Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Έκλεισε η συμφωνία. Δευτέρα επιστρέφουν οι θεσμοί

Vote NO campaign posters on Greeks bailout referendum

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, η συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης έχει επιτευχθεί. Με οριακές υποχωρήσεις από την Ελληνική πλευρά και σημαντική αποδόμηση του Σόιμπλε  Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξαν ο επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί και ο Μπενουά Κερέ έχοντας το αντίστοιχο πληρεξούσιο από την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αντίστοιχα.

Εξαιρετικής σημασίας ήταν η χθεσινή δήλωση της Μέρκελ που στην…ουσία αποδόμησε την ρητορική Σόιμπλε και έδωσε το πράσινο φως στους υπόλοιπους θεσμούς για να προχωρήσουν σε σύγκλιση.

Μία απαραίτητη σύσταση στην Ελληνική Κυβέρνηση: Τώρα που τελειώνει η φαρσοκωμωδία και η εκλογολογία, είναι απόλυτη προτεραιότητα η εξόντωση της συμμορίας των διεφθαρμένων που ακόμα κατατρώει τις σάρκες της πατρίδας. Όλες οι υποθέσεις πρέπει να προχωρήσουν άμεσα με κυρία αυτή της δημεύσεις περιουσιών των απατεώνων ακόμα και τον δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων σε υπόδικους. Δεν θα έχετε καμία δικαιολογία εάν δεν προχωρήσετε στην κάθαρση άμεσα. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Και ο μόνος τρόπος να μην χρειαστεί η ενεργοποίηση των μέτρων που φέρνετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: