Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ξεφεύγει με πάνω από 6% ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ.

Alexis Tsipras 

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπικές μετρήσεις του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ε. Πανά, όπως ο ίδιος δήλωσε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra chanel, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τις ευρωεκλογές, θα είναι τουλάχιστον 6%.
Εμείς εκτιμούμε πως αν τελικά η ΧΑ αποκλειστεί αντισυνταγματικά από τις εκλογές, τότε η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα εκτοξευτεί πάνω από 10%. Σε κάθε περίπτωση πάντως, με μια διαφορά πάνω από 3-4%, η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα μπορεί να σταθεί με τίποτα. Ο λαός θα ετοιμάζεται ήδη ψυχολογικά για την επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμα ο κ. Πανάς εκτίμησε ότι το ποτάμι δεν θα ξεπεράσει το 5%. Αντίθετα η Ελιά μπορεί και να αγγίξει και διψήφιο ποσοστό(!!!), διασώζοντας προφανώς τον κ. Βενιζέλο. Φαίνεται πως ξεφουσκώνει το Ποτάμι και αυξάνει η Ελιά. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Για τη ΧΑ εκτίμησε ότι θα είναι κοντά στο 10-11%, για το ΚΚΕ 7,5-8% και για τους ΑΝΕΛ γύρω στο 3,5-4%.
Εξουσία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα τέτοια μας.

Έτσι κι αλλιώς, τα ίδια σκατά είναι.

Αυτό που χρειάζεται η χώρα, είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αν κρίνουμε το πως λειτουργούν τα πράγαμτα στον ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που δεν θα φέρουν είναι η Δημοκρατία.

Δεύτερον, ο χώρα χρειάζεται να φύγει άρον άρον από την Ευρώπη και το Ευρώ.

Αν κρίνουμε από τα λεγόμενου του Τσίπρα και των άλλων, και από την δωσιλογική τους υπόσχεση στους Γερμανούς ότι είναι "σοβαρό κόμμα", αυτό δεν θα το κάνουν.

Τρίτον, η χώρα χρειάζεται δικαιοσύνη.

Αν κρίνουμε από την τάξη εκείνη που υπηρετούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και αυτό θα γίνει.

Τέταρτον, η χώρα χρειάζεται απλούς ηγέτες που αγαπούν την Πατρίδα μας και σέβονται τους άλλους Λαούς.

Ο Τσίπρας και η ανθελληνική του ομαδούλα, θα χαίρονταν αν εξαφανιζόταν το οτιδήποτε Ελληινκό. Οπότε, μιά από τα ίδια θα έχουμε μια και δεν έχουν καμιά θέληση να προασπίσουν την Πατρίδα..

Πέμπτον, η Χώρα χρειάζεται ηγέτη που θα πει ένα τελειωτικό όχι στην Ευρώπη. Εγώ μόνο ναι ακούω και από τον ΣΥΡΙΖΑ που παρεπιπτόντως έχει μαζεύψει χιλιάδες δωσίλογους από το ΠΑΣΟΚ...

Απλ,αυτό που θα γίνει, είναι να θ αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί μια κατεστραμένη χώρα, και τότε θα έρθει ο όλεθρος.

Και συ Χαρρυ, που τόσο χαίρεσαι για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζεις ότι μόλις φύγουν οι κυβερνώντες ΠΡΟΔΟΤΕΣ, τότε όλα θα είναι μιά χαρούλα... Λες και δεν έχει άλλο από εκεί που μας τους έφεραν.

Και πάντα πίστευα, ότι τα γεράματα φέρνουν κάποια σοφία και σύνεση...

Αλλά η ρίση αποκαλύπτει πολλά περισσότερα τελικά απ ότι νόμιζα.