Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΝΕΛΛΗ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ!







Την αντι-ΣΥΡΙΖΑ σκυτάλη παρέλαβε από τον παράφρονα Γεωργιάδη και τον γκάου Κεδίκογλου η Λιάνα Κανέλλη! Ξέρετε για ποια Κανέλλη λέω. Αυτήν που ήταν παλιά στο βουνό... H αντάρτισσα… H κόρη του Βελουχιώτη... H Κομουνίστρια ντε, η αγαπημένη του μακαρίτη του αρχικομμουνίσταρου του Κωνσταντίνου Καραμανλή... Tου Μαρξιστή του Έβερτ... Tου Τροτσκιστή του Ράλλη!
Pε, δε μου τραβάτε τα βυζιά να κατεβάσω γάλα. Κομμουνίστρια η Λιάνα Κανέλη! Κάτι τέτοιους, σαν την εν λόγω κυρία, είδε ο υπαρκτός σοσιαλισμός και έγινε ανύπαρκτος.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο ΞΥΡΙΖΑ Χάρρυ, μιά χαρά έτσι;
Καμια κωλοτούμπα, καμιά επίσκεψη και κανένα γλύψιμο στα @ρχ@@@ του τέρατος του καπιταλισμού το ΔΝΤ στο Αμέρικα...
Κανένα πρόβλημα, κανένα συνέδριο με τα ιδρύματα που θέλουν να μας δώσουν κατοχικό νόμισμα.

Κανένα πρόβλημα που ο ΞΥΡΙΖΑ θέλει να "αναδιαπραγματευτεί" το μνημόνιο, αφήνωντας έξω το μεγάλο θεμα που είναι η καταστρφή τηε Δημοκρατίας μέσα στην ΕΕ...

Μόνο η Κανέλλη του ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΚΕ φταίει, κι ο ΣΦΥΡΙΖΑ (αδιάφορα), με το 80% των κομματόσκυλων ΠΑΣΟΚΩΝ από το οποίο αποτελείται, δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα. Όχι, ΟΧΙ, προς θεού, δεν αποζητούν όλοι αυτοί μια καρεκλίτσα, αυτοί είναι προφανώς για σένα οι πραγματικοί αριστεροί!

Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ... υποκριτή. Σε λίγο με τον ΣΥΡΙΖΑ σου θα έχετε τον ίδιο τίτλο με όλους αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ για τους οποίους μας λες...

Και εγώ αναρωτιέμαι... ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΧΑΡΡΥ; ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; Η ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;

Δεν χρειάζεται να είσαι δα και προφήτης, ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΗΔΗ τι θα κάνουν...

Γέρασες ρε Χάρρυ, και είναι πολύ λυπηρό να σε βλέπω έτσι, ηθικά καταρακωμένο, και με τα γειρατιά ήρθε και η λοβοτομή που έχεις κάνει και έχεις αποδεχθεί μόνος σου...

ΞΥΠΝΑ βρε πριν είναι αργά, άσε την σαπίλα επιτέλους!

Δεν υπάρχειλύση από κανένα τα κοινοβουλευτικά κόμματα!

ippoliti_ippoliti είπε...

Ανωνυμε μπαίνω για το σχόλιό σου κι όχι για την ανάρτηση.
Ολοι εμείς δηλαδή ΄που κάποτε είμασταν στην ΚΝΕ και στο ΚΚΕ και χωρίς να εγκαταλείψουμε την Αριστερά για να πάμε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔή δεν ξέρω που αλλού είμαστε προδότες; όταν επιτίθεσαι έτσι ακόμη και σε μία ρεφορμιστική κατά τη γνώμη σου αριστερά ποιόν αδυνατίζεις; τα μνημόνια και τη δεξιά ή το όραμα των αριστερών; έλεος πια! Ελεος με τους αυτοκαθορισμούς σας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε com-μουνι (σχόλιο Δευτέρας) πιο φιλοκρατικό αριστερό κόμμα από το ΚΚΕ υπάρχει; Επιχορηγήσεις από την Ε.Ε τσεπώνει, εργαζομένους με μπλοκάκια και ατομικές συμβάσεις έχει, απολυμένους έχει, την συχνότητά του την πούλησε σε "κακό καπιταλιστή", συγχαρητήρια για την "υπεύθυνη στάση του" του έχει πει η εκάστοτε κυβέρνηση τρις -μέσα σε 4 χρόνια- και λες στους άλλους "ξύπνα"; Ανέβα ρε μια στην ζυγαριά και πες μας: Πόσα κιλά πρόβατο λέει ότι είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Από εσάς που σχολιάζετε και το παίζετε δημοκρατικοί .αριστεροί η ακόμα και κουμμουνιστές μια ερώτηση σε όλους όσους δηλώνουν κουμμουνιστές. Έχετε ζήσει σε ένα κουμμουνιστικό κράτος έστω και για μια μέρα για να έχετε μια γνώμη περί τίνος πρόκριτε.. ΠΧ, εμβερ χοτζα Αλβανία , Στάλιν , κάστρο, Τσαουσέσκου ρουμάνια, κινά, βόριο Κορέα. Καμπότζη οι κόκκινοι χμερ , Ιλιέσκου Βουλγαρία και δεν ξέρω ποσά ακόμη δημοκρατικά κράτη ακόμα είχε πλακώσει η λαίλαπα του κουμμουνισμού. Για πια δημοκρατία μιλάτε όλοι οι αριστεροί. Εδώ υπάρχουν εκατομμύρια θάνατοι από τον κουμμουνισμό. κουμουνιστές αλά το πασοκ στην εξουσία. η η ΝΔ, και εμείς από κάτω βολεμένοι δημοκράτες αριστεροί, αντιφασιστές αντιρατσιστές..????

Poexania είπε...

Η Λιανα προσεβάλε την αστική της καταγωγή και πέρασε στην σοσιαλιστική/κομμουνιστικη ιδεολογια για την παλη των λαων και την απελευθερωση της εργατικης ταξης απο τα δεσμα του κεφαλαιοκρατικου τροπου παραγωγης. Καποιοι αλλοι, προσεβαλαν την λαικη τους καταγωγη, υπερ της αστικης ιδεολογιας και εκμεταλλευσης, και στην παραληρηματικη τους αυτη πορεια, εχουν βαφτει με καθε αποχρωση του αστικου πολιτικου τοπιου πηγαινοντας απο κομμα σε κομμα.

Κατα τη γνωμη σας κυριε χαρυ, ποια απο τις δυο στασεις ειναι η σωστη; Και ποια απο τις δυο εχει μεγαλύτερο βαρος, ειναι αραγε πιο ευκολο για εναν ανθρωπο με λαικη καταγωγη να κρατησει το κεφαλι ψηλα με το να υπηρετει τα συμφεροντα του λαου και οχι να γινεται φαιρεφωνο των αστικων ιδεολογηματων, η ειναι πιο ευκολο ενα ατομο που μεγαλωσε με αστικα ιδεολογηματα να καταφερει σε μεγαλο βαθμο να τα αποτιναξει και να περασει ουσιαστικα στην πλευρα που προασπιζεται με συννεπεια τα συμφεροντα των λαικων εργατικων μαζων;

Θα ηθελα σας παρακαλω να μου απαντησετε...εχοντας υποψη την λαικη ρηση οτι "τα στερνα τιμουν τα πρωτα"

Ευχαριστω, Λαγωνικακης Φραγκισκος

Ενας φιλος του ΚΚΕ που στεναχωριεται να σας βλεπει στην σημερινη σας κατασταση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Στο χωριό μου, Χάρρυ, λένε μια παροιμία.
"Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ"

Νομίζω πως σε αφορά , Χάρρυ πρωην κομμουνιστη

Ανώνυμος είπε...

Φραγκίσκο,
σιγά μη σου απαντήσει..

Χαμ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε τρισάθλιε συκοφάντη το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα σου.Το ΚΚΕ είμαστε εμείς οι εργάτες και οι εργάτριες και για να βγει ο Ριζοσπάστης που είναι η εφημερίδα μας,που στέκει δίπλα μας σε όλους μας τους αγώνες θα δώσουμε και την ζωή μας όπως έκαναν οι κομμουνιστές στο παρελθόν.Ο αιμοδότης του ΚΚΕ είναι ο εργάτης και η εργάτρια που από το υστέρημα τους δίνουν ότι μπορούν,γιατί γνωρίζουν ότι είναι η φωνή τους!
Όσο για σένα Χάρρυ που πάντα σε παρακολουθούσα και σε θαύμαζα,τα τελευταία χρόνια δε μπορώ να γελάσω ούτε με την σάτιρα σου, διότι κι αυτή βασίζεται πάνω στις λάθος πολιτικές σου εκτιμήσεις... Πολλοί δεν άντεξαν την ήττα και κάποιοι άλλοι άλλαξαν ταξική θέση, δεν είσαι ο μόνος αλλά η αμετροέπεια είναι κακό γνώρισμα...

Ανώνυμε τρισάθλιε συκοφάντη νούμερο 2 η απάντηση σου είναι αυτή http://www.902.gr/eidisi/diethni/34053/institoyto-gkalop-i-pleiopsifia-stis-proin-sovietikes-hores-nostalgei-tin-essd

Υ.Γ Και να λες και κανένα Ευχαριστώ στον Στάλιν και τον Σοβιετικό λαό που τσάκισε τον φασισμό! Κι έτσι εσύ κι εγώ σήμερα δε μιλάμε γερμανικά...

ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε όσο μισείτε το κκε τόσο θα μας γαμάει ο καπιταλισμός. Πάρτε το χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις, απλά σας τα λέει ο Χαρρυ, πολυ απλά.
Σημερα ο λαός ξεσκιζεται από το κεφαλαιο και τους ιμπεριαλιστες, ναι ,ή οχι?. ΝΑΙ.
Τι κάνει το Κόμμα της εργατικης Ταξης?. Εσεις που λέτε ότι εισαστε ΚΚΕ!!. Τι στην ΠΡΑΞΗ κανετε?. Λετε στο λαό, να πάρει την εξουσια!!, να φερει δηλαδη το Σοσιαλισμό! ετσι δεν λέτε?.
Αυτό που λέτε στο λαό, είναι δυνατό να γίνει?. ειναι ο λαός έτοιμος για αυτό?. Είναι σωστό επίσης να ριχνετε την ευθυνη στο λαό??. Το Κόμμα οδηγει την ΤΑΞΗ που εκπροσωπεί, όχι ..ο «λαός».
Εδώ πρόκειται για ταξικό πόλεμο, και σεις καλειτε .. «το λαό»?. Για κουνατε το κεφαλι σας λιγο!. Το ΚΟΜΜΑ καθοδηγει και ο λαός το ακολουθεί!.
Αλλά έστω ότι είναι έτσι τοτε να το παλεψουμε μαζι ολοι μεχρι το τελος.

Η πραγματικότητα αλλο λεει. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε ετοιμος. Και οχι μόνο ο υπόλοιπος λαός, αλλά Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ!! που από 535.000 ψηφους, έπεσε στους 275.000 ψηφους τον Ιουνη του 2012. Δηλαδη 50% κατω!. ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ !!.

Αρα πόσο μαλλον οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, που οχι μονο ακουνε τι λέει το ΚΚΕ, αλλά αδιαφορουν!!. Μην πω ότι, το βλέπουν ηδη ως γραφικότητα!!!.
Επομενως, αυτά που λέτε, ειναι ΚΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ για την εργατικη ταξη, που ειναι γυρω στα 2,5 -3 εκατομμυρια λαός. Ξεχωρα οι αυτοαπασχολουμενοι, οι αγρότες και οι επαγγελματοβιοτεχνες, που αποτελουν τα συμαχα στρωματα.
ΑΡΑ?
Αυτο που λέτε αφορά μόνο ενα στενο κυκλο πιστων, και οχι την πραγματικοτητα που ζει μια ΤΑΞΗ, η εργατικη ταξη.
Άρα... ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!.
Και μη μου πειτε ότι φταίει η Ταξη, γιατι τοτε θα εισαστε αυτοματα αντιμαρξιστες!. Το ΚΚΕ ποτέ δεν ερριξε τα βαρη στο λαό!.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, δυο τινα συμβαινουν. ή, ειστε οπορτουνιστες, ή, ειστε πολιτικά ηλίθιοι!.
Η αριστερη φρασεολογια που αφηνει τους καπιταλιστες να εξαθλιώνουν την εργατικη ταξη, σημαινει ΕΝΟΧΗ!.
Οταν λοιπόν τα βαζετε με ένα αριστερο Κόμμα, εστω ρεφορμιστικό και αφηνετε στο απυροβλητο την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τοτε κατι "βρωμαει"...

Το ΚΚΕ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΕΑΜ ειπε: οσοι ειστε εναντια στον καταχτητη, κομματα και οργανωσεις, ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ετσι ειπε και ο Σταλιν και η Διεθνης τοτε.

Το αλλο που λετε σημερα. "πρωτα να κανουμε "λαικη εξουσια" και μετα τα μνημονια, το λέγανε οι Τροτσκιστες και το λενε. Οι τροτκιστες ηταν και ειναι πράχτορες!.
Για ..ξυπνήστε ..και αφηστε την καραμελα της "λαικης συμμαχιας" που απαιτει συμφωνια με το πρόγραμμα του ΚΚΕ!!.
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ δεν ειναι συμμαχια , αλλά πολιτικο Κόμμα.!

οι ρεφορμιστες (ΣΥΡΙΖΑ και σια) εκφραζουν τα μικροαστικα στρωματα!.
και θα πρέπει να γινει συμμαχια με αυτα σε επίπεδο κορυφης, να συνεργαστει το ΚΚΕ με το ΣΥΡΙΖΑ και να τον εχει πιάσει από το λαιμό. (εξω τωρα από την ΕΕ και την ΟΝΕ) κοινωνικοποίηση των βασικων μεσων παραγωγης, και των τραπεζων!!. έλεγχος αμεσος του κρατους!! κ.λ.π) αυτα το ΚΚΕ να τα θεσει ΩΣ ΟΡΟ στηριξης κυβερνησης !! και να καλεσει όποιο κομμα συμφωνει με αυτα!!.
ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΧΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
Να δουμε τοτε τι θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ?. ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ, τοτε ο λαός θα ερθει στο ΚΚΕ, αν συνεργαστει και παλι ο λαός θα στηριξει το ΚΚΕ που ειναι στυλοβατης της πολιτικης αυτης!!.
Τοσο απλά ειναι τα πράγματα!!.
Τα υπολοιπα που λετε αποτελουν ιδεοληψιες χωρις αντικρυσμα, που μοιαζουν με "πονηματα" χαφιέδικων και αριστερίστικων οργανωσεων εναντιον των πραγματικών Κομμουνιστικών Κομματων!!.
Αυτο ΕΝΝΟΕΙ ο Χαρυ κλυν ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΎΣΕ νομιζω με οσα γραφω!!

Ανώνυμος είπε...

Apo Xarry Klynn kataueres na gineis Xalia Klynn
Allios tha ekfrasto me dika sou logia Xarry mou..
"pos eine dinaton se mia toso mikri xora na menoun toso megaloi malakes"

Lipame ,, ,alla auta exo na sou po

zax είπε...

epiases pato xary......krima

Ανώνυμος είπε...

Είστε έξυπνος άνθρωπος κ. Χαρρυ.
Δεν νομίζω ότι ο αντικομμουνισμος σας βγαίνει αυθόρμητα. Ξέρετε στην πορεία της ζωής και των έργων των ανθρώπων κάποια πράγματα αλλάζουν. Αλλάζουν ανάλογα την οικονομική κατάστασή τους. Είναι αυτό που λέμε σκαρφαλωσα ένα οικονομικό σκαλοπάτι και πέρασα στην παραπάνω τάξη.
Κάποιοι εκτιμούν τις ιδέες τους και τον εαυτό τους και παραμένουν " αλωβητοι " στα πιστεύω τους ανεξαρτήτως τα σκαλιά που ανεβαίνουν. Ξέρετε είναι δύσκολο να υπάρξει τέτοια "αρμονία " σκέψης και τσέπης... Είναι λίγο πιο πέρα από τους φυσικούς νόμους. Αυτοί που το πετυχαίνουν αυτό χαιρουν εκτιμησεως και σεβασμού.
Όσοι δεν το καταφέρνουν αυτό ή δεν θέλουν να το καταφέρουν απλά ρίχνουν τον εαυτό τους σε απύθμενο βάθος, τόσο που οι πρωτητερες πνευματικές δημιουργίες του κατακρυμνιζονται στο βαραθρο της λήθης.
Είναι αυτό που λένε τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ το κομμα σου χαφιε.

κκε=σιωνιστικο σκουπιδι καταστροφης των παντων ΕΚΤΟΣ της σιωνιστικης εβραιλας [παρατηρησατε οτι το γυρισαν εβραιοχριστιανοι τωρα τελευταια? με πρωτη και καλυτερη την κανελλαινα?]

σταλινικα κοπροσκυλα δολοφονοι εκκατομυριων Ελληνων της Ρωσιας
Ελλην.

Taleban είπε...

OSO SAS DIABAZO MATHENO.