Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Νέα καραγκιοζιλίκια Βενιζέλου με στόχο τον Στουρνάρα

venizelos-stournaras

Φωτιά βάζει στην Κυβέρνηση ο ανύπαρκτος (και δημοσκοπικά) κυβερνητικός εταίρος Ευάγγελος Βενιζέλος.
Αφού μετά το χθεσινοβραδινό “θερμό” επεισόδιο στο  Μαξίμου,σήμερα από το περιθώριο της Συνόδου Εξωτερικών του ΝΑΤΟ ο αρχηγός του… υπ ατμόν κόμματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ, επέλεξε να ειρωνευτεί με απαράδεκτο – έως υβριστικό τρόπο- τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης στην οποία είναι αντιπρόεδρος.
Είναι προφανές πως υπάρχει έκδηλος πανικός Βενιζέλου μετά το μπαράζ των δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ σε απόλυτη καθίζηση, αλλά και το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κεντροαριστερού πόλου (ανάμεσα στην ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ) πολύ κοντά. Και με την “ευλογία” μάλιστα πολιτικών και οικονομικών κέντρων φιλικών – μέχρι πρότινος- προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Είναι βέβαιο πως ο Βενιζέλος (ο οποίος βρίσκεται προφανώς σε κατάσταση πολιτικού πανικού) μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα, γι αυτό και ο Σαμαράς οφείλει να λάβει τα μέτρα του…
Δείτε τώρα το ρεπορτάζ για τα όσα είπε ο Βενιζέλος για τον Στουρνάρα
Το «θερμό» επεισόδιο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται πως έχει και συνέχεια με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, να αφήνει αιχμές κατά του ΥΠΟΙΚ από τις Βρυξέλλες.
Ο κ. Βενιζέλος, στο περιθώριο της υπουργικής Συνόδου για το ΝΑΤΟ, σε χαλαρή συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους σχολίασε ερώτηση για το εάν θα διεκδικούσε τη θέση Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αιχμές προς τον ΥΠΟΙΚ. Συγκεκριμένα, με ειρωνική διάθεση τον χαρακτήρισε «αναντικατάστατο» επισημαίνοντας ότι… συμπονά τον ελληνικό λάο γνωρίζοντας τα δεινά του, κάνοντας μάλιστα, αναφορά στη «χαμηλή σύνταξη» της μητέρας του, που είχε χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα κατανόησης ο κ. Στουρνάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: