Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Το τερμάτισε ο Τζήμερος! Ζητά άμεσα πόλεμο με πυρηνικά όπλα!!!

Το τερμάτισε ο Τζήμερος. Στην αγωνιώδη προσπάθειά του να βρίσκεται στην επικαιρότητα συνεχίζει να παίρνει θέσεις που προκαλούν συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά αυτή τη φορά ξέφυγε τελείως.

Με ανάρτησή του ζητά να γίνει πόλεμος με πυρηνικά όπλα στη Συρία (που βρίσκεται αρκετά κοντά στην Ελλάδα σημειωτέον)!!!

Δείτε τι έγραψε:...

Στο Κobane κρίνεται η αποτελεσματικότητα της Δυτικής επέβασης. Ο βασανισμένος λαός του Κουρδιστάν είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα σε έναν κλασικό Τούρκο "μπαμπέση" και στους υπάνθρωπους του ISIS. O Ερντογάν λέει καμιά παρόλα δήθεν συμπαράστασης τους υπερασπιστές του Kobane, έτσι για ξεκάρφωμα, αλλά τρίβει τα χέρια του που τα κτήνη κάνουν τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του. Εκεί η Δύση πρέπει να εξαντλήσει το οπλοστάσιό της. Το Kobane δεν πρέπει να πέσει στα χέρια των κτηνών. Οι βόμβες νετρονίων είναι μια πολύ καλή επιλογή. Σε όλο το μέτωπο των ισλαμοφασιστών έπρεπε να βρέχει βόμβες νετρονίων. Αύριο το πρωί θα είχαμε τελειώσει.
 
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον τζημερο σας ξεφτιλιζει ανετα και αφοβα σταλινικα αποβρασματα!

κανεις δεν σας υπολογιζει πλεον ολο και περισσοτεροι ανθρωποι σας αμφισβητουν και σας ξεφτιλιζουν την καροτικη κοπρολαγνικη αριστερα σας

καροτα στις κωλαρες σας γκαμπριελες!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

For / Für / Γιά THN 12-10-1944 !!

"Όταν ο Γ. Παπανδρέου ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη, διακοπτόταν συνεχώς από το σύνθημα «Λαοκρατία! Λαοκρατία!». Εκνευρισμένος, αναγκάστηκε να πει τη φράση που έχει μείνει στην ιστορία: «Πιστεύομεν και εις την Λαοκρατίαν!». Λίγες μέρες πριν είχε ζητήσει από τον Τσόρτσιλ να στείλει στην Ελλάδα «επιβλητικές δυνάμεις» γιατί «τα πολιτικά μέσα διά την αντιμετώπισιν της κρισίμου καταστάσεως δεν ήσαν πλέον επαρκή»." !!!

KAI H AΛHΘEIA EINAI OTI EIΠE: "EIMAΣTE KAI ME THN BAΣIΛEIA KAI THN ... ΛAOKPATIA" !!! KAI ΠPOΣΘETOYMAI KAI EMEIΣ, ΣTON KYPIO ΣYNTEΛEΣTH TOY EMΦYΛIOY ΠOY EΠEBAΛAN OI AΓΓΛOAMEPIKANOI ME "ΣYMMAXOYΣ" TOYΣ ΔOΣIΛOΓOYΣ THΣ ΓEPMANIKOITAΛIKOBOYΛΓAPIKHΣ KATOXHΣ - TOYΣ METEΠEITA ΠOΛITIKOYΣ HΓETEΣ KAI ... EΘNAPXEΣ - THΣ XΩPAΣ MAΣ, KAI ΠPOΣΘETOYMAI: "EIMAΣTE KAI ME THN BAΣIΛEIA KAI THN ... ΛAOKPATIA" .. ΔIOTI EIMAΣTE MIA ΣKETH MAΛAKIA KAI ... MAΛΘAKIA !!

EAN YΠAPXOYN ΠAPAΛΛHΛIΣMOI ME TON .... EΓΓONO TOY ΠOY EXEI KAI TO IΔIO ONOMA, ΔEN EINA KAΘOΛOY MA KAΘOΛOY TYXAIO, OYTE ... ΣYMΠTΩΣH, AΛΛA H Π-T-Ω-Σ-H THΣ XΩPAΣ MAΣ !!!!

Allright Babys ;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χάρρυ, τι συμβαίνει; Δυο σχόλια είχα γράψει εδώ που μόνο υβριστικά δεν ήταν και μου τα διέγραψες;

Ανώνυμος είπε...

Το ξαναγράφω για τρίτη φορά με άλλο περιηγητή.

Αντί να ζητάει την ρίψη των πυρηνικών όπλων ο Τζήμερος από τους σιωνιστοελεγχόμενους νεοαποικιοκράτες δυτικούς ΗΠΑ και Ε.Ε (αυτή με τις κοντσίτες που λατρεύει και ο ΣΥΡΙΖΑ Χάρρυ) καλά θα είναι πρώτα να κοιτάξει ποιοι είναι αυτοί που τους εξόπλισαν.