Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ποιος “ευρωπαϊκός νοτος”; Στην Ελλαδα συντελείται Εθνοκτονία.




 






 

 

Ενα εκατομμύριο νέοι άνεργοι στην Ελλαδα του μνημονίου. Ενα εκατομμύριο
άνεργοι και στην Ιταλία. Με μια μικρή διάφορα: Η Ιταλία εχει 61 εκατομμυρια κατοίκους. Έξι φορές παραπάνω απο την Ελλαδα. Ο επόμενος κρετίνος λοιπόν που θα μιλήσει για “ευρωπαϊκο νότο”, ας διαβάσει τους αριθμούς. Πέντε εκατομμυρια θέσεις ανεργίας χωρίζουν την Ιταλία, απο το να γίνει Ελλαδα.
Ας μην αθωωνουμε λοιπόν τους εγκληματίες του μνημονίου βρίσκοντας δικαιολογίες στην απείρως ελαφρύτερη μιζέρια των άλλων. Εδώ συντελείται πλιάτσικο δια της εθνοκτονίας. Και η τιμωρία πρεπει να ειναι εφάμιλλη. Ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας χάθηκαν σε έξι χρόνια στη γειτονική Ιταλία, σύμφωνα με στοιχεία του συνδικάτου Uil. Συγκεκριμένα, η ανεργία αναρριχήθηκε από το 6,7% το 2008 στο 12,3% το 2013, ενώ η ανεργία στους νέους εκτοξεύτηκε από το 21,3% στο 40%. Η έρευνα τονίζει ότι 3,1 εκατομμύρια Ιταλοί αναζητούν εργασία, αριθμός αυξημένος κατά 83,8% σε σχέση με το 2008. Τέλος, σημειώνει πως το 2013 σχεδόν ένας στους τρεις Ιταλούς από 16 έως 65 ετών βρέθηκε σε κατάσταση εργασιακής ανασφάλειας.
 olympia spyr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Διεθνείς Δανειστές της Ελλάδας, ΔAYTOI Οι "Δανειστές" ZHTOYN ΠΛEON ANOIKTA THN YΠOΘHKEYΣH THΣ Ελλάδας !!! KAΠOIOI AΠEPΓAZONTAI ΓIAYTO ΣXEΔIA ΓIA ... Γ' ΠΠ !!!! (π.χ. βλ. ... OYKPANIA !! TI POΛO EXOYN ΣAYTO OI "ΔIKOI" MAΣ ΠPOΔOΩTEΣ THΣ XΩPAΣ ;;;;)