Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ως άλλος Ερντογάν η Βούλτεψη εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαδικτύου – Θέλει να υπάρχουν μόνο τα παπαγαλάκια της…

vultesi

Σε μια επίθεση άνευ προηγουμένου εναντίον του διαδικτύου προχώρησε σήμερα από το βήμα της Βουλής η Σοφία Βούλτεψη θυμίζοντας έντονα τις οργισμένες ομιλίες του Ερντογάν τις μέρες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας τα σκάνδαλα διαφοράς.


Η εκπρόσωπος της ΝΔ με λίγα λόγια έριξε την ευθύνη για την αποτυχία της κυβέρνησής της στο διαδίκτυο, το οποίο όπως εν ολίγοις είπε διασπείρει ψευδείς ειδήσεις ή διαστρεβλώνει τις «επιτυχίες» τους.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Αμφίπολης λέγοντας ότι κάποια sites ή blogs αναπαρήγαγαν την είδηση για μια επιγραφή που βρέθηκε στην Αμφίπολη και η οποία δεν υπάρχει. Δεν είπε όμως η Βούλτεψη ότι η κ. Παναγιωταρέα την οποία έχει εγκαταστήσει η κυβέρνηση στην Αμφίπολη ανέβαζε status στο Facebook, σχολιάζοντας τις εξελίξεις των ανασκαφών.

Με λίγα λόγια η κυρία Βούλτεψη μας είπε σήμερα ότι όλοι εμείς του διαδικτύου είμαστε ψεύτες και αντικειμενικοί είναι μόνο τα γνωστά παπαγαλάκια που εκθειάζουν το έργο της κυβέρνησης μιλώντας για πρωτογενή πλεονάσματα, φοροελαφρύνσεις και ανάπτυξη.

Ψεύτες είμαστε όλοι εμείς που μιλάμε για χιλιάδες αυτοκτονίες, για άστεγους, για σκάνδαλα, για φωτογραφικές διατάξεις υπέρ επιχειρηματιών, για φοροδιαφυγή επιχειρηματιών, και αντικειμενικοί είναι μόνο όσοι θέλουν να μας πείσουν από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, ότι αν δεν ψηφίσουμε Σαμαρά θα πεθάνουμε και ότι είναι ο μόνος που δίνει μάχη για την σωτηρία της πατρίδας.

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

Αυτοί κυβερνούν!!!

Σήμερα η κυρία Βούλτεψη τα έβαλε με όσα πραγματικά την πληγώνουν!!!!

Hellasfore

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ξε κω λιά ρα η θείτσα

Ανώνυμος είπε...

"Έχουν αποθρασυνθεί πλήρως οι Τούρκοι οπαδοί του Χαλιφάτου, που υποστηρίζουν στο twitter το Ισλαμικό Κράτος."

OPIΣMENEΣ AΠΛEΣ EPΩTHΣEIΣ (OXI PHTOΩPIKEΣ !):

1η. YΠAPXOYN EΛΛHNEΣ MOYΣOYΛMANIKOY ΘPHΣKEYMATOΣ ΠOY ΠOΛEMOYN MAZI ME THN ... ISIL/ISIS ;;;;;;

2η. TI EΛEΓE H ΓEPMANIΔA KAΓKEΛAPIOΣ (ΠPIN ΠOΛΛA-ΠOΛΛA XPONIA !!) OTAN ΠPΩTOEKΛEXΘHKE O EPNTOΓKAN ;;; TON KATHΓOPOYΣE ΩΣ .... EΠIKYNΔHNO IΣΛAMIΣTH ;;; NAI ή OY ;;;;;;
AYTA !!!

H ΠPΩTH EPΩTHΣH EINAI ΓIA TA ... KYΠATZHΔIKA KAI THN "EΛΛHNIKOBPΩMOEΛIT" TOYΣ NAZIAΓΓΛOAMEPIKANOΔOYΛOYΣ !!!

H ΔEYTEPH EPΩTHΣH EINAI ΓIA AYTOYΣ ΠOY ΘEΛOYN NA "KANOYN" EEEEEΞΩTEPIKH ΠOΛITIKH KAI EXOYN ΞEXAΣEI TO ... TZEFRI KAI TON POΛO TOY/TOYΣ ΣTHN ...ΣEPBIA !!! ΓIA AYTOYΣ ΠOY BPIZOYN THN ΓEPMANIA ΓIA NA KAΛYΨOYN TOYΣ AΓΓΛOAMEPIKANOYΣ NTABAΔEΣ TOYΣ !! AΦOPA ... ΔHΛAΔH AΦOPA OΛOYΣ EΣAΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να υπάρχουν μόνο τα παπαγαλάκια τους-τα γνωστά και ως μπλόγκς του χιλιάρικου (από την Συγγρού με δικά μας χρήματα βέβαια)

Ούτε να το διανοηθούν κάτι τέτοιο διότι θα τους γυρίσει μπούμεραγκ κάποτε.