Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Μία κλίκα ακροδεξιών στον ΔΟΛ σπρώχνει «Τα Νέα» στον κατήφορο της οριστικής απαξίωσης


Με ή χωρίς επενδυτή, με ή χωρίς χρήματα, με ή χωρίς Βαγγέλη Μαρινάκη, οι επιτελείς του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη συνεχίζουν να απαξιώνουν τις εφημερίδες του ιστορικού συγκροτήματος. 
Η ακροδεξιά στροφή, κυρίως των ΝΕΩΝ, είναι πια γεγονός και συνιστά όνειδος για την εφημερίδα που παραδοσιακά βρισκόταν στο πλευρό της Δημοκρατικής Παράταξης. 
Τη στιγμή που όλη η Ευρώπη - εκτός από τον Σόιμπλε - έχει βρεθεί στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης, τη στιγμή που όλες οι πλευρές, σε διεθνές επίπεδο, κάνουν λόγο για μία καλή συμφωνία στο Eurogroup, τα ΝΕΑ συνεχίζουν την παραπληροφόρηση τυφλωμένα από το μίσος για την Αριστερά. "Αλέξη, χάσαμε" είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος εκείνων που έχουν αποθεώσει τον Αντώνη Σαμαρά, τα μνημόνια, τον Κώστα Σημίτη και έχουν γίνει η ασπίδα προστασίας των διεφθαρμένων. 
Δυστυχώς ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Δυστυχώς η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έχει περιέλθει στα χέρια μίας ακροδεξιάς δράκας που υποβαθμίζει την εφημερίδα, μίας συμμορίας εμμονικών και πρόθυμων να κάνουν τους γελωτοποιούς στην αυλή της ντόπιας ελίτ. Οι επιχειρηματίες και ο Μητσοτάκης τους πετάνε κέρματα και οι επιτελείς του ΔΟΛ χορεύουν. 
Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Το πρωτοσέλιδο αυτό είναι ο προάγγελος του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Δικαιώνονται εκείνοι οι οποίοι κάνουν λόγο για ΔΟΜ (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μητσοτάκη). Καταλάβατε τώρα για ποιον λόγο δεν ήθελε το κατεστημένο να περάσει η εφημερίδα στα χέρια επενδυτή ο οποίος δεν θα ήταν "δικός του";

Δεν υπάρχουν σχόλια: