Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΖΑΝ-ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ, ΑΛΛΙΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!



 «Απίστευτη παρέμβαση στα εσωτερικά πράγματα της χώρας έκανε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Hannoversche Allgemeine Zeitung». Για να δείτε δηλαδή πόσο υπολογίζουν την ελληνική «δημοκρατία» και τον ελληνικό λαό οι ευρωπαίοι «σύμμαχοί» μας.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι θα συμβεί εάν στην Ελλάδα μετά τις εκλογές έλθουν στην εξουσία κόμματα που δεν προτίθενται να τηρήσουν τις υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις που έδωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, απάντησε πως  Σαμαράς και Παπανδρέου δεσμεύτηκαν ότι θα τηρήσουν όσα υποσχέθηκαν ενυπόγραφα και συνέχισε με το εξής απίθανο:…. «Αν όμως ακραία κόμματα ενισχυθούν σε τέτοιο βαθμό, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην μπορούν να σχηματίσουν έναν πλειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό (θεωρούν δηλαδή βέβαιη την συγκυβέρνηση) και κληθούν να κυβερνήσουν   πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε κι εμείς».
Δηλαδή στην ουσία ο κ. Γιούνκερ (άγνωστο από πού πήρε τέτοιο θάρρος), υποδεικνύει στους υποτελείς του προτεκτοράτου Ελλάδα, να ψηφίσουν μόνο ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, διαφορετικά θα αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει, οπότε και πάλι μπαίνει σε εφαρμογή το γνωστό παραμύθι ότι «δεν θα μπορούν να καταβληθούν μισθοί και συντάξεις» και πάει λέγοντας….»

Τι θα απαντήσεις στον ξευτίλα πρόεδρο του Eurogroup, Α. Σαμαρά;
Ότι δε θα ανεχθείς το νέο εκβιασμό ή μήπως θα στείλεις και νέα επιστολή υποταγής  και δουλοφροσύνης;
Που κατάντησες ρε φουκαρά…
Οι Γερμανοναζί και το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο της νέας τάξης να έχουν εμπιστοσύνη (δηλαδή του χεριού τους) μόνο στον εφιάλτη Παπανδρέου και σ’ εσένα!!!
Σ’ εσένα, που το ‘παιζες σούπερ  αντιμνημονιακός, μόνο και μόνο για να ξεγελάσεις, ως άλλος πολιτικός απατεώνας, τον δύστυχο Ελληνικό λαό που προς στιγμή σε πίστεψε…  
Ο Θεός να σε λυπηθεί Α. Σαμαρά, γιατί οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν  πρόκειται να σε λυπηθούν, θα σε στείλουν ξανά εκεί που ανήκεις… Στα πέτρινα χρόνια της πολιτικής απομόνωσης και του περιθωρίου…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θάρρος στον κ. Γιούνκερ, προήλθε από τις σωστές δημοσκοπήσεις, που έχουν στα χέρια τους, εντός και εκτός συνόρων!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ!!στο κατο κατο τα μυρια τους δεν ειναι βοηθεια για τον λαο,για τις τραπεζες ειναι..τις τραπεζες να απειλουνε λοιπον!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη για την επαναληψη της αναρτησης, ελπιζω να το διαβασει οσος πιιο πολυς κοσμος γινεται αυτο το αρθρο
logioshermes.blogspot.com/2011/10/blog-post_27.html

DEMEALEX είπε...

ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚ Η΄ΝΔ ΠΕΘΑΝΑΝ Η΄ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΑΝ.ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

όποιος ξαναψηφίσει ΝΔ ή Μπατσόκ πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην κρεμάλα μαζί με τα πολιτικά ξόανα ή να μπει σε καμιά νευρολογική κλινική και να τον ταράξουν στα ηλεκτροσόκ.