Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ...





Καλά η ναζιστική Χρυσή Αυγή...

Καλά το κοροϊδιλίκι του Αρείου Πάγου που χρόνια ολόκληρα δεν πήρε χαμπάρι τι καπνό φουμάρει η ΧΑ και της έδινε αβέρτα πάγκα άδειες (πιστοποιητικά νομιμότητας) συμμετοχής στις εκλογές...


Καλά  ο Δένδιας που στοίβαζε τις δικογραφίες το γραφείο του μέχρι να πάρει το ok από τον καρααγριοακροδεξιάρα Σαμαρά, που το παίζει πρωθυπουργός, επειδή του βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό, κομισιόν, εβραίοι και αμερικάνοι...


Καλά οι κλασομπανιέρες, αρχηγοί, υπαρχηγοί, βουλευτές, πυρηνάρχες, νταήδες, μαχαιροβγάλτες κλπ της ναζιστικής συμμορίας που μόλις σφίξανε τα γάλατα άρχισαν τις αποκηρύξεις, «δεν έχουμε καμία σχέση με το φασισμό και το ναζισμό και αποκηρύσσουμε μετά βδελυγμίας τον Χίτλερ, το Εθνικοσοσιαλισμό και τις παραφυάδες αυτού...»


Καλά οι Κασιμάτηδες, οι Μπάμπηδες, οι Πορτοσάλτες και τ’ άλλα τα φερέφωνα της αλητορουφιανοδημοσιογραφίας που αμέτι μουχαμέτι βάλθηκαν να μας πείσουν ότι η συμμορία του Μιχαλολιάκου είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα και δίνανε τα ρέστα τους να το προβάλουν και να το διαφημίζουν...

Καλά οι ροχάλες και τα κλοτσίδια του Κασιδιάρη, ο φασιστικός χαιρετισμός και οι κραυγές του γελοίου Παπά, οι απειλές και τα Βρισίδια του Μίχου και του Παναγιώταρου, τα  ziege heil του Μιχαλιολιάκου στο προαύλιο των δικαστηρίων... Εκτός ανακριτικού γραφείου, γιατί εντός «ποιούσε τη νήσσα...»


Καλά η κοιμώμενη Ελληνική Δικαιοσύνη που ξαφνικά ξύπνησε από τον ύπνο το βαθύ και αποφάσισε με μια έκθεση ιδεών εννέα σελίδων να μπαγλαρώσει τους τραμπούκος και τους φονιάδες...


Καλά οι ανακριτές και οι εισαγγελείς που εξάντλησαν την αυστηρότητά τους στο Λάκη Γαβαλά και άφησαν λάσκους τους Παναγιώταρους, τους Μίχους και τους Κασιδιάρηδες να μας βρίζουν και  να μας φτύνουν...


Καλά η αστυνομία που λίγο ακόμα και θα προσχωρούσε σύσσωμη στην εγκληματική οργάνωση...


Καλά...


Καλά...


Καλά...

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Για τις 500,000 των Ελλήνων ψηφοφόρων της ΧΑ ούτε κουβέντα;

Οι 500,000 καριόληδες που ψήφισαν αυτά τα καθάρματα τι είναι, η ιερή αγελάδα που δεν επιτρέπετε να τους αγγίξουμε;

Οι 500,000 ξευτίλες που θέλησαν να εκδικηθούν το πολιτικό σύστημα και ψήφισαν τους τραμπούκους και τους δολοφόνους της ΧΑ είναι «υπεράνω πάσης υποψίας;»

Πέσανε θύματα της «αγανακτισμένης» Σκορδίλη και των σκηνοθετημένων ενσταντανέ της γιαγιάς που πάει στην τράπεζα συνοδεία χρυσαυγήτη φουσκωτού να πάρει τη σύνταξή της;

Άλλα κόμματα δεν υπήρχαν;

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ δεν τους ικανοποιούσαν;

Έπρεπε να στείλουν στη Βουλή αυτά τα αποβράσματα της να τους αντιπροσωπεύσουν;

Σε όλους αναλογεί μερίδιο ευθύνης για την άνθιση του νεοναζισμού στην κοιτίδα της Δημοκρατίας, αλλά το μεγαλύτερο ανήκει στους 500,000 κρυπτοφασίστες, ηλίθιους και τσογλανιστές που με την πρώτη ευκαιρία είναι έτοιμοι να μας δείξουν ξανά το αηδιαστικό τους πρόσωπο.

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)


ΥΓ



«Έκανα κι εγώ το λάθος να υποστηρίζω τον τελευταίο καιρό ότι αυτό το πλήθος των ψηφοφόρων της Χ.Α είναι προφανώς αγανακτισμένοι πολίτες, θυμωμένοι, αδικημένοι, απελπισμένοι, προδομένοι από τους πολιτικούς, που ψηφίζουν Λαγούς και Κασιδιάρηδες για να τους δώσουν το άγιο δισκοπότηρο του τιμωρού ενός σάπιου πολιτικού κατεστημένου.

ΛΑΘΟΣ... Καθαροί φασίστες είναι με έναν εγκληματικό, νεοναζιστικό πυρήνα στο κέντρο του»

Αυτά γράφει γνωστός δημοσιογράφος μετά από τις δυο τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδανε το φως της δημοσιότητας όπου η ΧΑ δε φαίνεται να χάνει το ποσοστό που κάποιοι υπολογίζανε, ούτε πάλι διαφαίνεται ψηφοφόροι της ΧΑ να επιστρέφουν στη ΝΔ, τον βασικό «τροφοδότη λογαριασμό» σε ψηφοφόρους της ΧΑ!

Αρχίστε σιγά-σιγά να το συνηθίζετε ...

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο πράγμα από όλα είναι να είσαι κρυπτοηλίθιος ......... ο χρυσαυγίτης αν μη τι άλλο είναι ηλίθιος και κρυπτοφασίστας ......

Ανώνυμος είπε...

Χρήσιμος κρυπτοηλίθιος .........

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΧΑΡΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΑΝΕΛ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΧΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ,ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ)

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ακόμα βαθειά νυχτωμένος φίλε μου .....περιμένεις από τις εκλογές να βρείς διέξοδο;;;

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ φόρα τα ταξικά γυαλιά σου.
Ο μικροαστός δεν πηγαίνει αριστερά γιατί θεωρεί τον εαυτό του επιχειρηματία.
Νομίζει ο δόλιος πως το περίπτερο του είναι πολυεθνική. Δεν αντιλαμβάνεται πως είναι ένας εργαζόμενος και η μικροεπιχείρηση του εξαρτάται άμεσα από την αγοραστική δύναμη άλλων μικροεπιχειρηματίων αλλά και των απλών εργαζομένων. Η αριστερά τον απωθεί γιατί του θυμίζει τον μεγαλύτερο του φόβο, να είναι ένας απλός προλετάριος.
Βέβαια στις κρίσεις ο καπιταλισμός προλεταροποιεί πολλούς μικροεπιχειρηματίες και γι' αυτό αυτοί στρέφονται μαζικά σε φασιστικά ή λαϊκιστικά κόμματα, τα οποία αθωώνουν το καπιταλιστικό σύστημα δείχνοντας ως υπεύθυνους της κρίσης εσωτερικούς οι εξωτερικούς εχθρούς. Στην περίπτωση μας ο εξωτερικός εχθρός είναι η Μέρκελ, οι Εβραίοι τοκογλύφοι και ο εσωτερικός οι μετανάστες. Μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι.
Το 2008 κατέρρευσαν οι χρηματοπιστωτικές αγορές. Οι μεγάλοι του καπιταλιστικού παιχνιδιού τράβηξαν τα κεφάλαιά τους από την περιφέρεια γιατί έπρεπε να προστατέψουν τις τράπεζες στις καπιταλιστικές μητροπόλεις.Αυτό δημιούργησε πιστωτική ασφυξία, κρατικές χρεοκοπίες και αποεπένδυση στην περιφέρεια. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί το 1929 με το μεγάλο κραχ. Η Γερμανία πριν το κραχ είχε πάρει τεράστια ποσά για επενδύσεις από αμερικάνικες τράπεζες. Μετά το κραχ οι Αμερικάνοι απέσυραν τα χρήματα για να προστατέψουν το δικό τους τραπεζικό σύστημα, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ένας λαϊκιστής κλόουν που υπόσχονταν σε έναν ταπεινωμένο και εξουθενωμένο λαό μεγαλεία και "ζωτικό χώρο" αιματοκύλισε τον λαό του και την ανθρωπότητα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με μια προϋπόθεση βέβαια, ότι κανείς πια δεν θυμάται την ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαρξ είπε βέβαια πως η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνον ως φάρσα ....... μια τέτοια φάρσα είναι όλο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας ......... είναι δυνατόν οι κλόουν πιόνια Παπάς ..... Μιχαλολιάκος να είναι Χίτλερ; ;;; Σοβαρευτείτε βρε αναλφάβητοι και αγράμματοι αριστεροί ...

Ανώνυμος είπε...

0 δε Μάρξ περίμενε την επανάσταση στήν Αγγλία και στη Γερμανία ...... βρε παιδί μου εσείς οι αριστεροί τα προβλέπετε όλα ..... γι αυτό και σήμερα ο κομμουνισμός είναι μία καπιταλιστική πραγματικότητα ....... χρήσιμη ...... όπως και ο φασισμός άλλωστε .....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου η ταξική ανάλυση δεν είναι απόλυτο εργαλείο, είναι ένα πολύ καλό εργαλείο πρόβλεψης κοινωνικών ανακατατάξεων αλλά όχι αλάνθαστο, το αλάνθαστο εξάλλου δεν είναι ανθρώπινο, αυτό το έχει μόνο ο Πάπας ελέω θεού.

"Εξάλλου, η διαφωνία αποτελεί σημάδι ποικιλομορφίας. Ο πρωτοφασισμός καλλιεργεί και αναζητεί τη συναίνεση με το να οξύνει και να εκμεταλλεύεται το φυσικό φόβο του διαφορετικού. Η πρώτη έκκληση ενός φασιστικού ή πρώιμου φασιστικού κινήματος είναι η έκκληση ενάντια στους παρείσακτους. Επομένως, ο πρωτοφασισμός είναι εξ ορισμού ρατσιστικός"
Και
"Ο πρωτοφασισμός πηγάζει από την ατομική ή κοινωνική απογοήτευση. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα από τα πιο τυπικά χαρακτηριστικά των φασιστικών καθεστώτων του παρελθόντος ήταν η επίκληση προς μια απογοητευμένη μεσαία τάξη που μαστιζόταν από μια οικονομική κρίση ή ένιωθε πολιτικά εξευτελισμένη και φοβισμένη από την πίεση που ασκούσαν οι χαμηλότερες κοινωνικές τάξεις. Στην εποχή μας, που οι παλιοί «προλετάριοι» είναι πλέον μικροαστοί (και τα λούμπεν στοιχεία είναι κατά κανόνα αποκλεισμένα από την πολιτική σκηνή), ο φασισμός του αύριο θα βρει το ακροατήριό του σ’ αυτή τη νέα πλειοψηφία."

Ουμπέρτο Έκο 1995

Ανώνυμος είπε...

Εδώ βρίσκεται το πρόβλημα σας στο καθορισμό του φασισμού του αύριο ..... δεν είναι μόνο δικό σας ....... είναι και του Umberto eco.

Ανώνυμος είπε...

Να σου δώσω μια ιδέα ... σε αυτόν τον μελλοντικό καθορισμό.


http://www.youtube.com/watch?v=TPFAYIr8z2I

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ
......... είναι δυνατόν οι κλόουν πιόνια Παπάς ..... Μιχαλολιάκος να είναι Χίτλερ; ;;; Σοβαρευτείτε βρε αναλφάβητοι και αγράμματοι αριστεροί ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου απαντάς με έναν τραγούδι που έχεις τους εξής στίχους:
Open your mind Open your mind (Oh) Open your mind (Oh) Open your mind (Oh)

Oh Oh Oh Oh

Oh Oh Oh Oh

Oh Oh Oh Oh

Open your mind Open your mind

Open your mind Open your mind

Open your mind (Oh) Open your mind (Oh) Open your mind (Oh) Open your mind (Oh)

Open your mind Open your mind

Open your mind Open your mind

Oh Oh Oh Oh

Oh Oh Oh Open your mind (Oh)

Oh Oh Oh Oh

Oh Oh Oh Oh

Open your mind Open your mind

Open your mind Open your mind

Open your mind Open your mind

Open your mind Open your mind

Open your mind

Πέρα από το άνοιξε το μυαλό σου τι άλλο θέλει να πει ο ποιητής που εγώ δεν αντιλαμβάνομαι;
Για να ανοίξεις το μυαλό σου πρέπει να σκεφτείς αλλά για σκεφτείς με τραγούδια που μοιάζουν και μουσικά και στιχουργικά λες και βελόνα κόλλησε στο πρώτο αυλάκι του δίσκου ή στο μυαλό του συνθέτη, δεν νομίζω να προάγεται η σκέψη.

Εγώ θα σου πρότεινα για σκέψη αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=mkDH1xNN9wI
Στην καλύτερη εκτέλεση κατά την γνώμη μου

Working class hero

As soon as you're born they make you feel small
By giving you no time instead of it all
Till the pain is so big you feel nothing at all
A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

They hurt you at home and they hit you at school
They hate you if you're clever and they despise a fool
Till you're so crazy you can't follow their rules
A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

When they've tortured and scared you for twenty odd years
Then they expect you to pick a career
When you can't really function you're so full of fear
A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

Keep you doped with religion and sex and TV
And you think you're so clever and classless and free
But you're still peasants as far as I can see
A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

There's room at the top they are telling you still
But first you must learn how to smile as you kill
If you want to be like the folks on the hill
A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

If you want to be a hero, well, just follow me
If you want to be a hero, well, just follow me

Songwriters
LENNON, JOHN /


Ανώνυμος είπε...

δε γαμιεσαι ρε μαλακα κλυνν....ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΨΩΝΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου το τι μου προτείνεις είναι καλό για σένα και οικοδομητικό....... αρκεί να σου ανοίγει το δικό σου μυαλό ........

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΘΑ 'ΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ, Ε ΜΑΛΑΚΩΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΛΥΝΝ;;; ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ..ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ..ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ; ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ,ΞΕΣ ΕΣΥ....

Ανώνυμος είπε...

Κύριε με τα κεφαλαία ο μόνος που σας έφερε σε αυτή την κατάσταση είναι μάλλον ο εαυτός σας. Αν έχετε τιμή παρακαλώ αποκαλύψτε μας τι κόμμα ψηφίζατε και με τι κριτήρια τα τελευταία χρόνια. Την αλήθεια ε; όχι σαν κάτι θρασίμια δηλωσίες τύπου Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη που τον Χίτλερ ούτε τον ξέρουν ούτε τον είδαν.

Ανώνυμος είπε...

2004 και 2007 ΛΑ.Ο.Σ.

2009 και 2012 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα εκαναν και απαντησαν οτι ουτε τον ξερουν ουτε τον ειδαν τον χιτλερ.τι νοημα ειχαν αυτες οι ερωτησεις που τους εκαναν οι ανακριτες εφοσον οι διωξεις δεν ειναι πολιτικες;ή μηπως ειναι;

Ανώνυμος είπε...

την κατεβασες τη φωτο που εισαι αγκαζε με το αρχιδι σαμαρα....α ρε γατονι κοντε...απο τη μια τους τα εσουρνες και απο την αλλη τατσι μητσι κορδελακια μαζι τους...γαμω το επαγγελμα σου που το βαζεις πανω απο ολους και απο ολα..εγκαλεις τον κοσμακη που ψηφισε χρυση αυγη και τον βριζεις παλιομαλακα ψωναρα..ποτε δεν σε εχω ακουσει να κανεις αυτοκριτικη ομως.μια ζωη ξερολας...και ξεροκεφαλος...οτι γουσταρουμε θα ψηφιζουμε παλιοκουμμουνι.....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΜΑΡΞΙΣΤΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ!!ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι η δύναμη του αυτοκαθορισμού σου Χάρρυ μου που κατάντησε όλους εμάς κρυπτοφασίστες ναζιστές ....... όσο πιο πολύ προοδευτικός και αριστερός γίνεσαι εσύ ...... τόσο κι εμείς θα στηρίζουμε την χρυσή αυγή .... την αστυνομία και τα σώματα ασφαλείας ........ το φλοτέρ στο καζανάκι αυτής της καταπληκτικής ομοιώστασης είναι ο χρυσαυγίτης Νίκος Δένδιας και ο κρυπτοφασίστας χρυσαυγίτης πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς ....... τώρα βέβαια ο καθένας ετεροκαθορίζει τον άλλον ως σκατά πιστεύοντας πως ο ίδιος είναι το νερό ..... όλα είναι θέμα υποκειμενικότητας και οπτικής .....

Ανώνυμος είπε...

Η θεωρία των δύο άκρων είναι κάτι σαν την λεκάνη και το καζανάκι του καμπινέ λειτουργεί με αυτοκαθορισμούς και ετεροκαθορισμούς φαρισαϊκού τύπου .....

Ανώνυμος είπε...

Κανένας από τα μέρη του συστήματος δεν στέλνει στο διάβολο το φλοτέρ ....... με αυτό τον τρόπο ενσαρκώνεται πλέον και η θεωρία των δύο άκρων ....... η αποδοχή και η νομιμοποίση της κυβέρνησης ...... ένθεν και εκείθεν ....... οδηγεί σε φαρισαϊσμούς .......και σε άκρα .......που αρνούνται να αντιληφθούν την πραγματικότητα της λεκάνης με τα δεξιά και τα αριστερά σκατά ......

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού το λέει γνωστός δημοσιογράφος ..... ε τότε σίγουρα έτσι είναι ....... δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη .......

Ανώνυμος είπε...

Το λέει και Χάρρυ που έχει βάλει στο μυαλό του αυτόματο πιλότο ...... ντροπή σας παληοφασίστες δεν μπορείτε να ψηφίσετε οικολόγους σύριζα κκε σνέλλ ανταρσυα ...... ε τότε ψηφίστε νέα δημοκρατία ...... για να σώσετε βρε παληοφασίστες τα προσχήματα ...... ζήτω η αριστερά ..... ζήτω η δημοκρατία ...

Ανώνυμος είπε...

Κινδυνεύω που σε διαβάζω ....... στο τέλος θα με κάνεις χρυσαυγίτη ....... εκτός βέβαια κι αν αυτό είναι η επιδιωξή σας για να αυτοπροσδιορίζεστε ως αριστεροί και δημοκράτες ...... το βλακόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο .....όπως κόκκινο είναι και το χρώμα της αριστεράς .....

Ανώνυμος είπε...

Το κόκκινο και το μαύρο είναι τα χρώματα της βλακείας και της της ηλίθιας πώρωσης....

Κλυννέξ είπε...

Για μας τους HIGH τους 3.730.453 που δεν ψηφίσαμε κανέναν από τους εγκληματίες και τα εγκληματικά εθνοπροδοτικά κόμματα που μας προτείνουν να ψηφίσουμε λέξη δεν είπε ο δικός σου δικέ μου...

Ανώνυμος είπε...

Αριστεροί και δεξιοί του κώλου η ημιμάθεια των μεν αντισταθμίζει την αμάθεια των δε ...... που να πάει κανένας στα σκατά η στα απόσκατα του συστήματος που με εβλάβεια υπηρετείτε ....;;;;;;

Στέλιος Τσακός είπε...

"Όταν οι "εκτελεστικοί" εξουσιαστές με επικεφαλής των πρωθυπουργό ελέγχουν τους ελεγκτές τους "νομοθετικούς" εξουσιαστές και όλοι αυτοί μαζί επιλέγουν την ηγεσία της δικαιοσύνης, αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε για τον απόλυτο φασισμό. Μιλάμε ευθέως για μια "συμμορία", η οποία ελέγχει τα πάντα. Μιλάμε για μια "συμμορία", η οποία, με επικεφαλής "κάπο" τον κομματάρχη, ελέγχει απόλυτα την εξουσία."

Και αυτο ισχύει ανεξαρτητα απο το ποιο ειναι το κυβερνων κομμα.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου κάνει ο Κασιδιάρης; ;;;;; Σιχαίνεσαι τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βενιζέλο ;;;;; Ε τότε ψήφισε οικολόγους ..... είναι χαμηλών τόνων και ενδιαφέρονται για το περιβάλλον ......

Ανώνυμος είπε...

Τι παραπάνω έχει ο Κασιδιάρης από τον Τρεμόπουλο; ;;;;; προσπαθώ να βρω κάτι που να τούς ξεχωρίζει ........

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τω θεώ με τόσες επιλογές που έχουμε ....η δημοκρατία μας δεν γνωρίζει αδιέξοδα ....αυτά δεν μπορούν να τα δούνε οι ρατσιστές ...γι αυτό ψηφίζουνε τούς φασίστες .....το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα είναι ο ρατσισμός

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Χαρρυ!!!

Τελεια η Προπαγανδα σου!!...
Και με τι τεχνη, παρουσιαζεις το ασπρο,μαυρο!...

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλό βρε μεγάλε ο Κασιδιάρης είναι ρατσιστής ........ ενώ ο Τρεμόπουλος αντιρατσιστής με οικολογικές ευαισθησίες...... οι παληοφασίστες ρατσιστές ....... ακόμα να αποκτήσουν οικολογικές ευαισθησίες ......

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανιστόρητα φασιστάκια που πουλάτε τσάμπα πατριωτισμό και βρίζεται για απάτριδες τους κουμουνιστές, πέστε ρε μια χώρα του ανατολικού μπλοκ που παρέδωσε μετά τον Β' παγκόσμιο έστω και μια σπιθαμή πατρίου εδάφους. Ο Τίτο ρε απομεινάρια δοσιλόγων και ταγματασφαλιτών κουμουνιστής δεν ήτανε; Καταλάβετε ρε την αλήθεια, η πέμπτη φάλαγγα της αστικής τάξης είσαστε. Αλλά ρε κορόιδα ξέρετε τι χαίρομαι; Το πόσο ωραία σας χρησιμοποιούν, πρώτα με τον Καρατζατούμπα και τώρα με τον πράκτορα της πρώην ΚΥΠ Μιχαλολιάκο. Σας πουσάρισαν (βλέπε Πρώτο Θέμα) να μαζέψετε την οργή του κόσμου για να μην πάει όλη αριστερά και έχουν πρόβλημα και τώρα σας ξαναμαζεύουν. Καλά οι αριστεροί είναι "προδότες" και δεν τους ακούτε, τον Κουσουμβρή και τον Περιάνδρο γιατί κάνετε πως δεν τους ακούτε.

Ανώνυμος είπε...

Προηγούμενε ανώνυμε δεν έχεις την στοιχειώδης αίσθηση του χιούμορ είσαι γαλουχημένος από τούς ινστρούχτορες του κόμμματος σου να βλέπεις φασίστες και ναζιστές και να καταχωρείς εκεί .....όσους δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις με επιχειρήματα μιάς άλλης εποχής ....... το δίπολο αριστερός φασίστας ... είναι για όσους πωρώνονται ακόμα με δεξιές και αριστερές του κώλου πασπαλισμένες με μετεμφυλιακά σύνδρομα ........ να πας να κουρευτείς μαζί με τον συνοδοιπόρο σου Κασιδιάρη ...... η ξύλινη γλώσσα της μετεμφυλιακής αριστεράς του κώλου δεν θα περάσει .......κόκκινοι φασίστες που ανακυκλώνετε όρος ίδιον όφελος τούς μαύρους ......

Ανώνυμος είπε...

Οναζισμός καταδικάστηκε στη Νυρεμβέργη για τα αίσχη του ...... ο κόκκινος φασισμός όμως .....όχι μόνον δεν είχε την Νυρεμβέργη του ..... λόγω της Γιάλτας και της νίκης των συμμμάχων ..... που λειτούργησε στη κυριολεξία σαν πλυντήριο των γκουλάγκ και των γενοκτονιών που διενεργήθηκαν στο όνομα του ...... τώρα λοιπόν οιεπίγονοι του κόκκινου φασισμού ....δίνουν μαθήματα πατριωτισμού και δημοκρατίας ...

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, πολύ mega βλέπεις...
Άλλο Φασισμός, άλλο Εθνικισμός.
Καμμία σχέση.
Κρίμα γιατί σε εκτιμούσα.

Ανώνυμος είπε...

χαρρυ κλυνν,σου το ξαναπα και θα στο ξαναπω: ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΡΘΙΟΠΙΣΩΚΩΛΟΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

για ποια αριστερα μιλας εσυ πιο πανω ρε παλικαρε; του συριζα ή του κκε; πιστευετε οτι φοβουνται οι τοκογλυφοι αυτους; ε, αν μη τι αλλο εισαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ και αθεραπευτος!!μιλας εσυ για τα εξαθλιωμενα κρατη του ανατολικου μπλοκ και δε ντρεπεσαι; με τα κουπονια στην ουρα ηταν ο κοσμακης 2 ωρες για να παρει 2 καρβελια ψωμακι. ιδιωτικη περιουσια ΓΙΟΚ βεβαιως βεβαιως. οι αμοιβες 3 κ 60..γαμησε τα φιλαρακι..ΠΑΠΑΡΙΑ οι σοσιαλιστικοι παραδεισοι που ευαγγελιζεστε και τα χρυσα σας κουταλακια...ενας ηταν ο ηγετης: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ο αναμορφωτης της συγχρονης ελλαδας! οταν σηκωσε αναστημα τον εφαγαν.αλλα αυτος τολμησε ομως.η αριστερα ουτε στα σκοπια δεν μπορει..καληνυχτα λεβεντη

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΚΛΥΝΝ ΓΑΜΙΟΛΗ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ...ΕΤΣΙ,ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ...ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ...ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ε ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΥΣΤΑ; ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΕΤΣΙ; ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ....

Ανώνυμος είπε...

500.000 Έλληνες είναι καριόληδες σύμφωνα με τον Χάρρυ Κλυνν….500.000 Έλληνες που πληρώνουν τοκογλυφικούς φόρους είναι ξευτίλες. 500.00 Έλληνες κυρίως νέοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα είναι φασίστες… Χάθηκε το ΚΚΕ που δεν έβλεπε ευθύνη Παπανδρέου;; Χάθηκε το ΑΝΤΑΣΥΑ του Κωνσταντίνου;;; Χάθηκε ο τραυματίας της Νίκαιας Καμμένος;; Χάθηκαν οι οικολόγοι του ευρωβουλευτή ποδηλάτη Τρεμόπουλου;;

Τι κοινό έχουν ΟΛΑ αυτά τα κόμματα μεταξύ τους;;; Πάνω κάτω στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ!!! Το Σύριζα του Καραμανλή και της Κατσέλης… Το Σύριζα της Γιάννας… .και του Παπανδρέου…. το Σύριζα του Σαμαρά. Το νεοταξικό Σύριζα του εβραίου τοκογλύφου Soros που μας έχωσε μαζί με τον εβραίο Παπανδρέου στο ΔΝΤ.

Όπως ακριβώς γράφουμε εδώ και πολύυυυ καιρό. Τον φασισμό και το ΔΝΤ μια μερίδα συμπολιτών μας θα τον χρεωθεί…. κάποιοι γραφικοί , οι άνεργοι και οι δεξιοί…… της σφαλιάρας! Απλό κόλπο, στο οποίοι οι πάντες είναι "μιλημένοι" καιρό τώρα… Το παιχνίδι έχει ήδη στηθεί αριστοτεχνικά..αλλά δεν ξέρουμε αν θα τους βγει…


Μην φοβάστε κ. Κλυνν κανείς δεν πρόκειται να κλέψει το ψωμί των προοδευτικών της μεταπολίτευσης. Αυτοί οι 500.000 Έλληνες είναι τεμπέληδες και καριόληδες. Αυτά τα άτομα είναι φασίστες και μιάσματα της κοινωνίας. Ποτέ τους δεν κατάλαβαν τα ιδανικά της γενιάς του Πολυτεχνείου… ποτέ τους δεν κατάλαβαν πως είναι δυνατόν να ξεπουλάς το μέλλον γιορτάζοντας δημοκρατίες...δημοκρατίες παραδομένες στην πραγματική διαχείριση στους ξένους του ΔΝΤ, δεν έπιασαν το νόημα πως “τραβώντας τα σκατά από τον πάτο” φτιάχνεις πρότυπα κοινωνικά… έτοιμα να κυβερνήσουν έναν ολόκληρο λαό. Δεν ήταν μάγκες να πουλήσουν ψέματα, παρασιτισμό και προοδευτισμό σε απλούς οικογενειάρχες. Δεν υπήρξαν οι ήρωες του παρακράτους, των ξένων ιμπεριαλιστών και των ντόπιων χαφιέδων τους.. Θαμπώθηκαν για λίγο από τα πράσινα σύμβολα των προηγουμένων…. και είπαν να κάνουν μια αλλαγή ρουτίνας… μήπως και δουν κάτι…. .αλλά περιμένουν…όπως περιμένουν και κάποιοι που δεν σύρθηκαν να ψηφίσουν και βλέπουν τους δικούς τους ανθρώπους να αυτοκτονούν….


Χάρρυ Κλυνν …. Τους επαγγελματίες "επαναστάτες" των μυστικών υπηρεσιών της μεταπολίτευσης θα τους απειλήσουν αυθεντικοί επαναστάτες. Να είσαι σίγουρος….. πες το στους συντρόφους σου..

Ανώνυμος είπε...

Φιλε το σχόλιο σου είναι οτι καλύτερο έχω διαβάσει σε αυτό το σάϊτ τόσα χρόνια.


"""  Τους επαγγελματίες "επαναστάτες" των μυστικών υπηρεσιών της μεταπολίτευσης θα τους απειλήσουν αυθεντικοί επαναστάτες. Να είσαι σίγουρος….. πες το στους συντρόφους σου.."""

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ,
Θα μου πεις πως θα ξεφύγουμε από την πολυπολιτισμικότητα που ποτέ δεν με ρώτησαν αν την θέλω?
Είναι δημοκρατία να επιβάλεις την γνώμη σου σε εμένα?
Οπότε θα γίνουμε όλοι καριόληδες ένα εκατομμύριο στις επόμενες εκλογές και ίσως και κυβέρνηση καριόληδων στις μεθεπόμενες

Kaoukis είπε...

"Η μαλακία είναι ανίκητη" είπες μεγάλε...!
Ναι δεν το περίμενα ότι θαα ήσουν τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ...!

Ανώνυμος είπε...

Εισαι ηλιθιος