Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο θρίαμβος Τσίπρα – Καμμένου και το Βατερλώ των δημοσκόπων



Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η λαϊκή ετυμηγορία καταργεί τους δημοσκόπους και «κλείνει» τις εταιρίες τους Για άλλη μια φορά οι «εργολάβοι» της ενημέρωσης και οι διάφοροι αλχημιστές – γκαλοπατζήδες, όχι μόνο έπεσαν έξω αλλά ευτέλισαν πλήρως τη στατιστική επιστήμη ως εργαλείο για την παραγωγή πολιτικής.
Καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο έδιναν μπροστά τη ΝΔ, ενώ κάποιοι εξ αυτών έλεγαν ότι η ΝΔ είναι ακόμα και 4 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Προέβλεπαν μάλιστα συντριβή του Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν απόλυτα σίγουροι ότι ο Πάνος Καμμένος θα μείνει εκτός Βουλής!
Το σύστημα της διαπλοκής έκανε ό,τι μπορούσε για να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών και να σύρει τον Αλέξη Τσίπρα σε συνεργασία με τις δυνάμεις του συστήματος.
Για το λόγο αυτό, έριξαν τόνους λάσπης στον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να μην αποτελέσει κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα. Επιχείρησαν να χτυπήσουν κάτω από τη μέση τόσο τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και τους στενούς του συνεργάτες, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του συμψηφισμού της διαπλοκής.
Προσπάθησαν επίσης να δημιουργήσουν κλίμα στην ελληνική κοινωνία ότι όλα τα κόμματα είναι ίδια και όλοι οι πολιτικοί είναι διαπλεκόμενοι.
Όμως όπως είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή στο Newsbomb.gr, ο λαός δεν πείθεται από την προπαγάνδα, ούτε από την «πλύση εγκεφάλου».
Δημιούργησαν «παράσταση νίκης» υπέρ της ΝΔ και του Ποταμιού. Ούτε αυτό πέτυχε. Οι μέθοδοι του παλαιοκομματισμού έπεσαν ξανά στο κενό…
Οι εποχές αυτές που έσερναν τον ελληνικό λαό και τις μάζες με βρόμικα παιχνίδια, πέρασαν ανεπιστρεπτί.
Για άλλη μια φορά, οι πολίτες έδωσαν ηχηρή απάντηση στο τρίγωνο της διαπλοκής και διέψευσαν πλήρως τους δημοσκόπους, όπως ακριβώς έγινε και στις προηγούμενες εκλογές του Γενάρη και στο δημοψήφισμα.
Για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, οι πολίτες στέλνουν τους «γκαλοπατζήδες» στο σπίτι τους, δείχνοντάς τους το δρόμο για να «κλείσουν» τις εταιρείες τους.
Και πώς όχι; Για τρίτη φορά έπεσαν έξω…
Ο λαός θεωρεί ξεκάθαρα ότι ο Τσίπρας και ο Καμμένος εκπροσωπούν καλύτερα τα συμφέροντα του και δεν έχουν «γραμμάτια» ούτε με τη διαπλοκή, ούτε με τη διαφθορά.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε πώς αν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν βρουν ασφαλέστερες μεθόδους, θα το ξανασκεφτεί πολύ να δημοσιεύσει έρευνες…
Όπως και να έχει, το συμπέρασμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο: Ο λαός κλείνει την πόρτα στο σάπιο κατεστημένο και γυρίζει σελίδα σε μια Ελλάδα που διψάει για δικαιοσύνη, αξιοκρατία και τιμιότητα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: