Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Μετά το “ δεν χρωστάω σε κανέναν”, περάσαμε στο “ όλοι τους είναι αθώοι”!!!


Έρμαιο του σκοτεινού κόσμου της Μεταπολίτευσης είναι ο Παπανδρέου και κάποια κυβερνητικά αγόρια από το Brokebackmountain 
Από τον Τόμας Τζέφερσον
Η διεφθαρμένη Ελλάδα κοντεύει να διαλύσει την Ευρωπαική Κοινότητα, την ΟΝΕ, τις Βρυξέλλες, την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα, ακόμη και τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Κι ενώ απειλούμε να κάνουμε μπουρλότο τον πλανήτη, ο «δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν» Γιώργος Παπανδρέου, ο αφοσιωμένος διώκτης της ανομίας, συγκαλύπτει ένα μετά το άλλο τα σκάνδαλα και τους πρωταγωνιστές τους, ενώ υποκλίνεται ακόμη και στους πιο παρακμιακούς μηντιάρχες οι οποίοι έβριζαν νυχθημερόν την γενιά των Παπανδρέου.
Σε λίγες μέρες λοιπόν το φονικό δίδυμο Παπανδρέου-Βενιζέλου θ αρχίσουν ν απλώνουν τα χέρια τους στις τσέπες μας, ξανά και ξανά, με τη δεξιοτεχνία Ρουμάνου διαρρήκτη, ενώ το σκοτεινό παρακράτος της μεταπολίτευσης θα εξακολουθεί να παραμένει αλώβητο.
Μιλάμε για πρωτοφανές θράσος που ακόμη και η πιο στυγνή δικτατορία δεν θα είχε το θράσος να επιδείξει.
Συγκεκριμένα καθάρματα λεηλάτησαν τη χώρα και αίφνης όλοι αθώοι!
Ούτε τον Μάκαρο που είναι δυο μέτρα άνδρας, δεν τόλμησαν να συλλάβουντα κυβερνητικά αγόρια από το Brokebackmountain και ο σκληροτράχηλος Γερουλάνος φέρνει νομοσχέδια για να διαλύσει τους συνδέσμους.
Δηλαδή ο Παυλούκος δεν βλέπει πόσο ρόμπα τον έχει κάνει ο Μπιτσαξής ο παραλής, που είναι άνθρωπος του Πάγκαλου, και αποφάσισε να κυνηγήσει τα πρεζάκια των Συνδέσμων πουφτιάχνονται με τις αναθυμιάσεις της βενζίνης από τα παπιά και κάνουν κόντρες στα Λιμανάκια.
Μιλάμε για απίστευτο κυβερνητικό μπουλούκι, το οποίο κάθεται σούζα στους Παπασπύρους και Φωτόπουλους, ενώ έχει κατεβάσει τα παντελόνια του στους νταβατζήδες της διαπλοκής και της ανομίας.
Αυτό τα τυπάκια λοιπόν έρχονται να λεηλατήσουν το σπίτι σου με απανωτά χαράτσια.
Έρχονται να εξαθλιώσουν την χαμένη ζωή σου, τη στιγμή που οι σεσημασμένοι φοροφυγάδες που έχουν βγάλει έξω όλη τη χαρτούρα, περιμένουν πως και πως την επιστροφή στην υποτιμημένη δραχμή για να βγουν πολλαπλά κερδισμένοι.
Παραδομένος στο σκοτεινό κόσμο της μεταπολίτευσης είναι ο «δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν» πρωθυπουργός.
Μόνο ένας παραδομένος πρωθυπουργός θα επέτρεπε τέτοια ξεδιάντροπη παράδοση της χώρας στους Νονούς του Σκοτεινού Παρακράτους της μεταπολίτευσης
Ειλικρινά λυπάμαι ανθρώπους σαν τον Μόσιαλο-όσα εγωπαθή κουσούρια και να κουβαλάει-που πιστεύει πως μπορεί ν αλλάξει κάτι στο σαπισμένο Δημόσιο με επικεφαλής ένα πρωθυπουργό έρμαιο των ορέξεων της εγχώριας διαπλοκής.
Βλέπω τον Μόσιαλο να έχει την τύχη του Κωστή Χατζηδάκη, με υπογραφή του παρακράτους.
Γιατί δεν είναι η Τρόκα που ευθύνεται για την κατάντια μας.
Είναι η ανανδρία των κατά καιρούς ενοίκων του Μαξίμου, το γεγονός ότι κάθησαν κότες λυράτες, πλουμιστές, πρόθυμα γιουσουφάκια, σε μια χούφτα πρωτοπαλίκαρα του εγχώριου υπόκοσμου στα εκλεκτά μέλη του οποίου συμπεριλαμβάνονταισπουδαίοι Τραπεζίτες, μεγαλοδιαφημιστάδες, μηντιάρχες και λαμόγια των ΜΜΕ και πάει λέγοντας.
Όχι δεν υπάρχει φως μια και ο σημερινός Αρχηγός της ΝΔ, από την πολιτική του εφηβεία, φρόντισε να έχει μερακλήδες χορηγούς στις απόπειρες να συναντήσει την πολιτική άνοιξη, νωρίς νωρίς.
Σ’ αυτό τον βάλτο με τα σκατά δεν βλέπω για ποιο λόγο οι Γερμανοί πολίτες να πετάνε τα ωραία τους λεφτά ή να δεχθούν το Ευρωομόλογο.
Το πιο πιθανό είναι να επιστρέψουμε στη δραχμή, για να μπορεί το Νομισματοκοπείο να κόβει πληθωριστικές δραχμές και να τις δίνει στους πάσης φύσεως νταβατζήδες.
Ξεφτιλισμένη χώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: