Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ...




Η κατάντια της μεταπολίτευσης... Η κατάντια σύσσωμου του πολιτικού κόσμου της χώρας... Η Κατάντια του δικομματισμού... Άνοιξαν διάπλατα της πόρτες του Ελληνικού Κοινοβουλίου στα ναζιστικά υπολείμματα των Καρατζαφέρηδων, των Πλεύρηδων , των Βορίδηδων, των Γεωργιάδηδων... Συγκυβέρνησαν μαζί τους! Ο ρετροχαζοδεξιόβλακας Αντώνης Κομανέτσης μετέγραψε στην υπό διάλυση ΝΔ τον ναζιστικό ανθό του ΛΑΟΣ και τώρα ετοιμάζονται να διαβούν το κατώφλι της έρμης Βουλής των Ελλήνων τα φασιστικά καρναβάλια του Μιχαλιολιάκου με τα ξυρισμένα κεφάλια, τις αρβύλες, τα αεροπορικά μπουφάν της Λουτβάφε και τα τατουάζ για να καταλάβουν τις θέσεις τους στα βουλευτικά έδρανα δίπλα στους γραβατωμένους τζιτζιφιόγκους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που θα έβαζε τη δεξιά στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας»
Αιδώς αχρείοι...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ…

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή

Ανώνυμος είπε...

Ο χρυσαυγιτης είναι αυτός που αγαπάει υπερβολικά την χώρα του την Ελλάδα και όχι κάποια άλλη που προσπαθούν να πείσουν οι ανθελληνες.

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και τους δημοκράτες ρε Χάρυ..

Ανώνυμος είπε...

Οι Γεωργιάδηδες και λοιποί του ΛΑΟΣ δεν έχουν καμιά σχέση με "ακροδεξιούς", αυτοί πουλάνε απλά Ελλάδα σε μερικούς αφελείς.Όλη η αριστερά είναι το δεκανίκι του συστήματος και παίζουν το ρόλο του αμορτισέρ για την μάζα.Χορτάσαμε δημοκρατία με δαύτους,ας δούμε και τους αποκαλούμενους απο όλους εσάς τους αριστερούς, φασίστες.Χείρότερα απο την "δημοκρατία" σας με τις 50 έδρες μπόνους δεν νομίζω να είναι.Η δημοκρατία απαιτεί λαό,οχι πληθυσμό,αφήστε λοιπόν την καραμέλα της δημοκρατίας που δεν υπήρξε ποτέ στην νοέτερη Ελληνική ιστορία...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ταυτίζεις τους φασίστες με τους χρυσαυγίτες;
Δηλαδή όλοι οι αριστεροί (άρα και εσύ) είναι προδότες κομμουνιστές;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον παρανόησες,δεν είμαι αριστερός φίλε.Δεν ανήκω σε κανένα χώρο και παράταξη,είμαι μόνο Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Toν μπουλο ρε χρυσαυγητες!!!


Εσεις μπορει να αγαπατε την ελλαδα η ηγεσια σας ηδη σας εχει πουλησει!!!

ΜΟΝΟ ΣΤΟΚΟΥΣ βγαζει αυτη η Ελλαδα ρε γαμωτο...απο την μια τα νουδουλοπασοκια και απο την αλλη τα κλουβιοαυγα.

τον μπουλο.

Σημερα ψηφιζουμε ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ ψηφιζοντας χρυση αυγη ειναι σαν να βαζεται βαζελινη στον κωλο σας.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε 'σύ με τον μπούλο.
Θα σπάσεις κάνα πλήκτρο.

Μια που το πες, τι παιχταράς
εκείνος ο Τομπουλίδης!

Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια της χρυσης Αυγης, μια ερωτησις>

εφ'οσον δηλωνετε πατριωτες, εφ'οσον ειστε οι μοναδικοι οργανωμενοι που αντιστεκονται στην λεπρα του ισλαμισμου-πακιστανοΠασοκισμου κλπ.

Για ποιο λογο δεν διαχωριζετε την θεσι σας απο τον χιτλερ και τους Ναζι οι οποιοι στο κατω-κατω επετεθησαν στην Ελλαδα και εδολοφονησαν χιλιαδες αοπλων Ελληνων.
Δεν μπορειτε να ειστε πατριωτες εστω ακροδεξιοι αλλα ΧΩΡΙΣ γερμανοειδη δεκανικια?
Που κολαει η γερμανια, ςς, ναζι κλπ με την Ελλαδα?

Ευχαριστως μια απαντηση, την οποια θα ηθελα να την αναρτησω στο μπλογκ μου.

πρωην πασοκος

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε ο χίτλερ και ήθελε την ελλάδα, σαν εθνικιστές θα έπρεπε να πολεμήσουμε για τον τόπο μας. Το ότι είμαστε εθνικιστες δέν σημαίνει ότι αγαπάμε τους εχθρούς μας πχ γκρίζοι λύκοι, ουτσεκα. κτλ. Το κάθε εθνος πρέπει να διαφυλάξει τα σύνορα του. Μια συμμαχία πχ γαλλιας με το εθνικιστικό κόμμα μπορεί να γίνει μόνο με κοινα συμφέροντα.
Όλα αυτα είναι εναντίων της παγκοσμιοποίησης.

Αν η χρυσή αυγή μας πουλήσει, πράξει εναντίων της ελλάδας η του έθνους να δείτε πόσο γρήγορα θα σβήσει.

Ανώνυμος είπε...

Και επίσης αν κάποιοι από μας θαυμάζουν τον χίτλερ. Θαυμάζουν το πολιτικό εθνικιστικό μοντέλο, όπως οι κκεδες της σοβιετικής ενωσης.
Αν ερχόταν ο χίτλερ θα τον τολμούσαμε με το ίδιο όπλο.

Ανώνυμος είπε...

Η Χ.Α. θα ξεβρωμίσει τον τόπο μαζεύοντας όλη τη βρώμα στο ίδιο κόμμα. Και δεν κάνω πλάκα. Δείτε το ΚΚΕ. Μαζεύει τους περισσότερους "δεν συνεργάζομαι με κανέναν" της αριστεράς και έτσι ξέρουμε ποιοι είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ και στο φασισμό της XA που παντρεύει Αρχαία Ελλάδα με γερμανοφασίστες για να έρθει πιο κοντά στους Έλληνες! και αυτή να διαλύσει τη φυλή των Ελλήνων θέλει! να δεχτώ οτι ο χαιρετισμός τους είναι αρχαιοελληνικός να δεχτώ το μαίανδρο! Αλλά δε δέχομαι να γιορτάζω και τα γεννέθλια του χιτλερ!(αυτόν που στην ουσία τιμά η ΧΑ) κουνήστε το κεφάλι σας δεξιά αριστερά και σκεφτείτε συμβαδίζουν αυτά ή κάποιο λάκο έχει η φάβα;! και όπως έγραψε ανώνυμος πιο πάνω και συμφωνώ! "είμαι μόνο Έλληνας"

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνική γλώσσα είναι η πιο πλούσια η πιο κατάλληλη γλώσσα να μιλάει ο κάθε άνθρωπος πάνω στη γή! και το λέω αυτό γιατί πιο πάνω διάβασα "αν κάποιοι από μας θαυμάζουν τον χίτλερ. Θαυμάζουν το πολιτικό εθνικιστικό μοντέλο... κτλ κτλ" Είναι Δυνατόν να δηλώνεις Έλληνας και ΑΝΤΙ να ακολουθείς και να θαυμάζεις Αρχαίους Έλληνες και τα παραδείγματα τους απο την ιστορία μας,που έσπειραν Σοφία,γνώση,μόρφωση όλης της ανθρωπότητας, να θαυμάζεις τον χιτλερ και να τον έχεις ως πρότυπο τι στιγμή που έσπειρε πόνο,φόβο και θάνατο;;; Μήπως πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί δεν υπήρχε πολιτικό εθνικιστικό μοντέλο στην αρχαία Ελλάδα? Μήπως γιατί η Δύναμη της Σοφίας και της αληθινής γνώσης δεν έχει ανάγκη να επιβάλλει την άποψη της με βία;;