Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ…



Με τις ανεκδιήγητες πολιτικές του κωλοτούμπες, τον ρετρό εμπρηστικό εμφυλιακό του λόγο, την ακατανόητη επιθετικότητά του προς την άλλα άποψη, είχε ως αποτέλεσμα την φυγή των κεντρώων υποστηρικτών του  και τον κατακερματισμό του κόμματος της ΝΔ, που είχε την ατυχία να τον έχει αρχηγό σε μια τόσο κρίσιμη πολιτική στιγμή!
Ο Α. Σαμαράς αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων από κάθε άποψη και η παραπέρα παραμονή του στην αρχηγία της ΝΔ ίσως αποδειχτεί μοιραία και γι αυτή ακόμα την ύπαρξη του τέως μεγάλου κόμματος της κεντροδεξιάς.
Η αδυναμία του να επιλέξει το ικανό καθοδηγητικό  επιτελείο, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη πολιτική του μηδενικότητα να κατανοήσει την διεθνή πολιτική και οικονομική σκηνή, αλλά και τις ιδιαιτερότητες των Ελληνικών πραγμάτων, οδήγησαν τη Νέα Δημοκρατία, την αυτοδυναμία της οποίας με χοντρά λόγια και κενά επιχειρήματα επεδίωκε, σε πλήρη απαξίωση… Το ιστορικό χαμηλό του 34% των εκλογών του 2009 μετετράπη  στο ντροπιαστικό 18% για το κόμμα που είχε κάνει σημαία την αυτοδυναμία.
Αντώνη Σαμαρά, σε ένα σοβαρό Ευρωπαϊκό κόμμα, ένας πολιτικός των δικών σου αρνητικών επιδόσεων θα είχε παραιτηθεί με την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων… Μια τελευταία συμβουλή θα σου δώσω: Αύριο κιόλας να υποβάλλεις την παραίτησή σου… Ίσως η πράξη σου αυτή να αποτελέσει και τη μοναδική προσφορά σου προς το κόμμα που σε τίμησε κι εσύ σε αντάλλαγμα το κατακερμάτισες και το απαξίωσες…

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιχαμαρά ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ! ΦΥΓΕ! ΟΥΣΤ! ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥ ANTINEWS.

Ανώνυμος είπε...

Παιδία του antinews τι έγινε;
Ακόμα Αντωνάκι;
ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;
ΑΝ ΟΧΙ:

18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%,18.8%

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χάρυ, πρέπει να τον διώξουν με τις κλωτσιές!
Φαντάσου έπεσε η ΝΔ τόσες μονάδες, χωρίς ΚΑΝ να κυβερνήσει! ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ποια ΝΔ ρε παιδία; Μάλλον την ΠΟΛΑΝ εννοείτε ε;

Βλάκα Σαμαρά που θέλεις να γίνεις και πρωθυπουργός. Ηλίθιε...

Ανώνυμος είπε...

-Με λένε factorx και είμαι καλά.
-Σε λένε factorx και θα γίνεις καλά.
-Με λένε factorx και είμαι καλά.
-Σε λένε factorx και θα γίνεις καλά.
-Με λένε factorx και είμαι καλά.
-Σε λένε factorx και θα γίνεις καλά.

Ανώνυμος είπε...

Με λένε FactorX και με πονάει ο κώλος μου... Αν και μου άρεσε λίγο, λέω να το γυρίσω!

Ανώνυμος είπε...

Κι΄όλο κλαίνε, τα Σαμαράκια, που πηγανέ τα ψηφαλάκια....

ΣΥΡΙΖΑ κουρεμα είπε...

Ρε παιδεία γιατί τον βρίζετε τον Σαμαράκο;
Έχει προσφέρει έργο!
Κατάφερε να πάρει την σακατεμένη από τον μπουγάτσα ΝΔ και να την αποτελειώσει!
Πως το λένε, take it out of its misery!

Άντε γεια!!!!
Ciao!
Good-buy!

Ανώνυμος είπε...

Εμεινε με το ανεκπληρωτο ονειρο του πρωθυπουργου ο καημενος,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ!!!!

satch είπε...

Αντωνάκι πες αλεύρι; Ο μπουχέσας σε γερεύει. Και όχι μόνο!
Αντε με τον Αρούλη αρχηγό! Να'χουμε να γελάμε!!!

Η μικρούλα Πόλα είπε...

Η μικρούλα Πόλα, κάθεται και κλαίει, γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της. Τι έγινε Αντώνη; Κατ αρχήν, κάθισε να σε κεράσουμε. Τι θα πάρεις; Καφέ, κονιάκ, παξιμάδι; Έχουμε και στάρι. Το έβρασε ο Καραμανλής, αυτός που γέλαγε μαζί σου, με τις χερούκλες του. Θα στο σερβίρει ο Αβραμόπουλος και άλλοι. Καημενούλη μου. Ως και ο Καμμένος άρχισε το δούλεμα. Ούτε να σε φτύσει. Έβαλε γι αυτό το Χαϊκάλη. Πολύ πλάκα.

Έτσι είναι μικρό, τρελό, ξωτικό. Την προδοσία πολύ αγάπησαν. Το Γιωργάκη μόνο εσύ. Αντώνη, αμαζόνα μου, όταν βάζεις χαράτσια και...
κόβεις μισθούς, δεν κάνεις «τρελίτσες», όπως το να κατέβεις εκλογές. Τρως φόλα.

Μου άρεσε που έβαζες τα φερέφωνα να διαλαλούνε ότι είσαι πάνω από τριάντα τοις εκατό! Τρομάρα σου.

Όπως σου είπα, αν πάρεις εσύ και ο Μπενύτο κάτω από τους μισούς, ούτε γλυκύ βραστό δεν κάνεις. Όχι γκουβέρνο. Να σου αφιερώσω το τραγούδι «άρχισαν τα όργανα, σήκω απ τη θέση σου…».

Φυσικά ο Αλέξης σου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Τι νόμιζες; Σαμαράς είναι; Και οι υπόλοιποι το ίδιο.

Λένε τώρα στα γίδια, ότι ο Αντώνιο στην απελπισία του, ίσως στηρίξει τον Τσίπρα για να μη γίνουν εκλογές και βγει εκτός βουλής παρέα με το χοντρούλη. Να το κάνεις αγάπη μου. Να κουνάς σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, όταν θα ψηφίζεις νομιμοποίηση των φτωχών μεταναστών, ξέρεις, αυτούς που ήθελες να βάλεις σε στρατόπεδα. Α, και να ζητήσεις να σου δώσουν μια κουκούλα. Σου πάειειει…

Αχ το βλέπω εγώ Τόνι μου. Μπρος Αλέξης και πίσω εκλογές. Ότι και να κάνεις κλασικός looser είσαι. Τι να κάνεις; Χμ, δεν είσαι και Ιάπωνας να κάνεις χαρακίρι... Άρχισε με το να κάνεις ένα τσιγάρο. Χαλάρωσε και απόλαυσε το, όσο θα το απολαύσουμε και εμείς.

para5 είπε...

Ε, ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΝΔ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΤΑΙΞΙΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΑΛΛΟΝ.