Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ο ΘΕΟΣ (ΔΕΝ) ΣΩΖΟΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ!



Ζούμε την πιο ιστορική και την πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας! Καθώς στις επερχόμενες εκλογές αν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ λάβουν την ετυμηγορία απ’ τον λαό να κυβερνήσουν, η Ελλάδα θα είναι η πρώτη αποικία προτεκτοράτο της Παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων της παγκόσμιας δικτατορίας!
Μιλάμε για την αρχή του τέλους της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στον υπόλοιπο κόσμο. Μένει να δούμε αν η Δημοκρατία θα πεθάνει στον τόπο που γεννήθηκε ή αν η Ιστορία γράψει, ότι εμείς οι Έλληνες υπερασπιστήκαμε τη Δημοκρατία τη Δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία!

Πρωταγωνιστικό ρόλο παραπληροφόρησης, τρομοκράτησης και παραποίησης της αλήθειας παίζουν με τρόπο εξοργιστικό και ξεδιάντροπο τα ιθαγενή ΜΜΕ σε επίπεδο μάλιστα αξιοθαύμαστης ομοφωνίας :
«Έρχεται η ολιτκή καταστροφή… Έρχεται η ελληνική συντέλεια…. Η Μέρκελ θα τιμωρήσει σκληρά τους Έλληνες… Ο Σόιμπλε απειλεί με διακοπή της βοήθειας… Θα μας διώξουν από το ευρώ… Θα μας γυρίσουν στη δραχμή… Τελειώνουν τα λεφτά μας… Δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις… Θα σταματήσουν τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία να έχουν φάρμακα… Θα λείψει η βενζίνη από τα πρατήρια καυσίμων… Θα αδειάσουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ… Θα… Θα… Θα…»


Παπαγαλάκια, κοράκια, κουρούνες της ενημέρωσης «παίζουν» με τις λέξεις, «κόβουν και ράβουν» την ενημέρωση κατά πως συμφέρει το σάπιο σύστημα που υπηρετούν, γίνονται κήνσορες και σκληροί κατήγοροι όσων υποστηρίζουν με συνέπεια κι υπευθυνότητα της θέσεις τους, όσων θέλουν να είναι αξιοπρεπείς και αντιστέκονται στην απαίτησή τους να μεταλλαχτούν από τη μια στιγμή στην άλλη.
Προπαγανδίζουν ξεδιάντροπα την αναγκαιότητα του μνημονίου
Συκοφαντούν τους κοινωνικούς αγώνες, στοχοποιούν και διασύρουν αγωνιστές.
Κορυφαίοι πασοκοδεξιομνημονιοπαπαγάλοι η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης  Πρετεντέρης, ο Μανώλης Καψής, ο Παύλος Τσίμας, η Έλλη Στάη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Άρης Πορτοσάλτε… και έπονται οι δευτεροκλασάτοι.

O ΣΚΑΪ, κλασικό δείγμα κρατικοδίαιτων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, πήρε τη νταβοτζοπρωτιά από το εμετικό MEGA και πρωταγωνιστεί στη γενικότερη προσπάθεια των βαρόνων της διαπλοκής να ελέγξουν με κάθε θυσία τις πολιτικές εξελίξεις, προωθώντας παπαγαλάκια δεύτερης γενιάς, δικής του κοπής και παραγωγής.

Είναι τραγικό να βλέπεις τις, απ’ τη μια στιγμή στην άλλη,  θλιβερές μεταλλάξεις νέων δημοσιογράφων σε φερέφωνα και τσιράκια των νταβατζήδων–εκδοτών. Κλασικό το παράδειγμα της κυρίας Πόπης  Τσαπανίδου, που από μια δροσερή και ευχάριστη τηλεοπτική παρουσία μεταλλάχτηκε  σε  ένα hard core  μεγάφωνο της εξουσίας, σ’ ένα δεξιό ψάλτη των του νταβαντζίδικου καθεστώτος!

Ο καιρός, όμως, είναι αμείλικτος και κανένας Θεός δε φαίνεται να σώζει αυτόν τον  «Βασιλέα»… Ούτε και τα τσιράκια του!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΧΑΡΡΥ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΞΥΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ..
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ...

SKANDALOS είπε...

Ο Χάρρυς είναι Χάρρυς μας και χάρη μας ναι.

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, μούτζα τους άλλους, κάνε κάτι να σώσουμε την Πόπη.
Αλήθεια τι έγινε το φοβερό δίδυμο Λάλας-Ταγματάρχης,γιατί απουσιάζουν από τη παράσταση "Εφιάλτης το καταμεσήμερο, στο δρόμο για τη δραχμή" ? Τη βολέψανε και δεν "αγωνίζονται" πια, το γλαντάνε από τα μετώπισθεν?
ο "Γιωργάκης" που σε είπε "λαΙκιστή".

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ. ΤΡΟΙΚΑ , ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΝΤ , ΜΜΕ , ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ- ΝΔ-ΔΗΜΑΡ. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα δεν θα βγεί απο το Ευρώ ακόμα και αν το θελήσει γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ..
Υπάρχουν μελέτες που αναφέρουν πως η Ευρώπη θα υποστεί άμεση ζημιά σε μια περίπτωση εξόδου μας απο το ευρώ, της τάξης των 3-4 τρις...
Αντιλαμβάνεστε τι επιπτώσεις θα έχει κάτι τέτοιο σε όλο τον κόσμο?
Έχουμε το παιχνίδι στο γήπεδό μας αλλά δυστυχώς έχουμε κα τους δοσίλογους που μας κυβερνούν.
Αλλά τους έχουμε πάρει χαμπάρι πια και είναι λίγες οι ώρες τους...

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα, δεν θα βγει από το Ευρώ, εκτιμά ο ειδικός σύμβουλος διοίκησης της BNP Paribas Ζαν Λεμιέρ… Ούτε η Ελλάδα αλλά ούτε και οι υπόλοιπες χώρες θα θελήσουν την έξοδο, ανέφερε σε συνέντευξή του στους Economic Times..
Αν οι Έλληνες, εγκαταλείψουν την Ευρωζώνη, το οποίο δεν θα πράξουν,θα έρθουν αντιμέτωποι με πολύ περισσότερες δυσκολίες από ότι σήμερα.
Η επιστροφή στη δραχμή, δεν θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας..
ΑΡΑ..
Εμείς λοιπόν δεν θέλουμε να φύγουμε απο το ευρώ, οι ξένοι δεν θέλουν να φύγουμε γιατί γνωρίζουν ότι θα χάσουν πολά περισσότερα απο εμάς,αρά μπορούμε να διεκδικήσουμε "ότι θέλουμε" (στο πλαίσιο του λογικού πάντα), αρκεί να έχουμε πολιτικούς να μας κυβερνούν και ΟΧΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ...