Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τέτοια αλαζονεία και τέτοια «φαιά προπαγάνδα» είχε πολύ καιρό να δει αυτή η χώρα! ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ... 1.000 ΛΕΞΕΙΣ

 ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ:ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!!!

Το πόσο ψεύτικη , ανάλγητη και προκλητική είναι η στάση του Ραγκούση αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού, φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία! 
Στην ουσία, ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός, έχουν κλείσει δρόμο, αγνοώντας τις ...
συνέπειες για τον τουρισμό!!! 
Όλα αυτά φυσικά όταν ήταν στην Αντιπολίτευση. 
Τότε, είχαν φαίνεται το πατρογονικό δικαίωμα, ως ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, να κλείνουν δρόμους και να συμμετέχουν σε πορείες συνδικαλιστών! 
Σήμερα αυτό το δικαίωμα το αφαιρούν από όλους τους Έλληνες πολιτικούς!

Τέτοια αλαζονεία και τέτοια «φαιά προπαγάνδα» είχε πολύ καιρό να δει αυτή η χώρα!

Μόνο και μόνο για την φωτογραφία αυτή, ο Ραγκούσης πρέπει να παραιτηθεί άμεσα!

Διότι στην περίπτωσή του, παρέλαβε ένα πρόβλημα λυμένο, το αναδημιούργησε και στην ουσία δημιούργησε την κρίση! Και μάλιστα σε μια περίοδο που κανείς δεν θα το τολμούσε! Προφανώς, ο Ραγκούσης, θέλησε να στρέψει μερίδα της κοινωνίας όπως οι ξενοδόχοι και οι τουριστικοί πράκτορες, κατά των ταξιτζήδων ! Ο λόγος? Θα τον δείξει η ιστορία, αλλά είναι πλέον προφανές ότι είχε σχέση με μεγάλες πιέσεις από επιχειρηματικά συμφέροντα που επιθυμούν το φιλέτο από την νέα κατάσταση μετά την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί!

Ο Πρωθυπουργός είναι συμμέτοχος σε αυτό το έγκλημα που διαπράττεται αυτή τη στιγμή εναντίων της Ελλάδος και φέρει τεράστια ευθύνη για την κατρακύλα της κοινωνίας!

Οι Κυβερνήσεις εκλέγονται για να επιλύουν προβλήματα και όχι να δημιουργούν κρίσεις! Και ο Ραγκούσης με τις ευλογίες απ ότι φαίνεται του ΓΑΠ, έδωσε στη χώρα ένα ύπουλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε μια στιγμή που ήταν η πλέον χειρότερη!

Πάντοτε , ο υπουργός Εσωτερικών, είχε την ευθήνη να αποστέλλει οδηγίες και εντολές στους Περιφερειάρχες! Από πού κι ως που ο υπουργός Υποδομών, στέλνει οδηγίες στους Περιφερειάρχες και μάλιστα Αστυνομικού Τύπου; Πότε άλλωτε υπουργός, παρέκαμψε ΔΥΟ υπουργούς ; Πότε υπουργός παρέκαμψε τον υπουργό Δημοσίας Τάξης και τον Υπουργό Εσωτερικών για να δίνει οδηγίες πως θα συλλαμβάνονται οι .. ταξιτζήδες και πως θα εφαρμόζονται τα διοικητικά πρόστιμα;

Ποιος νομίζει ότι είναι ο Ραγκούσης; Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Μπορεί να διαφωνώ με τον τρόπο που οι ταξιτζήδες χειρίζονται την κρίση, μπορεί να διαφωνώ από μικρό παιδί με το κλείσιμο δρόμων και εθνικών δρόμων, αλλά τέτοιο ξεφτιλίκι η πολιτική μας ζωή δεν είχε δεχτεί ποτέ!

Αυτοί που μέχρι χτες υποκινούσαν σωματεία και οργανώσεις για να ρημάζουν τη χώρα, αυτοί που συμμετείχαν σε πορείες –ανεξάρτητων κατά τα άλλα συνδικαλιστών- στην πρώτη γραμμή, σήμερα να παριστάνουν τους υπέρμαχους της ανεξαρτησίας των συνδικαλιστών και να απαγορεύουν στους πολιτικούς να συμπλέουν με το συνδικαλιστικό κίνημα!

Αισθάνομαι ότι όλα όσα έχτισε ο πατήρ Παπανδρέου σε αυτή τη χώρα, ο υιός κατάφερε να τα διαλύσει μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια!
Το χειρότερο είναι ότι διέλυσε την παραμικρή εμπιστοσύνη του λαού απέναντι σο πολιτικό σύστημα!

Το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, στις επόμενες εκλογές κινδυνεύει να βγει τρίτο κόμμα!

Όλοι το έχουν καταλάβει αυτό! Όλοι εκτός του Παπανδρέου και της Κυβερνητικής του παρέας!

Εκτός κι αν κάνω εγώ κάποιο λάθος! Εκτός κι αν αυτός είναι τελικά ο στόχος!

Η πλήρης απαξίωση του πολιτικού μας συστήματος … με ότι αυτό συνεπάγεται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: