της λαθροδουλείας που έρχεται .... αφήστε λοιπόν την μαρξιστική κουλτούρα του κώλου .... χρήσιμοι αεροψεκασμένοι ηλίθιοι και πανηγυρήστε υπερήφανοι με τους αραπάδες τους ισλαμιστές και τις ξεφωνημένες αδερφές της αριστερής ξεφτίλας την παγκοσμιοποιημένη δουλεία ..... που θα υποδεχτείτε μαρξιστικά πλέον ... χωρίς τα κόμπλεξ και τους αναχρονισμούς της ξεπουλημένης ... πατριδοκάπηλης δεξιάς ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .. ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ USA ... ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ...... ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ .....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ό,τι τα σχόλια εναντίον του Χάρυ Κλυν αλλά και υπέρ ενός τυφλού φασισμού είναι ανορθόγραφα, ασύντακτα, γεμάτα απύθμενο και τυφλό μίσος.
Είναι ότι προέρχονται από καθάρματα που μέχρι πρότινος ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ψήφιζαν κλέφτες εν γνώσει τους και τώρα που οι κλέφτες δεν τους δίνουν μερίδιο αποφάσισαν να αφήσουν τους κλέφτες και να συνταχθούν με τους δολοφόνους, μαχαιροβγάλτες ψυχοπαθείς ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Έχουν αναρωτηθεί άραγε ότι τα Δουβλίνα τα ψήφισαν τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα που οι ίδιοι ψήφιζαν;

Οι εθνικιστές έχουν τόση σχέση με την πατρίδα όσο οι παπάδες με τον Χριστό....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ... ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ... ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ .... ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ... ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ .... ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ... ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕ ΗΛΙΘΙΕ ....

Ανώνυμος είπε...

Ούγκα ούγκα a τα τα

Με το μαχαίρι μου στη τσέπη
"πακιστανια" ψάχνω να βρω
Και αν κανεις μου αντιμιλήσει
"κολοαρεστερε" ψοφά ψοφά θα του πω

«Heil Hitler»

Για πολύ Έλληνες.....

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΤΎΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕI ΧΑΡΤΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑIΖΕI ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΡΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΧΑΧΑΧΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανώνυμος λέξη-κενό-...-κενό-λέξη έχει γράψει πάνω από δέκα ποστς. Φαίνεσαι.
Επί της ουσίας, το παλικαράκι καλά να είναι στο ΝΒΑ, να και κάποιος που ξεφεύγει από την τρέχουσα μιζέρια, μακάρι να μπορούσα κι εγώ και τα παιδιά μου.
Τέλος, προς εκείνους που ενοχλούνται από το χρώμα του παιδιού, ο Καχιασβίλι δεν σας χάλασε με το μετάλλιο που έπαιζε ο εθνικός ύμνος μας και ψέλλιζε κάτι απροσδιόριστο, ήταν άσπρος αυτός, δεν φαινόταν - εκεί ντράπηκα.
Άλλα νέα;

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος πάνω από δέκα ποστ και που φαίνεται σου απαντάει .... προσωπικά κανένας αθλητής δεν με κάνει υπερήφανο είτε μαύρος είναι, είτε ελληνοποιηθείς αζέρος ρωσοπόντιος,είτε ελληναράς του κώλου και του κακού συναπαντήματος ... δεν παρασύρομαι από συνθήματα και από φτηνά γκαιμπελίστικα επιχειρήματα της αριστεράς του κώλου ... δεν θα πάψω να την αποκαλώ αριστερά του κώλου .... όπως και την δεξιά και τα άκρα της είτε αναρχο κάφροι χρήσιμοι ηλίθιοι αποκαλούνται είτε χρυσαυγίτες. Ασε τις υπερηφάνιες καταμέρος με τις σημαίες τις ελλάδας η του ΠΑΣΟΚ η του ΣΥΡΙΖΑ που κυματίζουν οι λαθρομετανάστες που σύντομα θα αφανίσουν την χώρα μας και ότι ελληνικό απέμεινε σε αυτήν... αν εσύ είσαι υπερήφανος .... τράβα να πανηγυρίσεις με τους ομοίους σου μαύρους,αζέρους,πακιστανούς μπαγλαντεσιανούς ... παίχτο ... αριστερός ... διεθνιστής ... μαρξιστής .. ανθρωπιστής ... αλλά μην γελοιοποιείς άλλο την αγάπη στον τόπο σου και την πατρίδα σου με καμία αριστερά και καμία δεξιά ... κόψε το δούλεμα .... αν υπάρχουν χάνοι που χάφτουν ότι παπαριά γράφει ο κάθε αριστερός του κώλου .... υπάρχουν και άλλοι που κάνουν εμετό με αυτές τις ηλιθιότητες..

Ανώνυμος είπε...


ΜΕΝΕΤΕ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ .... ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΕΩΣ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ... ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΑΘΥΡΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ... ΠΡΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ .... ΗΛΙΘΙΕ ..

Ανώνυμος είπε...

Μαζευτηκαν πάλι οι ψωλοχυμμενες δεξιές αδερφές με τις ακροδεξιές τραβεστί γκόμενές τους.

Ανώνυμος είπε...

Προηγούνται οι τραβεστί αριστερές ψωλοχυμένες που νοιώθουν υπερήφανες ...

Ανώνυμος είπε...

Ένιωσαν μιά υπερηφάνεια οι αδερφές της αριστεράς με τις τραβεστί ακροαριστερές γκόμενες τους ... για το ξένο παλικάρι με την σημαία ... σε σημείο που να μην μπορούν να κρύψουν την συγκίνηση τους ... και όποιος τις κακολογεί γίνεται αμέσως φασίστας και αδερφή σαν κι αυτές...