Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΨΩΡΑΛΕΕ ΤΣΙΡΛΟΠΑΛΙΚΑΡΑ




Φαήλος Κρανιδιώτης: «Έτσι την θέλουν την Δεξιά ορισμένα στελέχη κι οι προπαγανδιστές της ποικιλόχρωμης Αριστεράς. Μουνουχισμένη, πλαδαρή και βολική. Ενοχική. Να σέρνεται πίσω τους κι όποτε ασκεί εξουσία να τους εργοδοτεί σε Πανεπιστήμια, στην δημόσια τηλεόραση, σε ΜΚΟ «Ανεξάρτητες» Αρχές. Θέλουν να ζουν και να μας βρίζουν με έξοδα μας»
Τι λες βρε πανηλίθιε φανφαρόνε, αφήσατε μήπως τίποτα στα δημόσια ταμεία για να επιτρέψετε κάποιους να ζουν με τα έξοδά σας;
Κατασπαράξατε το σύμπαν αληταράδες κι εσείς και οι σάπιοι του ΠΑΣΟΚ  που μαζί συνεχίζετε τη λεηλασία, σπέρνοντας την συμφορά και την εξαθλίωση…
Βούλωστο λοιπόν ψωραλέε τσιρλοπαλικαρά και ξαναχώσου στην λάσπη σου, εκεί που ανήκεις, μαζί με τα άλλα φασιστολαζαριδοβοριδοακροδεξιοφυράματα… Άντε μπράβο!    

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις τι με τρελαίνει;
Ότι αφού για τριάντα χρόνια μαζί με το ΠΑΣΟΚ, διαλύσανε ηθικά και οικονομικά τον τόπο έρχονται σαν εκτιμητές και σαν τιμητές να ξεπουλήσουν ότι έχει απομείνει από την δημόσια περιούσια και από πάνω μας κουνάνε και επιτιμητικά το δάχτυλο.
Οι ξεπουλητάδες που για να συνεχίζουν να σιτίζονται από το πρυτανείο, είναι ικανοί να πουλήσουν και τη μάνα τους, αυτοβαφτίστηκαν πατριώτες και εθναμύντορες.
Φάηλε στον Πειραιά άτομα σαν και σένα τα ονομάζουμε νέτα σκέτα κουραδόμαγκες*.


* Ο ψευτόμαγκας που κάνει τον καμπόσο εκεί που τον παίρνει.Πρέπει να σημειωθεί η διάφορη έννοια του σκατόμαγκα.
Ο σκατόμαγκας, είναι ένα κωλοπαίδι που φέρεται σκάρτα, παραμένοντας ταυτόχρονα μάγκας, ως τρόπος ζωής.
Ο ορισμός από το http://www.slang.gr