Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η προδοσία, όσο κι αν είναι στην αρχή πολύ προσεκτική, στο τέλος προδίδεται μόνη της


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Τριανταφυλλίδη, αγαπημένε μας Χάρρυ.
Στον μετρητή επισκεψιμότητας που είναι αναρτημένος στο πάντα ενδιαφέρον και πολλές φορές αποκαλυπτικό blog που διατηρείς, οι επισκέπτες από το FYROM εμφανίζονται ως επισκέπτες Makedonia έχοντας δίπλα από την ονομασία αναρτημένη την σημαία του κρατιδίου των Σκοπίων. Το widgeo.net, ένα δίκτυο που απευθύνεται σε 3.000.000 εγγεγραμμένους χρήστες και 50.000.000 επισκέπτες της ιστοσελίδας του, γράφει στα παλαιά του υποδήματα την ισχύουσα απόφαση για την ονομασία από την Διεθνή Κοινότητα και ασκεί παραπληροφόρηση εξυπηρετώντας προφανώς τα συμφέροντα που προωθούνται από την εξωτερική πολιτική (του διαίρει και βασίλευε που, τι ειρωνεία, πρώτος ο Μέγας Αλέξανδρος εφάρμοσε) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Δεν περιμένω από την υφιστάμενη Ελληνική Κυβέρνηση των υφισταμένων του Δ.Ν.Τ. και του Eurogroup να προβεί σε διάβημα προς την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για το συγκεκριμένο φαινόμενο, που δεν είναι καιρικό αλλά πολιτικό, που δεν είναι τυχαίο αλλά σχεδιασμένο, ούτε βέβαια να ασκήσει μηνύσεις στους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές των ψηφιακών δικτύων που παραπληροφορούν ως οφείλει, περιμένω όμως από εσένα να αντικαταστήσεις ή να καταργήσεις την συγκεκριμένη υπηρεσία, αν η αντικατάσταση του vidgeo.net δεν είναι εφικτή και πάει "πακέτο" με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του blogger γιατί εσένα δεν σε λένε Τριανταφυλλόπουλο αλλά Τριανταφυλλίδη,και δεν χρειάστηκες ποτέ ρομποτάκια από την Ταϊβάν να σου παράγουν επισκέπτες και ξερούς αριθμούς από το vidgeo.net που αναφέρουν την ποσότητα και όχι την ποιότητα.
Με εκτίμηση στο πρόσωπο, στον χαρακτήρα και το πολύχρονο, πλούσιο και δημιουργικό σου έργο, ένας ανώνυμος θαυμαστής και αναγνώστης σου.

Υ.Γ. Συγχώρεσε με για τον ανορθόδοξο τρόπο επικοινωνίας που επιλέγω για να σου εκφράσω τις σκέψεις μου αλλά αρνούμαι να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες της Google και στην συγκεκριμένη περίπτωση το GMail το οποίο χρησιμοποιείς για την ψηφιακή σου αλληλογραφία.
Όσο αφορά την ανάρτηση που καταχράζομαι, εύχομαι η τσιριμονιά (παιδικό κόλπο) του σύγχρονου Τσιριμώκου όπως πολύ σωστά τον αναφέρεις να βρει την θέση που της αξίζει στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου και η κατηγορία γι΄αυτόν και τους υπόλοιπους να είναι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.