Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ…

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ


Νίκος Δήμου: «Μια χαβούζα με βοθρολύματα, που ζέχνει εκατοντάδες χιλιόμετρα γύρω και μολύνει όλη την Ευρώπη. Κι έχουμε το θράσος να τα βάζουμε με την τρόικα, τη Μέρκελ, τον Ράιχενμπαχ (τους νεοναζί του Στάθη), όταν επί χρόνια δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να κλέβουμε ο ένας τον άλλο κι όλοι μαζί το κράτος (δηλαδή, πάλι εμάς). Αναρωτιέμαι: εκείνοι που βρίζουν το μνημόνιο (και είναι η πλειονότητα) συνειδητοποιούν, άραγε, τη δική μας συμβολή που του άνοιξε την πόρτα; Αν δεν κλέβαμε, δεν εξαπατούσαμε και πληρώναμε τους φόρους μας, θα χρειαζότανε;»
Το άνθος που κακού φύτρωσε και ανθεί στον δικό σας κόσμο… Στο δικό σα μπαξέ που τον πνίξανε τα ζιζάνια της απρέπειας, του θράσους και της ματαιοδοξίας… Αλισβερισοπουστριλίκια και κραυγές άναρθρες, ανάγωγες, αγράμματες… Αξεσουάρ εξυπνακισμού στο κουστούμι της μόνιμης μικρότητάς σας…  Σ’ αυτόν τον κόσμο ζείτε κι αυτόν τον κόσμο μόνο καταλαβαίνετε… Άλλος κόσμος για σας δεν υπάρχει…
Σ ’αυτόν τον όμορφο «καθωσπρέπει» κόσμο που «χτίσατε» εσείς οι Νίκοι Δήμοι, οι καταφερτζήδες… Οι επί των πραγμάτων, οι κόβω-ράφτες και αεροπουλητάδες!
Τι να κλέψει ο μεροκαματιάρης από τον άνεργο, ο Δεν-έχω-μία από τον Πανί-με-πανί;
«Χαβούζα με βοθρολύματα, που ζέχνει εκατοντάδες χιλιόμετρα γύρω και μολύνει όλη την Ευρώπη» δεν είναι η δική μας Ελλάδα, «Χαβούζα με βοθρολύματα» είναι η δικιά σας Ελλάδα, η Ελλάδα του δήθεν και του κάπως έτσι…
Η Ελλάδα των μεσαζόντων, των νταβατζοδιαπλεκόμενων, των μιζοφακελαδόρων, των αρπαχτολιγδοπολιτικάντηδων, των νενέκων των εφιαλτών και των κουλτουριάρηδων του κώλου!
Η Ελλάδα του με λένε Δήμου και σας γράφω στο καυ#& μου!
Η δικιά μας Ελλάδα είναι η Ελλάδα των εργατών, των μαστόρων, των καλλιτεχνών, των ποιητών, των ερευνητών των κτιστάδων και των γραφιάδων… Η Ελλάδα του καθαρού μετώπου, της παλικαριάς και της ευθύνης… Η Ελλάδα που δεν είδατε και δεν ξέρετε…
Και τη δικιά σας πτωματική Ελλάδα με τους νεοταξικούς προστάτες, τις τρόικες, τις Μέρκελ και τους  Ράιχενμπαχ, πάρτε την και βάλτε την στον κώλο σας… Σα τη χαρίζουμε….

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Χαρρυ, επειδη εχω συνεργαστει για 18 χρονια με Γερμανους τους γνωριζω πολυ καλα.
Οι Γερμανοι ειναι και αισθανονται 100% Γερμανοι και υπερασπιζονται με μανια την χωρα τους ακομη και εαν εχει αδικο.
Οι Ελληνες της Γερμανιας [οπως το λαμογιο Δημου] ειναι 200% Γερμανοι!
Επι 18 χρονια επεφτα απο την μια οδυνηρη εκλπληξη στην αλλη, εως οτου ηρθε το κοπροσκυλο ΓΑΠ και ερριξαν ΟΛΟΙ τις μασκες για να {δυστυχως] επιβεβαιωθω

toErwthmatologio είπε...

Φίλε Βασίλη,αντιλαμβάνομαι την αγανάκτησή σου όμως ένας άνθρωπος της δικής σου ευφυίας δεν επιτρέπεται να παρασέρνεται σε κακές γενικεύσεις και αφορισμούς.Ξέρεις πολύ καλά την εκτίμηση μου για σένα γιαυτό σεβόμενος την ιστορία σου θα σου υπενθυμίσω μερικά πράγματα.Τι σου φταίει ο Σαρκοζί ή η Μέρκελ που εμείς έχουμε 250.000 παράνομους ''Ελληναράδες'' που ''παίρνουν αναπηρικές συντάξεις,ενώ μπορούν να τρέξουν Μαραθώνιο;Μόνο στην Ζάκυνθο βρήκαν 700 ''τυφλούς''οδηγάρες της φόρμουλα 1.Φαντάσου πόσοι είναι σε όλη την Ελλάδα.ΓΙΑΤΊ ΦΤΑΊΝΕ ΟΙ ΞΈΝΟΙ που υπάρχουν 50.000 πεθαμένοι που συνεχίζουν να παίρνουν συντάξεις;Έχεις μήπως υπόψιν σε ποιες τσέπες πήγαν τα λεφτά από τις υπερτιμολογήσεις των διαφόρων δημοσίων έργων ή τις αγορές εξοπλιστικών προγραμμάτων;Κάποτε,υπήρχε ένας ΟΝΙΩΝ Υπαξιωματικός που έβγαινε στην αγορά για να αγοράσει τρόφιμα για μια μονάδα.Το κασέρι ή το κρέας κόστιζαν2.000 δραχμές.Έβαζε στο τιμολόγιο ότι το αγόραζε για 5.000 δραχμές,πλήρωνε στο έμπορο το Φ.Π.Α και τα άλλα τα ''τσέπωνε''.Ποιος έφταιγε περισσότερο;Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Βαρκελώνη στοίχησαν 5δις ευρώ και εδώ οι ''Ελληναράδες''μας παρουσίασαν ότι στοίχησαν πάνω από 25 δις ευρώ!!!Τα φάρμακα κοστίζουν στην Ευρώπη 5 ευρώ ενώ εδώ,οι δικοί μας τα χρεώνουν 50 ευρώ,τα ίδια φάρμακα.Πρέπει να πιούμε έναν καφέ να τα πούμε. Δημήτρης Τσιπίδης

Τοπικός Παράγων είπε...

Εγώ δίνω άριστα στο φίλο μου τον Χάρρυ για το άρθρο κατά της γλάστρας με τα ραδίκια που λέγετε Νίκος Δήμου. Μάλιστα προτείνω σε αυτόν τον ηλίθιο να πάει να αλλάξει το επίθετο σε Δήμιου καθώς κάτι τέτοια σκουλήκια τρώνε τις ρίζες της Χώρας μας από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.
Μήπως θυμάται να μας πει από πότε μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο
"μπάχαλο" του Ελληνικού Κράτους προκειμένου να έρθουν η Μέρκελ και όλα τα άλλα βρωμόσκυλα να εφαρμόσουν μνημόνια κατηγορώντας τους Έλληνες πολίτες για όλα; Μήπως έχει κάτι να μας πει ο αλήτης για το σχέδιο εξαθλίωσης της χώρας μας για να παρουν ή καλύτερα να δώσουν οι δικοί μας δοσίλογοι για ένα κομμάτι ψωμί τον ορικτό και φυσικό πλούτο της χώρας που τον γέννησε αλλά φτύνει; Μάλλον όμως του αρέσει να βλέπει τη Μάνα του να εργάζεται σε μπουρδέλο και αυτός να είναι στην υποδοχή και να την δειγματίζει στους γαμιάδες που τον πηδούν εκεί που ζει. Ας πάρει στα σοβαρά και ερωτηματολόγιο τα γραφόμενά μου κι ας με συγχωρήσει για την ένταση των γραφόμενων μου.

Ανώνυμος είπε...

Ξανακαλησπερα,

ειμαι αυτος που εγραψε το πρωτο σχολιο.
λοιπον εχουμε και λεμε>

δημητρη τσιπιδη, ποιος ειναι ο υπαξιωματικος που εκλεβε το στρατο? Εσυ πως το γνωριζεις? Να δωσεις ονομα και ημερομηνια αμεσως διοτι πας για μυνηση για συνεργασια και περιθαλψη εγκληματια.
Η λεξις ειναι ωνια και οχι ονια [θες να μας παραστησεις και τον ηδημονα].
2ον] εσυ τι εισαι δικηγορος της μερκελ και του εβραιοσιωνιστη σαρκοζι?
πως γνωριζεις οτι νεκροι λαμβανουν συνταξιν, ποιοι ειναι αυτοι? ονοματα, λιγα τουλαχιστον, γιατι θα σε βγαζω στο διαδικτυο εως οτου κελαηδησεις.
Σε ποα χωρα της Ευρωπης ρε μαλακα αγορασες φθηνοτερα φαρμακα απο την Ελλαδα? [πριν την σκατοεκλογη του εβραιου τζεφρυ-γαπ]

Glaykos είπε...

Σωστός ρε Χάρρυ που του τα χώνεις, μια ζωή ανθέλληνας ήταν και λιβανιστής των ξένων, απολιθωμένος δεσμώτης της σπηλιάς του Πλάτωνα, μεγάλωσα μαζί σου ρε Χάρρυ και στο πλήρωμα του χρόνου δικαιώνεσαι για ό,τι έχεις πει κι έχεις γράψει.
Μας πήρανε αμπάριζα οι δήθεν και οι όποιοι Χάρρυ και απομείναμε μονότονα παρδαλά τζιτζίκια στο λίβα του Ιούλιου μήνα να τζιτζιριάζουμε τραγουδώντας τη φτώχεια του μυαλού μας.

Μέρα με τη μέρα Χάρρυ νύχτα με τη νύχτα ένα είναι σίγουρο αφού έβαλε βουλή η στραβή θα τόβρει το αρνί της.

http://www.youtube.com/watch?v=V8IMorgm1uA

Να είσαι πάντα καλά καλέ μου φίλε μέσα από την καρδιά μου εσύ και η οικογένειά σου.

netakias.com είπε...

Αναδημοσίευσα το άρθρο σου στο δικό μου και στην ολυμπία.

Το δικό μου σχόλιο είναι

σ.σ.netakias - Δικαιολογημένη η οργή του Χάρρυ Κλύνν αλλά αναμενόμενη κι η αερολογία του Νίκου Δήμου. Οταν κάποιος συναναστρέφεται με ύαινες, δεν έχεις απαίτηση να γίνει άνθρωπος “…ἡ δ᾽ ἠθικὴ ἐξ ἔθους περιγίνεται,…” ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ηθικά Νικομάχεια [1103α] (15)

nikos@fabrika είπε...

Φίλε ''toErwthmatologio'' Διάβασε το σε παρακαλώ

''Δικό τους το κράτος, δική τους και η βρωμιά του.''


.http://tasosnastos.blogspot.com/2012/03/blog-post_6393.html

!

ephee είπε...

Η παιδεία που λείπει στον καθένα γίνεται έκδηλη από τα γραφόμενά του, κι αυτό δε μπορεί να το αποφύγει κανείς. Ο Δήμου ως γνωστός ρεμπεσκές για άλλη μια φορά κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια όταν αναφέρεται σε χαβούζες και τα σχετικά.
Η παιδεία του φάνηκε από το "Καθημερινό ξύρισμα" ακόμα. Κι αυτός ο ...(και τι να τον αποκαλέσεις τώρα..;) πιστεύει πως έχει την ικανότητα ή το απόθεμα σοφίας να κατακρίνει το σύνολο των Ελλήνων;
Κοίτα να δεις κυρΝίκο. Όπως οι ικανότητες του ηττημένου καθορίζουν το κύρος του νικητή σε μια παρτίδα σκάκι, έτσι ακριβώς και η κακόβουλη κριτική αποκτάει έννοια κοπλιμέντου αν έρχεται από κάποιον τόσο ξεδιάντροπα βολεμένο όπως εσύ.

Είναι προφανές πως κουβαλάει ασήκωτα σεξιστικό (τούρκικης προέλευσης) φορτίο, πράγμα που ακόμα και τώρα τον εμποδίζει να δει οτιδήποτε καλό σε Έλληνα. Φταίχτης για όλο αυτό που συμβαίνει, για ανθρώπους της νοοτροπίας του Δήμου δε θα μπορούσε ποτέ να είναι κάποιος Γερμανός ή γερμανοθρεμμένος, ή ακόμα χειρότερα αμερικανοεκπαιδευμένος εθνοπατέρας που επέτρεπε επί δεκαετίες το μασούλημα του δημόσιου χρήματος. Το πρόβλημα είναι ο Έλληνας ο ίδιος.

Δεν πειράζει κύριε Τριανταφυλλίδη. Στην Ελλάδα που θα ξημερώσει μετά το ξεσαβούριασμα, τενεκέδες σαν το Δήμου θα τρώνε από τους κάδους.

toErwthmatologio είπε...

Γιατί γράφετε ως ''ανώνυμοι'',όσοι γράφετε,βρε τζάμπα μάγκες,Ελληναράδες του κερατά.Παραπληροφορημένοι,ντεμέκ επαναστάτες,ήρωες με ''πασουμάκια''.

toErwthmatologio είπε...

Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε.
Στο μπλοκ ''trelo kouneli'' την ''ιστορία για αγρίους''

Ανώνυμος είπε...

έλα μου ντε, γιατί άραγε σε τέτοιους καιρούς άκρατης δημοκρατίας ο λαός να γράφει ανώνυμα;

netakias.com είπε...

Αν και τέτοια κείμενα λυμαίνουν και μόνον με την παρουσία τους, το αναλύω ως δείγμα φασιστικού κειμένου. Ο Νίκος Δήμου σαν διαφημιστής ξέρει την γκαιμπελική μεθοδολογία.

1 . Ο “ωρομίσθιος καθηγητής” είναι κι αυτό βόθρος ή ευσυνείδητος;
2. Αν “ωρομίσθιος καθηγητής” δεν είναι βόθρος, τότε δεν είναι όλοι οι Ελληνες, αρα το συμπέρασμα του, ως συλλογική ευθύνη είναι καθαρά φασιστικό.

Γράφει : “Αν δεν κλέβαμε, δεν εξαπατούσαμε και πληρώναμε τους φόρους μας, θα χρειαζότανε; (το Μνημόνιο)”

Αυτό που γράφει είναι πρόβλημα νομικίστικο, θέμα δικαίου κι όχι κοινωνίας. Οπως αναφέρει ΠΛΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ 360C “… οὐδεὶς ἑκὼν δίκαιος ἀλλ᾽ἀναγκαζόμενος, ὡς οὐκ άγαθοῦ ἰδίᾳ ὄντος, ἐπεὶ ὅπου γ ἂν οἴηταιἕκαστος οἷός τε ἔσεσθαι ἀδικεῖν, ἀδικεῖν, λυσιτελεῖν γὰρ δὴ οἴεται πᾶς ἀνὴρ πολὺ…*” (μτφ στο τέλος)

Όπως κι ο Πλάτων είχε καταλάβει από νωρίς, η ανθρώπινη φύσις είναι σε διαρκή πόλεμο με την νόηση, από την μια είναι τα θηρία του ένστικτου της αυτοσυντήρησης κι από την άλλη το κάλλος, η αρετή και το ήθος (βλ.το απόσπασμα στην αρχή του άρθρου).

Ανάμεσα στις δύο φύσεις του ανθρωπίνου νου και ψυχής, είναι ένα τείχος.

Ενα τείχος που μας χωρίζει από τα ζώα, το τείχος είναι, το δίκαιον, που φέρνει ισορροπία στο χάος.

Αρα η ανθρώπινη φύση κι όχι μόνο οι Ελληνες ρέπει προς την ζούγκλα κι ο πολιτισμός τον συγκρατεί προς το δίκαιο.

Εν προκειμένω οι συμβασιούχοι έκαναν την δουλειά τους κι ένιοι μόνιμοι με την ανοχή αυτού που θα έπρεπε να επιβάλει τον νόμο παρανομούσαν.

Το ίδιο με τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, κτλ που δεν μπορούν να αποφύγουν το νόμο κι άρα δεν ανήκουν στην Ελλάδα που αναφέρει ο Δήμου.

Ο Δήμου κρίνει από τον δικό του κύκλο. Μπετατζίδες, εφημερίδες, κανάλια, εργολάβοι, μαυρογιαλλούροι, δικαστές, συνδικαλιστές και προσπαθεί να τα περάσει στο όλον. Υπάρχει χώρα χωρίς τέτοιους, υπάρχει κοινωνία χωρίς κλέφτες, χωρίς πορνεία και δεν την ξέρω; Να μου την πείτε, να αιτηθώ αλλαγή διαβατηρίου;

Καλή η προσπάθεια κ.Δήμου, αλλά δεν μασάμε…..

* Σε ελεύθερη απόδοση “…κανένας δεν είναι δίκαιος με την θέλησή του αλλά από ανάγκη· γιατί η δικαιοσύνη δεν είναι αφ εαυτού της κάτι το καλό, αφού εκεί που καθένας θα νομίσει πως μπορεί να αδικεί, το κάνει. Γιατί κάθε άνθρωπος νομίζει, ότι η αδικία τον ωφελεί πολύ περισσότερο απ την δικαιοσύνη, και θα’ ναι σωστή η γνώμη του, όπως θα υποστηρίζει, όποιος πιστεύει σ αυτήν την θεωρία. …” Πλάτων Πολιτεία.

http://netakias.wordpress.com

netakias.com είπε...

Αν και τέτοια κείμενα λυμαίνουν και μόνον με την παρουσία τους, το αναλύω ως δείγμα φασιστικού κειμένου. Ο Νίκος Δήμου σαν διαφημιστής ξέρει την γκαιμπελική μεθοδολογία.

1 . Ο “ωρομίσθιος καθηγητής” είναι κι αυτό βόθρος ή ευσυνείδητος;
2. Αν “ωρομίσθιος καθηγητής” δεν είναι βόθρος, τότε δεν είναι όλοι οι Ελληνες, αρα το συμπέρασμα του, ως συλλογική ευθύνη είναι καθαρά φασιστικό.

Γράφει : “Αν δεν κλέβαμε, δεν εξαπατούσαμε και πληρώναμε τους φόρους μας, θα χρειαζότανε; (το Μνημόνιο)”

Αυτό που γράφει είναι πρόβλημα νομικίστικο, θέμα δικαίου κι όχι κοινωνίας. Οπως αναφέρει ΠΛΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ 360C “… οὐδεὶς ἑκὼν δίκαιος ἀλλ᾽ἀναγκαζόμενος, ὡς οὐκ άγαθοῦ ἰδίᾳ ὄντος, ἐπεὶ ὅπου γ ἂν οἴηταιἕκαστος οἷός τε ἔσεσθαι ἀδικεῖν, ἀδικεῖν, λυσιτελεῖν γὰρ δὴ οἴεται πᾶς ἀνὴρ πολὺ…*” (μτφ στο τέλος)

Όπως κι ο Πλάτων είχε καταλάβει από νωρίς, η ανθρώπινη φύσις είναι σε διαρκή πόλεμο με την νόηση, από την μια είναι τα θηρία του ένστικτου της αυτοσυντήρησης κι από την άλλη το κάλλος, η αρετή και το ήθος (βλ.το απόσπασμα στην αρχή του άρθρου).

Ανάμεσα στις δύο φύσεις του ανθρωπίνου νου και ψυχής, είναι ένα τείχος.

Ενα τείχος που μας χωρίζει από τα ζώα, το τείχος είναι, το δίκαιον, που φέρνει ισορροπία στο χάος.

Αρα η ανθρώπινη φύση κι όχι μόνο οι Ελληνες ρέπει προς την ζούγκλα κι ο πολιτισμός τον συγκρατεί προς το δίκαιο.

Εν προκειμένω οι συμβασιούχοι έκαναν την δουλειά τους κι ένιοι μόνιμοι με την ανοχή αυτού που θα έπρεπε να επιβάλει τον νόμο παρανομούσαν.

Το ίδιο με τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, κτλ που δεν μπορούν να αποφύγουν το νόμο κι άρα δεν ανήκουν στην Ελλάδα που αναφέρει ο Δήμου.

Ο Δήμου κρίνει από τον δικό του κύκλο. Μπετατζίδες, εφημερίδες, κανάλια, εργολάβοι, μαυρογιαλλούροι, δικαστές, συνδικαλιστές και προσπαθεί να τα περάσει στο όλον. Υπάρχει χώρα χωρίς τέτοιους, υπάρχει κοινωνία χωρίς κλέφτες, χωρίς πορνεία και δεν την ξέρω; Να μου την πείτε, να αιτηθώ αλλαγή διαβατηρίου;

Καλή η προσπάθεια κ.Δήμου, αλλά δεν μασάμε…..

* Σε ελεύθερη απόδοση “…κανένας δεν είναι δίκαιος με την θέλησή του αλλά από ανάγκη· γιατί η δικαιοσύνη δεν είναι αφ εαυτού της κάτι το καλό, αφού εκεί που καθένας θα νομίσει πως μπορεί να αδικεί, το κάνει. Γιατί κάθε άνθρωπος νομίζει, ότι η αδικία τον ωφελεί πολύ περισσότερο απ την δικαιοσύνη, και θα’ ναι σωστή η γνώμη του, όπως θα υποστηρίζει, όποιος πιστεύει σ αυτήν την θεωρία. …” Πλάτων Πολιτεία.

http://netakias.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

Τη σοβιετική ένωση. Όπως επίσης και την σοβιετικού τύπου Ελλάδα. Δυστυχώς ο κρατισμός δημιουργεί τεράστια διαφθορά που αναγκαζεσαι να περιοριζεις τις ελευθέριες με τρομοκρατία αστυνομοκρατία και χαφιεδισμο για να την αντιμετωπίσεις. Για αυτό και αποτύχαμε. Μάλλον πρέπει να πάμε σε κάποιο είδος ισορροπίας και όχι επιβολής νομίζω

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ.

Η χαβούζα με τα βοθρολύματα είναι όλα τα νεοταξίτια, χαβούζες με βοθρολύματα είναι όλα τα κόμματα, είναι οι ΜΚΟ του Σόρος που παράγουν ειδικά βοθρολύματα για την μόλυνση των πενεπιστημιακών χώρων.

Οι χαβούζα με τα βοθρολύματα βρίσκεται στον Περισσό και έχει απλώσει τη ζέχνα της σε όλα τα πανεπιστήμια.
Η χαβούζα με τα βοθρολύματα είναι το αμερικανικό κολλέγιο που είναι τόπος παραγωγής και επώασης βοθρολυμάτων. Τα πιο ζεχνιάρικα βοθρολύματα έχουν βγει από αυτόν το βόθρο.

Χαβούζες με βοθρολύματα είναι ο σύριζα το λαός η νδ το πασοκοχανίο, τα υπουργεία.

Βοθρολύματα είναι όλοι οι “έγκριτοι” δημοσιογράφοι που έχουν μοναδικό έργο να βρίζουν όποιον έχει φέρει μια πρωτιά και μια διάκριση στην Ελλάδα (ποιος δεν θυμάται τον ‘εγκριτο’ Δανείκα τι είχε πει για την Παπαρίζου όταν κέρδισε στο διαγωνισμό; Βγήκε κι είπε ότι δεν είναι άξια να σηκώσει την ελληνική σημαία. Δεν ήταν η Παπαρίζου που τον είχε ενοχλήσει αλλά το ότι διακριθηκε η Ελλάδα κι ανέμισε η ελληνική σημαία. Αυτό ενοχλεί όλα τα βοθρολύματα της χαβούζας του Νίκου Δήμου).

Βοθρολύματα είναι κάτι ατάλαντες πουτ@νίτσες που κωλοτρίβονται στις ΜΚΟ για την ένταξει στην κοινωνία της φθείρας του αιδοίου τους.

Χαβούζες με βοθρολύματα είναι οι ΜΚΟ που παίρνουν τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών.

ΧΑΒΟΥΖΑ ΜΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ Μicrosoft Δήμου ΕΙΝΑΙ Η SIEMENS, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΝΤ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΙΝΑΙ Η “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ”, ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η GOLDMANSACHS.

Αυτά μολύνουν την Ευρώπη και κατί νεοταξίτικα μιάσματα σαν εσένα μικρομα-λακέ μολύνουν την Ελλάδα.

xarisxaris είπε...

Η ληστεία έχει γίνει. Οι ληστές γρήγορα σκορπίστηκαν για να μην τους πιάσουν όλους μαζί. Τώρα γυροφέρνουν στις πλατείες αναζητώντας λαϊκό άλλοθι και μόλις το αποκτήσουν θα ξανασμίξουν για να μοιράσουν τα κλοπιμαία. Αυτές είναι οι προβλέψεις μου για τις επερχόμενες εκλογές και την κυβέρνηση που θα προκύψει.

Ανώνυμος είπε...

