Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ...


«Αύριο κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνονται από τη ΝΔ οι προσχωρήσεις των διαγραμμένων από τον ΛΑΟΣ βουλευτών Μ.Βορίδη και Αδ.Γεωργιάδη!
Η έκπληξη όμως σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr είναι ότι μαζί τους θα «μετακομίσει» στη ΝΔ και ένας ακόμη βουλευτής του ΛΑΟΣ.Ο Θανάσης Πλεύρης που σκόπευε να ψηφίσει υπέρ του μνημονίου αλλά τελικά δεν το έκανε αποχωρώντας από την Βουλή μαζί με το κόμμα του»
Πάει τα ‘χασε ο «αντιμνημονιακός» Ούτε που ξέρει τι του γίνεται, ανάσκελα πέφτει και χτυπάει στο κούτελο! Μωραίνει Κύριος…
Μετά την συγκλονιστική δήλωση Μπουμπούκου, ότι «Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε πάνω του την Ελλάδα με πολύ μεγάλο κόστος. Πήρε πάνω του το φορτίο την κρισιμότερη ώρα. Αν ο Σαμαράς έλεγε όχι, η Ελλάδα θα είχε χρεοκοπήσει» άνοιξαν οι πόρτες του κόμματος του μελλοντικού Πρωθυπουργού (κούνια που τον κούναγε…)… Ακολουθούν, ο Βορίδης χωρίς το τσεκούρι του και ο Πλεύρης με τις ευλογίες του μπαμπά του… Κλείστε τα μάτια και αποθεώστε το κουιντέτο του αχταρμά: Χρύσανθος Λαζαρίδης, Μπουμπούκος, Βορίδης, Πλεύρης, Φαήλος Κρανιδιώτης… Από θίασο σκίζουμε, αλλά τα έργο μνημονιακό κι ο κόσμος φωνάζει, «τα λεφτά μας πίσω»
Μαύρη η νύχτα στα βουνά και στο τσαρδί της ΝΔ: Ανοίξτε τα παράθυρα ρεεε… Φλομώσαμε απ’ την μπόχα!
Η συνέχεια του ευτυχούς γεγονότος με πολλή βαθιά ανάλυση και αλληγορία στο ANTINEWS… Καλά σαράντα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: