Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ¨ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ!


Α. Λοβέρδος : «Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να προσβάλει τον Παπανδρέου με διάφορα θέματα, που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία. Από εκεί
που πηγαίνει προς το να μη γονατίσει, θα γίνει μακελει
ό»


 
Ποιον απειλείς Αντρέα Λοβέρδο, τη δικαιοσύνη ή τον Ελληνικό λαό; Και ποιος είναι ο Παπανδρέου και ο κάθε Παπανδρέου, που πρέπει να είναι πάνω από το νόμο;
Και ποιος είσαι εσύ, σε τελευταία ανάλυση, που με περίσσιο θράσος μιλάς για «μακελειό» σε μια χώρα που εσύ και η παράταξή σας την έχετε «μακελέψει» στέλνοντας 11.000.000 Ελλήνων στην κόλαση της οικονομικής εξαθλίωσης.
Ο Παπανδρέου και ο κάθε Παπανδρέου αν πρέπει να κριθεί για τις πράξεις του θα κριθεί… Το ίδιο κι εσύ Ανδρέα Λοβέρδο, αφού σ΄αυτό το στημένο «παιχνίδι του χαμού» ήσουν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές. Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ' ορά!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε και εσύ,όμως,είσαι καλύτερος.

SKANDALOS είπε...

Ο μακελάρης

http://2.bp.blogspot.com/-26-BPrrZEzw/Txw7_mGWXdI/AAAAAAAACHo/5DP9ViYlSvg/s1600/%25CE%259F+%25CE%259C%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2595%25CE%259B%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2597%25CE%25A3.jpg

Το ότι έχετε ξεφύγει εσείς οι πασόκοι πολιτικοί το ξέρουμε εδώ και καιρό, αλλά να μας τρομοκρατείτε ευθέως με μακελειό γιατί αν ο ΓΑΠ έχει ποινικές ευθύνες πρέπει να πληρώσει όπωσδήποτε και πιο σκληρά από τον κάθε έναν εγκληματία γιατί ήταν πρωθυπουργός!

Θα προκαλέστε μακελειό ρε καθάρματα;;; Απειλείτε και τώρα στα τελευταία σας ως πολιτικοί;;;

Ωραία λοιπόν, το μακελειό θα γίνει μετά τα εγκλήματα που κάνατε εναντίον του Ελληνικού λαού και θα είναι όλο δικό σας.

Κάτω τα χέρια από την δικαιοσύνη ρε καθάρματα που νομίζετε ότι τρομοκρατώντας μας θα σταματήσετε την νέμεση που έρχεται καθώς πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είσαι εσύ ρε Luerdi που θα μας απειλείς και από πάνω να μην πειράξουμε τον ΓΑΠ? Ποιός είσαι εσύ ρε, που μαζί με όλους το υπόλοιπο
αρρωστημένο πολιτικό κόσμο του πασόκ, συνεπέγραφες μνημόνια κατοχής και προδοσίας? εσείς που κατακρεουργήσατε το κράτος, τολμάτε τώρα να εμφανίζεστε σαν απελευθερωτές και σωσίες? Τα δικά σας γ@μησι@τικ@ πληρώσαμε και εξακολουθούμε να πληρώνουμε όλοι εμείς. Εσείς δεν ζούσατε και ζείτε ακόμη στη χλιδή πατώντας στις πλάτες του κοσμάκη? εσείς δεν έχετε πολυτελή αυτοκίνητα, εσείς δεν κάνετε διακοπές σε χλιδάτα μερη του εξωτερικού διαμένοντες σε σουίτες? Εσείς δεν μπουζουριάζετε στα καλύτερα εστιατόρια? Εσείς δεν ξενοπηδάτε με ένα σωρό π....νες πολυτελείας? Εσείς δεν κάνετε κατάχρηση εξουσίας και μας δουλεύεται και από πάνω μιλώντας για δημοκρατικό καθεστώς? Εσείς τα κάνετ όλα αυτά και όχι εγώ όχι ο απλός κοσμάκης. Συμπερασματικά, κλείνω με ερώτηση: Ποιος είσαι εσύ ρε σκατό που θα μας εκβιάσεις και από πάνω να μην πειράξουμε τον ΓΑΠ?
Κοντεύει η ώρα της αλήθειας.....

Κ.Π

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Απειλεί ο γαμιόλης γιατί μετά τον ΓΑΠ είναι η σειρά του για τα κάγκελα. Αυτός γκρέμισε τα πάντα και μιλάει ο καριόλης, ήταν το καλό παιδί της τρόικα. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους όπως έλεγε και ο γέρος του Μωριά.
Καριόληδες θα πληρώσετε για τα εγκλήματά σας. Μέχρι τώρα νομίζατε ότι μπορείτε να κάνετε εγκλήματα χωρίς καμμιά τιμωρία. Ήρθε η ώρα σας γαμημένοι.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι; Δυστυχώς είναι και Συνταγματολόγος και πρώην ρηγάς που αισθάνεται..Ρήγας!