Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ελλειμματική Οργάνωση "ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ"

20131009-201305.jpg

Καταζητείται Ελλειμματική οργάνωση με την επωνυμία «Χρυσή Αυλή».
Δραστηριοποιείται στη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια.
Παράγει συνεχώς ελλείμματα:
Έλλειμμα εθνικής κυριαρχίας, έλλειμμα εθνικής αξιοπρέπειας, έλλειμμα δημοκρατίας (πλεόνασμα πράξεων νομοθετικού περιεχομένου), έλλειμμα δημοσιονομικό, έλλειμμα διαφάνειας, έλλειμμα αξιοπιστίας, έλλειμμα αξιοκρατίας, έλλειμμα θέσεων
εργασίας, έλλειμμα εργασιακών δικαιωμάτων, έλλειμμα πρόνοιας, έλλειμμα κοινωνικής ασφάλισης, έλλειμμα δίκαιης φορολόγησης, έλλειμμα παιδείας, έλλειμμα υγειονομικής περίθαλψης, έλλειμμα αντικειμενικής ενημέρωσης και ουκ έσται τέλος.
Προσοχή: Μην προσπαθήσετε να την αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Η αντιμετώπισή της χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δ. Βουλγαρίδης
Πηγή

3 σχόλια:

ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ είπε...

ΧΑΡΡΥ μην κανετε πλακα και λογοπαιγνια με τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ αυτα ,αθωωνοντας τους υπανθρωπους του υποκοσμου του Μοσχαρολιακου ! ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ αποβρασματα ! Αρκει να σκεφτειτε οτι τα "διωκουν" και βαζουν τα λαομισητα ΜΜΕ να τα βριζουν ΑΚΡΙΒΩΣ για να τα γιγαντωσουν και να τα φερουν πιο γρηγορα στα πραγματα να ΣΩΣΟΥΝ το συστημα τους και τους ιδιους .ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ !! Το εχουν ξανακανει με τον Αδορφο ΤΡΕΛΛΑΡΑ ..

SKANDALOS είπε...

Εμένα με κάνει εντύπωση που λείπει ο ΚΚ

Pete είπε...

Δεν αθωώνει κανέναν, κι αυτοί έχουν "λερωμένη φωλιά", όπως και οι εκ του αντίθετου άκρου. Απλά, να μην ξεχνάμε τους πραγματικούς εγκληματίες της ελπίδας και της ψυχής του Έλληνα...