Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Αντικαθιστούν την χώρα με δάνεια με χαμηλό επιτόκιο


Πληρώνουμε τα νέα δάνεια τους, με παραλίες, με δάση, με δίκτυα, με ορυκτό πλούτο με απολύσεις…!
Σύντομα το εθνικό αδιέξοδο θα γίνει αντιληπτό και στα αριστερά και στα δεξιά  σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Σύντομα θα γίνει αντιληπτό ότι ο χρόνος κυλά μεγεθύνοντας απλώς το πόσα πληρώνουμε και πόσα μας πληρώνουν για να μένουμε στο ευρώ. 
Από το Μααστριχ και μετά πληρώσαμε ήδη πολλά. Ζάχαρη, καπνός, λάδι, κλωστοϋφαντουργία, βιομηχανία, αλιεία.  Τα αντικαταστήσαμε όλα αυτά με δάνεια φθηνά από τις τράπεζες του πυρήνα της ΕΕ.
Σήμερα τελείωσαν όλα όσα είχαμε να δωσουμε ως αντάλλαγμα σε αυτή την δανεική ευμάρεια!  Τα προϊόντα και τα εργοστάσια μας τελείωσαν. Έκλεισε και η χαλυβουργική και η κόκα κόλα και η βιοχαλκο και άλλοι μικρότεροι. Έκλεισαν ακόμη και τράπεζες. Μόνο κάτι τουρίστες έρχονται και  του μετρούμε με το κεφάλι.   Τρώνε ψάρια από την Σενεγάλη, ρύζι Τουρκιάς, πατάτες Αιγύπτου, κρέας Βελγίου και αγοράζουν κινέζικα τσολιαδάκια για σουβενίρ.
Τα νέα δάνεια που τόσο αγαπάτε έρχονται πια με όρους και με μνημόνια .  Ως αντάλλαγμα πληρώνουμε με υγιή παραγωγικό ιστό, με θέσεις εργασίας με ύφεση με υπερφορολόγηση με διαρροή νέων μορφωμένων ανθρώπων.  Πληρώνουμε τα νέα δάνεια, με παραλίες με δάση, με δίκτυα με ορυκτό πλούτο.  Τα πληρώνουμε με νομοθεσία και με  το μέλλον των επόμενων γενεών.
Πληρώνουμε με αίμα και θυσίες με Εθνική αυτοδιάλυση για να μας δίνουν δάνεια πάνω στα δάνεια και νέα μνημόνια γιατί έτσι έχετε μάθει. Πληρώνουμε με αξιοπρέπεια για να μας δίνουν δάνεια που τόσο γουστάρετε εσείς οι κοπρίτες μνημονιακοι που μάθατε να ζείτε με δανεικά των όποιων κάνετε τώρα σημαία την διαγραφή τους.
Μα δεν ζητάτε να διαγράφουν για να μπορούμε να αναπνεύσουμε να παράξουμε να αποκτήσουμε μέλλον. Δεν ξέρετε πιο μέλλον θέλετε να φτιάξετε Ζητάτε να διαγράφουν για να δανειστείτε ξανά και να ξοδέψετε  και αυτά ώστε να  κρυφτει το αδιέξοδου και να μείνετε στο ευρώ.
Όλοι εσείς που δεν θέλετε να ιδρώσετε την φανέλα.
Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TO .... ΛYΣAPI

EPΩTHΣH ΠPΩTH: PE ΣEIΣ !! ME TA ΣKATA ΠOY MΠΛEΞAME ΩΣ EΛΛHNIKOΣ ΛAOΣ, ΠΩΣ ΞEMΠΛEKOYMAI ;;;
AΠANTHΣH ΠPΩTH: ΔIABAZOYMAI TON AΘΛO TOY HPAKΛH ΠEPI TOYΣ ΣTAYΛOYΣ TOY .... (EΛA NTE TOYΣ ΞEPETAI PE MOYPΓOI ;;), OXI MONO TON ΔIABAZOYMAI, AΛΛA KAI TON ... KATANOOYMAI !!!

Y.Γ. AΣTAI TIΣ ΣTPATHΓIKEΣ, KAI KANTAIE ... ΠOΛITIKH !!! AΛΛA ME .... ΠOΛITIKOYΣ !! EXETAI AΠO AYTOYΣ ;;;