Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής

 Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής
Πρόβλημα παρουσιάζεται στη Χρυσή Αυγή, αφού -μετά την εξαφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο- το κόμμα έχει μείνει χωρίς εκπρόσωπο Τύπου.
Μετά από σύσκεψη που έγινε απόψε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε πως νέος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής θα είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 15 ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΧΑΡΡΥ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΚΑΙ ΣΥ ,ΚΑΛΑ ΤΙς ΞΥΓΗΘΗΚΕ.ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΙΣΕ Η ΛΕΣΒΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ....ΚΛΩΤΣΙΕς ΘΕΛΑΝΕ ΟΧΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕς,ΜΑς ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑς ΛΕΝΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕς .ΑΝ ΠΕΙς ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΟΥΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΕΓΛΗΜΑΤΙΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑς ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕς.ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ.ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑς ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΛΕς ΚΑΙ ΤΟΥς ΧΤΥΠΑΕΙ ΡΕΥΜΑ.ΑΝ ΠΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑς ΛΕς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕς ΧΩΡΕς ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟς ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑς ΑΛΕΞΑΝΔΡΟς ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΕΝΑ ΚΡΑΤΟς ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟς.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑς ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕς ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΥΠΗΡΞΕ Η ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟς ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ?ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗς ΠΑΠΑΡΙΕς.ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΠΡΟΣΘΑΤΑ,Ας ΜΑς ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ Η ΛΕΣΒΙΑ Η ΚΑΝΕΛΗ ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ 3 ΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ.ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑς ΜΕ ΟΛΟΥς ΑΥΤΟΥς.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟς.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Είναι φυσικό αυτό που λες, όση λάσπη και να ρίξεις στην λάσπη δεν λερώνεται με τίποτα.
"Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
Κάτι τέτοια έλεγε κι ένας άλλος το 1981 και ύστερα μας πούλησε στους αμερικάνους.

Ανώνυμος είπε...

O ANΔΡΕΑΣ ΤΟΥ 1981 ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χάρρυ,
σε θαυμάζω χωρίς φυσικά να συμφωνώ μαζί σου 100%. Είχα μια περιέργεια να δω αν θα κρατούσες ίσες αποστάσεις ή αν θα έπαιζες το παιχνίδι των ΜΜΕ. Αν θα είχες δει την πρόκληση στην οποία απάντησε ο Κασιδιάρης ή αν θα είχες την ίδια οπτική γωνία με τον Παπαδάκη ο οποίος δεν μιλά για αντεπίθεση αλλά για "επίθεση". Αν παρατήρησες κάποια αλαζονεία και αλητεία στο λόγο της κυρίας Κανέλλη και της άλλης ή αν αυτές ήταν κυρίες και ο Κασιδιάρης ο αλήτης.

Ότι και αν πεις τελικά θα σε αγαπάω και θα σε εκτιμώ, έχε υπόψιν όμως πως ο δικός σου ο λόγος μένει στην ιστορία.

Με εκτίμηση, Αντώνης.

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, θα τους δεις τους εκπροσώπους την άλλη κυριακή.
θα είναι καμιά πεντακοσαριά χιλιάδες.
helloooo!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασιδιάρης είναι ναζιστής.
Στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.
Δεν λύνεις τα προβλήματα μιας δημοκρατίας με χαστούκια.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εθνικιστικό κόμμα είναι ναζιστικό κόμμα.
Είναι εναντίον των μεταναστών όχι γιατί δημιουργούν προβλήματα στους έλληνες αλλά γιατί τους θεωρούν κατώτερα όντα.
Η Κανέλη πάντως έχασε γιατί έπαιξε με χαρακτηρισμούς και όχι με επιχειρήματα.
Ο Κασιδιάρης τι να χάσει, μάλλον κέρδισε, την εκτίμηση όσων θεωρούν ότι ο Χίτλερ δεν ήταν σφαγέας αλλά ένας προφήτης που απλά γεννήθηκε νωρίς.
Τι να πει κανείς, βλακεία εναντίον χυδαιότητας σημειώσατε 2.

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά χρόνια δεν ηξερα τι σημαίνει ναζί περιέχει την λέξη σοσιαλισμό και εθνικό στα γερμανικα (Nationalsozialismus).
Σε συντομία το κάνανε NA.ZI. γιατί είχε 19 γράμματα.
Η Χ.Α. λέει τώρα ότι είναι έλληνες εθνικιστές όχι γερμανοί εθνικιστές δεν είναι κατά της ελλάδας αλλά υπέρ.
Έναν με ελληνική ταυτότητα δεν μπορείς να τον λες γερμανό εθνικιστή αλλά ελληνα εθνικιστή εκτός και αν είναι προδότης.

Μισώ τους γερμανούς ναζί γιατί έδρασαν εναντίων του ελληνικού έθνους και σαν ελληνας εθνικιστής θα ψηφίσω Χ.Α. γιατί ότι και να λέτε αρκετοί εθνικιστές της Χ.Α. αγαπούν πιο πολύ την Ελλάδα και από την ζωή τους, μόνο με αυτό το συναίσθημα μπορούμε να προστατεύσουμε την Ελλάδα την κληρονομιά των παιδιών μας από τράπεζες Μερκελ εποικισμό και συναφή.

Η Μερκελ μεγάλωσε με κομμουνιστικό καθεστώς αλλά δεν μας επιτίθενται ούτε κομμουνιστές ούτε ναζί αλλά οι τράπεζες μέσω της γερμανίας.


Παναγιώτης.