Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ «ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

Ευ. Βενιζέλος από το βήμα του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ: «Ο τρόπος λειτουργίας της Κυβέρνησης Παπαδήμου, το ερώτημα εάν μπορούμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας αυτούς τους τρεις κρίσιμους μήνες, δεν συνδέεται συνεπώς μόνο με την πορεία της χώρας τα επόμενα δέκα χρόνια, με την υπόστασή της, αλλά και με την διεθνή της επωνυμία, με τους συμβολισμούς της»
Κι όμως ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος κυνικά και ενώπιον ακροατηρίου θέτει σε αμφισβήτηση την διεθνή επωνυμία, την πολιτική ύπαρξη και την υπόσταση της χώρας… ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

Α. Σαμαρά, εσύ προσωπικά και το κόμμα σου που στηρίζει την κυβέρνηση-ανέκδοτο του τραπεζικού υπαλλήλου, συμφωνείτε ότι το ΟΝΟΜΑ της πατρίδα μας και οι ΣΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΗΣ είναι στα χέρια αυτών των θλιβερών υποκειμένων;
Α. Σαμαρά έχεις την πολιτική τόλμη να απαντήσεις στο ερώτημά μου που είναι και ερώτημα του Ελληνικού λαού;
Θα περιμένουμε την απάντησή σου.


Το βίντεο που θα δείτε στην συνέχεια του άρθρου, είναι για σκληρά νεύρα και δυνατά στομάχια.
Αυτό που θα δείτε δεν είναι προϊόν μοντάζ, δεν είναι βίντεο εικονικής πραγματικότητας, δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας.
Είναι απόσπασμα από την ομιλία του κ. Βενιζέλου προχθές στο Εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Δοξάστε τον σωτήρα μας. Δοξάστε τον άνθρωπο που μαζί με την κυβέρνηση Παπαδήμου, θα σώσουν το όνομα και τους συμβολισμούς της χώρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: