Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!



Το καρναβάλι, η μαντάμ σολάριο Κριστίν, Λαγκάρντ μας λέει κουνώντας το δάχτυλο (το δάχτυλο βάλτο εκεί που ξέρεις που θα έλεγε και ο Τραμπάκουλας) ότι είμαστε ανάξιοι συμπόνιας γιατί δεν πληρώνουμε τους φόρους μας.
Εσύ μωρή σολαρισμένη τσούλα (αμάν θα με κάνει νταντά ο Πρετεντέρης γιατί δεν έχω καλούς τρόπους) πληρώνεις φόρους; Για να δούμε:
Ο βασικός της μισθός είναι 467.940 δολάρια το χρόνο, ενώ της δίνεται επίδομα για έξοδα παράστασης, χωρίς δικαιολογητικά, ύψους 83.760 δολαρίων το χρόνο, δηλαδή, 551.700 δολάρια – το οποίο ποσό, όμως δεν φορολογείται, ενώ αναπροσαρμόζεται με κάθε αύξηση των τιμών...
Αυτά για σήμερα για το κακιασμένο ξόανο και έπεται συνέχει για τις κομπίνες της κυρίας αρπακτικού και την ποινική δίωξη (κατάχρηση εξουσίας) για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Ταπί, που όπου να ‘ναι σκάει μύτη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πουτσα και καρατε στην αρχικαραπυταναρα του δντ. ερχεται κ σενα η ωρα σου περιμενε..

Ανώνυμος είπε...

εχ ξεφύγ αυτή παιδιά, τόσες τοξικές ορμόνες απο την αγαμία την κάνουν να λέει μόνο μαλακίες. Άν βρθεί κάποιος χριστιανός ( πού εισαι Στρός όταν σε χρειαζόμαστε) να της τον σφυρίξει θα ηρεμήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΗΚΟΥΣ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ...

SKANDALOS είπε...

Πειράζει αν μπερδεύομαι και την αποκαλώ μαδάμ (p)solarium ;;;

Πόσες και πόσες (π)σολες δεν έχει μαδήσει η μαδάμ τριγυρίζοντας εδώ και κει!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ταράζεστε, είναι αντιπρόσωπος....
http://www.youtube.com/watch?v=9ec75jTeT74&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Προκλητική παρέμβαση των Γάλλων υπέρ του μνημονίου
Προκλητική, αλλά και πλήρως εξηγήσιμη, ήταν η χθεσινή παρέμβαση του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών στην ελληνική πολιτική σκηνή, με στόχο την ενίσχυση των μνημονιακών δυνάμεων (βλέπε ΝΔΣΟΚ και ΣΙΑ)...

Ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ευθυγραμμίστηκε πλήρως με την γραμμή της Γερμανίδας καγκελαρίου Α. Μέρκελ εκτοξεύοντας απειλές σε βάρος του ελληνικού λαού και καλώντας τον ουσιαστικά να «αποφύγει» να ψηφίσει αντιμνημονιακές δυνάμεις.


Ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε την απειλή για έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ, αν ο ελληνικός λαός κάνει το λάθος να στηρίξει τα κόμματα που ζητούν την ανατροπή του μνημονίου, ενώ παράλληλα ζήτησε την πλήρη εφαρμογή του μνημονίου.


Λόγοι που συνηγορούν στην τοποθέτηση αυτή του "σοσιαλιστή" Υπέξ της Γαλλίας δεν μπορεί να είναι άλλοι από την επιχείρηση διασφάλισης των ομολόγων των Γαλλικών Τραπεζών (που σαφώς κινδυνεύουν σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ) και αποκαλύπτει μια βρώμικη επίθεση ενάντια στις Ελληνικές Πατριωτικές Δυνάμεις και την Αριστερά, θέλοντας να χτυπήσει την προοπτική νίκης τους στις επικείμενες εκλογές και το σχηματισμό Αντιμνημονιακής κυβέρνησης.
Ακτιβιστής

http://kontiloforos.blogspot.com/2012/05/blog-post_2365.html

(ΞΥΣΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ!!!!)