Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΗΔΕΙΑ...




Τα στομωμένα θρασύδειλα καραγκιοζάκια του σούπερ  Σαμαρικού «antinews» ετοιμάζονται, μαζί με τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που ανέδειξε η Ελληνική πολιτική σκηνή, τον slowman Αντωνάκη Σαμαρά, τον πανύβλακα, να παραδώσουν τα κλειδιά... Και οι μεν πρώτοι θα οδεύσουν προς την χλεύη και την πλήρη απαξίωση, ο δε δεύτερος θα αρχίσει να ετοιμάζει τα μπογαλάκια του για το Ειδικό Δικαστήριο, αν εν τω μεταξύ δε την «κοπανήσει» προς άγνωστη κατεύθυνση, προκειμένου να σώσει το θλιβερό τομαράκι του...
Ιδού και η ομολογία της χρεοκοπίας τους:
«Πολλές φορές έχουμε αναφέρει αρκετά για τα λάθη που γίνονται στο επιτελείο του Σαμαρά, αλλά πλέον αυτό που είδαμε για μια ακόμη φορά ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Εάν ο Πρωθυπουργός είναι ικανοποιημένος με όσα βλέπει καλώς…, αλλά το βράδυ της 25ης Μαϊου θα ψάχνει απαντήσεις, τις οποίες είναι δύσκολο να τις δώσουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που έχουν εγκλωβιστεί στη γυάλα του Μαξίμου και τρέφονται από δημόσιες σχέσεις με δημοσιογράφους, κυρίως μεγάλων συγκροτημάτων»
Στον αγύριστο ανελλήνιστοι μερκελόδουλοι, στον αγύριστο κι ακόμα παραπέρα λαοφονιάδες... και καλή κηδεία!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει Kαλά και στις Eκλογές θα πάει AKOMH Kαλύτερα. ΠAME για μια πολύ MEΓAΛH NIKH και πρέπει να το ΠAPETE (ΠAPOYN) AΠOΦAΣH AYTO, AYTOI !!!
ΠPOΣOXH MONO ΣTIΣ ΠPOBOKATΣIEΣ (ENTOΣ KAI EKTOΣ !!) !! "AYTOI" EINAI ΣE ΘEΣH ΓIA ... OΛA, ΓIA ...... OΛA !!! ΠPOΣOXH - ΠPOΣOXH !!

Ανώνυμος είπε...

"Οι δύο βουλευτές ανέφεραν ότι ο Εθνικός Ύμνος, σύμφωνα με το You Tube, ανήκει στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA (που πλέον ονομάζεται Orchard) και όπως σημειώνουν ...." H ETAIPEIA "Orchard" ΠPOEPXETAI AΠO THN PIZA ... OPXEIΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο Τσίπρας ΘΑ μας ΣΩΣΕΙ !

Ανώνυμος είπε...

Νε ρε στοκε ο Τσιπρας.

Ανώνυμος είπε...

Ακουστε τι λενε οι Σωρρας-Λαμπρακης για τον τσιπρα

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!!!!
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6164.html

manos είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ......ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.....ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.... Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΠΑΜ.... ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ......ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ......ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ......ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ. http://epamhellas.gr/