xarry Πάλι παπαριές γραφείς αλλά οκ! όλοι έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό σε μια κουρελο_δημοκρατία που ο καθένας γραφεί της ψωλής του το χαβά!!Τα πράγματα δεν ειναι άσπρο-μαύρο!Οταν ο πάγκαλος έλεγε ότι μαζί τα φάγαμε αναφερόταν ΚΑΙ σε αυτά τα λαμόγια τους 40 χιλιάδες εργάτες υπαλλήλους μάστορες τεχνητές κομμώτριες μανικιουρίστρες μπετατζήδες παρκαδόρους μαγαζάτορες που εισέπρατταν συντάξεις γονέων που είχαν αποδημήσει κάτι 10ετίες.Φίλε κλυνν αυτά τα λεφτά τα πλήρωνα εγώ ο μαλάκας που δουλεύω απο 13 χρονών παιδάκι και είμαι 50βαλε και όλοι οι όμοιοι μου στον ιδιωτικό τομέα και τώρα που σιγά σιγά φτάνει η ώρα να έχω να λαμβάνω κάτι απο αυτά που πλήρωσα με τον ιδρώτα μου όταν θα φτάσω στο ταμείο θα μου πετάξουν ένα ξεροκόμματο! Μιλάω για τούς 300 τυφλούς αόμματους ανοιχτομάτηδες της Ζακύνθου που έπαιρναν προνοιακά επιδόματα τυφλού όταν χωρίς κιάλια έβλεπαν την εκκλησιά τον Αγ Αντρέα της Πάτρας απο την Ζάκυνθο! Γιατί λοιπόν δεν δέχεσαι και την άποψη του άλλου που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την ολική ξεφτίλα της κομματοκρατίας και το αλισβερίσι των κομμάτων και των βουλευτών όλων των κομμάτων απο την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.Το αλισβερίσι μεταξύ βουλευτών,ψηφοφόρων, κομματαρχών,Δημοσίων υπηρεσιών,μεγαλοκαναλαρχών μεγαλοϊδιοκτήτων ΜΜΕ,Μεγαλοεργολάβων Δημοσίων Έργων,Μεγαλοεπιχειρηματιών Μεγαλογιατρών και όλο το κακό συναπάντημα! ο Νίκος Δήμου έχει δίκιο σε ότι λέει! Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση η ξεδιάντροπη επίθεση που κανείς απο εδώ με αχαρακτήριστους χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα! Η θητεία σου με την Παπαρήγα έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια για το πως εννοείς την αντιπαράθεση την διακίνηση ιδεών και το δικαίωμα να εκφράζει κάποιος άλλος ελεύθερα την άποψη του! Όταν την λες εσύ είσαι μάγκας και έξυπνος και έχεις δίκιο και είσαι και αγωνιστής?? Όταν την εκφράζει κάποιος άλλος και διαφωνείς είναι κ@λ@τρ@πιδας! Ο Λύκος όταν γερνάει αλλάζει μόνο την γούνα όχι την γνώση! Κάπου θυμάμαι μια ατάκα σου που έλεγες..πάρτο αλλιώς! Χαρρυ έστω και στα γεράματα πάρτο αλλιώς αγόρι μου!

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται οτι ζηλεφε απο τον θωδωρα ο Νικος και πεταει κι αυτος σκατα στον ανεμιστηρα.
Κι οποιον πετυχουν-πετυχαν.
Δυστυχως, ξερουν πολυ καλα οι διαφημιστες οτι παντα θα βρεθουν ανυποπτοι να καταπιουν το καραμελε δηλητηριο τους.
Στο χερι μας ειναι, τωρα, να εφαρμωσουμε,εμεις ο λαος,το Δογμα του Σοκ σ αυτα τα χεσμενα απο το φοβο τους υποκειμενα και να τους εξαφανισουμε απο προσωπου γης.
Ειναι καιρος πλεον!
PREEUROPEAN

Ανώνυμος είπε...

Για αλλη μια φορα απαραδεκτος ο αντιγραφεας ιδεων...(ξερεις εσυ Χαρρυ..). Η βρισια ευκολη , πιασαρικη, δεν κοστιζει και τιποτα ...,Η παραδοχή όμως πως πολλοι Ελληνάρες (φυσικα και οχι ολοι..) κατακλεβανε τους υπολοιπους..και φυσικα δεν εννοω μονο τους βολεμενους βουλευτες αλλα και τους "τυφλους, κουτσους κ.α. αναπηρους " συμπατριωτες μας , που βαζανε βαθια τις χερουκλες τους στα ταμεια μας ,τους δημοσιους υπαλληλους που εκτός απο τα δανεικα που μας χρεωνανε οι κυβερνωντες για τους μισθους τους ,απλωνανε και τη χειρα για λαδακι (απο πολεοδομιες -νοσοκομεια , υπουργεια, δικαστηρια....φτου σαπιλα παντου)δεν ειναι πιασαρικη. Τους διπλοπληρωναμε δηλαδη. Λυπαμαι που θα στεναχωρησω και εσενα και τον Λαζοπουλο..αλλα εχει χρονια πυ δεν ειμαι proud to be Greek.Και ξερεις τι με στεναχωρει περισσοτερο? το οτι μεγαλωσα τα παιδια μου με αρχες και τελικα φαινεται πως εστειλα προβατακια μεσα στους λυκους.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φίλοι μου προπηλακίζεται τον άνθρωπο!
Ξέρετε ποιος είναι Ο Νίκος Δήμου;
Τις σπουδές του;
Τις ανδραγαθίες του;
Το ποιόν του;
Ο άνθρωπος φοίτησε – δικτυώθηκε στο κολέγιο Αθηνών!
Σπούδασε – δικτυώθηκε στη Γερμανία, όπου απέκτησε παιδεία, αρχές και φρόνημα λαμπρό!
Επιστρέφοντας από τα μεγαλεία, της μεταναζιστικής Γερμανίας, στην ψωροκώσταινα, έφτιαξε δική του διαφημιστική εταιρία, αφού είχε εντρυφήσει στην Γκεμπελική προπαγάνδα !
Είναι επίσης ο συγγραφέας του best seller «Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας». Από το 1975 δηλαδή, στέκεται κριτικά απέναντι στον κακό εαυτό των Ελλήνων. Φρόντισε βέβαια το αριστούργημα αυτό να το εκδώσει μόνος του, αμέσως μετά την χούντα. Ως γνήσιος ευπατρίδης φρόντισε το αριστούργημα αυτό να αποσταλεί αντί ημερολογίου, ως Χριστουγεννιάτικο δώρο (!), σε χιλιάδες αποδέκτες - επιχειρηματίες και μεγαλοπαράγοντες - υποκρινόμενος και ισχυριζόμενος ότι είναι ο πιο πολυαγορασμένος και πολυδιαβασμένος συγγραφέας της χώρας, αφού έκανε χιλιάδες ανατυπώσεις (!).
Την εταιρία του, στον κολοφώνα της δόξας της, στις αρχές του ’80 φρόντισε να πουλήσει - έναντι πολλών εκατομμυρίων μάρκων - σε Γερμανική εταιρία, καθότι λάτρης του Γερμανικού ιδεώδους!
Τα ενδιαφέροντα του και το συγγραφικό – ποιητικό έργο του περιστρέφονται γύρω από τα ακριβά αυτοκίνητα και τις γάτες.
Στον ενδιάμεσο χρόνο του, όταν θέλει να βγει λίγο έξω από τον μικρόκοσμό του, κάνει αυτάρεσκα την αυτοκριτική του.
Φιλοσοφώντας λοιπόν, διαπιστώνει - ως Γερμανοθρεμμένος - ότι ο ίδιος βρίσκεται σε σωστό και υγιή, δρόμο. Αισθάνεται έτσι την ανάγκη να τραβήξει ένα χέσιμο σε μας τους άξεστους Νεοέλληνες που τολμάμε να μολύνουμε την Άρια καταγωγή του.
Αν θεωρεί λοιπόν αυτός ο «κύριος» ότι τον αδικούμε, ας πάει να συγγράψει στην Γερμανία το 2ο μέρος της Δυστυχίας του, ήτοι: την «Δυστυχία του να είσαι Γερμανός» και να βαρύνεσαι με τόσα ναζιστικά εγκλήματα, να χάνεις δυο παγκόσμιους πολέμους και ως κρετίνος να επιμένεις να κάνεις και 3ο. Να πάει να τους μιλήσει για τον δικό τους βόθρο, του εκμαυλισμού των συνειδήσεων! Τη ρομποτοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και την υπερφίαλη συμπεριφορά τους!
Δεν είστε «κύριε» ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ για να μας πετάτε πέτρες!
Εξυπνάκιας είστε «κύριε» κι αυτό μας προβάλλετε… καληνύχτα σας!

Ανώνυμος είπε...

Ο γερμανοτσολιας Δημου, απλως περιγραφει τον εαυτο του στην μεση της γερμανικης σαπιλας που τον περιβαλει. Ο ταγματασφαλιτης πισωγλεντης Δημου επιχειρει μαζι με τα βοθροπτυελα του αλβανου Παγκαλου να κτυπησει το ηθικο των Ελληνων. Και αυτο επιτυγχανεται εν μερει εαν δειτε τα αδεια βλεματα του κοσμου στους δρομους. Για τους λαθροφασιστες-ναρκωεμπορους-ισλαμολεπρους και για τους κολοτρουπηδες παπαδες-εφρεμηδες-αλβανολιαπηδες, εβραιοπροσκυνημενους ΜΟΥΓΓΑ ο γερμανοδημου.

Ανώνυμος είπε...

Απο την παραπανω Δημο-σκοπιση (η κωλονοσκοπιση ισως αποδυκνυονταν χρησιμη κι αυτη) και με την βοηθεια των φιλων του αναλυτων των στατιστικων δειγματων,ο εν λογω κουλτουρογαμαω
πρεπει να καταλαβε ποσο μετραει για τους Ελληνες.
Αν του εχει μεινει λιγη αυτοεκτιμηση ειναι προφανες οτι πρεπεινα σωπασει δημοσια για παντα.
Επειδη ομως αυτη (η αυτοεκτιμηση)
ειναι αγνωστη λεξη για τη φαρα τους
ας μαθουν οι απο πανω του οτι..
Αυτος οτι εκανε-εκανε.
Οτι μπορουσε να δωσειτο εδωσε.
Σε οποιο εντυπο εντελλονταν να χεσει, εχεσε και τα σκατα του σκορπισαν πανουκλα στους αναγνωστες των, κυριως νεα παιδια,
που τον εβλεπαν αθωα σαν καποιον ειδημονα και δικο τους χωρις να μπορουν να διαννοηθουν τον υποχθονιο σκοπο των λαιτ και ευχαριστων αρθρων του.
Τη μια με προσχημα τα αυτοκινητα την αλλη με κατι αλλο...
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ,ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ
ΕΧΩ,ΑΓΙΑΣΘΗΤΩ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ.
(ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ!)
Και δωσε περιτυλιγμα ψευτοκουλτουρας.
Τωρα που μεγαλωσαν και αλλαξαν μαρκετινγκ γκρουπ!!! τους ιδιους ανθρωπους τα παιδια που μεγαλωσαν,τους αποκαλει βοθρολυματα.

Ε,ωρα καηκε!
ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Οσο για μας, εμπρος να βρουμε και να καψουμε αλλους...ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ
Προσοχη ομως γιατι αυτοι ειναι γυρω μας και παντου και ειναι πανουργοι!.
Ειναι αιωνιοι αυτοι οιΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ .
Ειναιειδικα /επιλεγμενοι/φτιαγμενοιγια καθε γουστο, για καθε ιδεολογια για καθε πικραμενο. Ειναι υπερεκπαιδευμενοι,ταισμενοι,ευνουχισμενοι, μονιμα σε αναμονη αποστολης αυτοκτονιας.

PREEUROPEAN

Ανώνυμος είπε...

Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και μετα την εκανε για γερμανια μερια οπως ολες οι νεοταξιτικες παραφυαδες και εκτοτε παραμενει κρατικοδιαιτος με διαφοροθς
τι την ψαχνεις ρε χαρυ,ποιος τον γαμει τον πορνο..προμοσιον του κανεις που ασχολησαι
Μετα τιμής ,
Αβραάμ Σκορδοπούτσογλου

captain giannis είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον πρωτο σχολιάσαντα αν και καλό θα ηταν να γραφουμε και καποιο ονομα........Εγινε αναδημοσίευση στο ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και εκει εριξα τα μπινελίκια μου και παρακάλεσα όποιος ξέρει διεύθυνση ηλεκ. αυτού του βοθρολυματοκυρίου για να του στείλω "χαιρετίσματα θαλασσινά"..........του κόπρου!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Δημου ειπε απλα το αυτονοητο.Οτι φταιμε εμεις,ο λαος για τα χαλια μας.Ποιος εβγαζε 40 ολοκληρα χρονια,το πασοκ και τη νεα δημοκρατια και μαλιστα με ποσοστα 80% και βαλε;
Απο μονοι τους βγαινανε; Οταν ο λαος τους χειροκροταγε στα μπαλκονια ητανε καλα,ετσι; Δεν εχει καθολου αδικο ο Δημου,ενα μεγαλο ποσοστο του λαου -το 70% και βαλε- ηταν και συνεχιζει να ειναι βρωμικο και διεφθαρμενο.Ποιοι εβγαζαν συνεχεια τους αρχικλεφτες,πασοκ-νδ,ο φουφουτος; Ο λαος δεν τους ψηφιζε 40 χρονια συνεχεια; Ε,αμα ο ελληνικος λαος ειναι τοσο βλακας και ηλιθιος,ας μην διαμαρτυρεται μετα.Αυτος και μονο αυτος ευθυνεται για την καταντια μας.Αυτος εβγαζε επαγγελματιες κλεφτες και απατεωνες να τον κυβερνουν.

Ανώνυμος είπε...

Να πω οτι ο Δημου ειναι τουλαχιστον υπερβολικος,και οσον αφορα τις πολιτικες τους εκτιμησεις εντελως εξω απο το δικο μου πεδιο σκεψης.Για παραδειγμα η φραση:....(όταν επί χρόνια δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να κλέβουμε ο ένας τον άλλο κι όλοι μαζί το κράτος (δηλαδή, πάλι εμάς),ειναι επιεικως αστεια,υπο την εννοια οτι Κρατος ειναι ενας μηχανισμος ασκησης εξουσιας και οχι οι πολιτες.Δεν ειναι τυχαιο,προς επιρρωσιν αυτων που υποστηριζω,οτι σχεδον ολοι οι πολιτικοι του πλανητη,μιλανε για """να ερθει το Κρατος πιο κοντα στον πολιτη"""τρανη αποδειξη περι του τι ειναι το Κρατος.Αυτα ως ποια ειναι η γνωμη για ενα μερος αυτων που λεει ο Δημου.Αλλα,τα αλλα που λεει περι της ποιοτητας των Ελληνων πολιτων και πολιτικων,ειναι απολυτως σωστα.Ενας λαος,τι απαισια αγελοποιημενη λεξη,που στο διαβα του,το διαβα που εχει λογικη συνεχεια,και οχι φαντασιωσεις κληρονομικοτητας(απογονοι των αρχαιων)με μονο κριτηριο την γλωσσα,λες και ενα παιδακι που γεννιεται στην περνα ολη του τη ζωη Ελλαδα αλλα ειναι απο την Μαδαγασκαρη,θα μιλησει τι αραγε,αρα λογικα δικαιουται να μιλα για συνεχεια,αλλα ω του θαυματος αυτο που μετρα ειναι το χρωμα τωρα,αυτος λοιπον ο λαος,ειναι κομπλεξικος,φοβικος και α μη τι αλλο,εναντια σε αυτα που υποστηριζαν οι '''προγονοι''του,περι πολιτισμου.Αυτοι λοιπον οι πολιτες,περαν αυτων που προανεφερα,σαφως και εχουν τεραστια ευθυνη για το πολιτκο συστημα,αφου εστω και την μια φορα που καλουνται να αποφασισουν για τις τυχες τους,ψηφιζουν με προσωπικο κριτηριο,οντως πελατειακο,και επειδη και οι πολιτικοι ειναι μερος αυτου του λαου,η σχεση ειναι αμφιδρομη.Τα αποτελεσματα καταστροφικα,η μη πολιτικη σκεψη οδηγει σε φαινομενα χρυσης αυγης,αφου καττην λογικη;;;των πολιτων'''η χρυση αυγη ενδιαφερεται για τον Ελληνα''εννοωντας οτι ο καθενας τρεφει την ψευδαισθηση πως κατι θα γινει και για τον ιδιο,οπως γινοταν χρονια τωρα.Για αυτο το λογο αλλωστε κανουν και ολες τις βρωμοδουλειες της συμμοριας,ελπιζοντας σε αποκατασταση στο μελλον των ''καλων''και ''αγαθων''προσφορων τους.Οταν λοιπον,αυτος ο λαος που πρσφατα περασε τα πανδεινα απο ναζι και χουντα,στεκεται δεκανικι στους χουντοναζιστες,αξιζει την απαξιωση και την ξεφτιλα

Ανώνυμος είπε...

EYΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!
ΜΑΣ ΤΟΝΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!
ENAΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!
ΤΟΣΑ ΒΟΥΔΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ,
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ!