Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ...

Δεκεμβρίου 3, 2007 in Από τα ΝΕΑ | Tags: ρατσιστικός λόγος, ρατσισμός, Πλεύρης, ελευθερία έκφρασης, νεοναζί     



«Δηλώ εξ αρχής, ότι είμαι ναζί, φασίστας, ρατσιστής, αντιδημοκράτης, αντισημίτης», «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα», «Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδο (Άουσβιτς) εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον», «Ξυπνήστε, οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει», «Ο Χίτλερ κατηγορήθη για κάτι που αληθώς δεν συνέβη. Αργότερα η ιστορία της ανθρωπότητος θα τον κατηγορήσει, διότι ενώ ηδύνατο να απαλλάξει την Ευρώπην από τους Εβραίους, δεν το έκανε», «Ασφαλώς σιγά σιγά αποκαθίσταται η αλήθεια, η προπαγάνδα υποχωρεί και θα ξημερώση η ημέρα, που θα κυματίσουν αι σημαίαι του ναζισμού».
Κώστα Πλεύρης
Το πλευρικό παραλήρημα και η ελευθερία έκφρασης
(http://bit.ly/MrbQZC)
 

Αυτόν τον αξιότιμο κύριο (που λέει ο λόγος) Κώστα Πλεύρη, ο «δημοκράτης» αρχηγός του ΛΑΟΣ τοποθέτησε πρώτο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματός του!!!
Και δε μίλησε κανείς... ΚΑ-ΝΕΙΣ!!!
Και έχετε το θράσος να βγαίνετε στα παράθυρα, να μιλάτε για το «αυγό του φιδιού» και άλλες παρόμοιες τρίχες και να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας για τον Κασιδιάρη και τον κάθε Κασιδιάρη...
Ποιος άνοιξε την πόρτα της Βουλής στους ψυχωτικούς της Χρυσής Αυγής; Ποιος έχει γι αυτό την ευθύνη;





Ο Καρατζαφέρης ο κατ’ επανάληψη υμνητής των συνταγματαρχών και της Χούντας, συγκυβέρνησε με Σαμαρά και Βενιζέλο τη χώρα και περηφανεύεται ότι δική του επιλογή υπήρξε ο ανεκδιήγητος Παπαδήμιος... Και τώρα μας μοστράρει φάτσα κάρτα τον κατά δήλωσή του «φασίστα» και «αντιδημοκράτη» Κ. Πλεύρη!
Αυτό το κολοβό φίδι, εφόσον μπει ο ΛΑΟΣ στη βουλή, θα κάθετε δίπλα σας μαζί με τα άλλα κολοβά φίδια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τους «ΚΕΝΡΟΔΕΞΙΟΥΣ» του Αντώνη Κομανέτση ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΠΛΕΥΡΗ!!!
Ρε δεν πάτε στο διάολο όλοι σας λέω εγώ...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ MARFIN ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ?ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πριν λιγο ο Μπογιοπουλος στο Εχτρα,  εφτιαξε αλλη μια "ταξιαρχια" χρυσαυγιτων με τις βρωμιες που εξεμεσε! Οχι πως σας κοφτει βεβαια!
Αυτος ο ανθρωπος που το στομα του βγαζει "μισος", εχει καθε δικαιωμα να βριζει οποιον δεν εκτιμα και να το εχει!
Οπως εχω κι εγω να σκεφτομαι τους δολοφονους της γιαγιας μου που την ειδε η μανα μου κατακρεουργημενη μετα απο την "επισκεψη" καποιων ιδεολογικων παππουδων του Μπογιοπουλου!
Οπως αυτος σεβεται τους αιματοβαμμενους κατσαπλιαδες του, εχουν κι αλλοι το ιδιο δικαιωμα  να σκεφτονται ως ηρωες εκεινους που εχυσαν το αιμα τους να προστατεψουν την Ελλαδα απο τους σουγιαδες και τα τσεκουρια τους!
Εχουν στη μερια τους βρωμερους ανθελληνες σα τον Νασουλη που μολεψαν το ΟΧΙ των Ελληνων και του Ιωαννη Μεταξα, εχουν ηγετες σα τον Βαφιαδη που ο ιδιος ο Κυρκος ονομασε "αθλιο", εχουν Ζαχαριαδηδες, Γιωτηδες,  εχουν ανουσιουργηματα σα τον Μελιγαλα τον Φενεο, την Ουλεν, τη παιδοκτονια των 1000 παιδιων στη πορεια ρουμελη Βιτσι-γραμμο, εχουν το αγος της καταστροφης της υπαιθρου, τα καμμενα, λεηλατημενα απο τα παιδια τους,  χωρια μας  που ζησαν τον τρομο και το λεπιδι τους, έχουν σαραντα τοσους νεκρους που τους στοχεψε το ταξικο τους μισος, εχουν κατεστραμενη οικονομια χαρι στα κατσαρολικα και τους πυρηνες της ...Εκαλης, εχουν γειτονιες και σχολεια αχουρια, εχουν γενιες ανθελληνων που ζυμωσαν οι αναπαντητες ιστορικες -τουλαχιστον- μονομεριες! και το εκτρωμα, ο αλεπασχημος αυτος μισερος ανθρωπος  ο Μπογιοκωλος, μιλαει και φτυνει μισος στις ιδιες τις πληγες μας, στους νεκρους μας, στη νοημοσυνη και την ιστορικη αληθεια, στις ψυχες μας! 
Γελοία ανθρωπακια, δειλοι, ανανδροι, χεστηδες, αποντες, οι τεσσερις "ανδρες" που παρακολουθησαν τα γεγονοτα στον Αντεννα! Απαθεις και περιδεείς!
Το σαρδονιο χαμογελο της Δουρου μετα το μπουγελωμα ηταν η απολυτη ενδειξη ικανοποιησης για την εκβαση του σχεδιου!
Mission accomblised! Σκοπος επετευχθη!
Αλλη μια επεξεγασια ενος προφανεστατου ψυχολογικου προφιλ,  εδωσε τα πρσδοκωμενα και τα επιδιωκωμενα!
ο ...πυραυλος Κασιδιαρης  εξετοξευθη επιτυχως !
Η βαστιλλη της αμνημοσυνης κατεληφθη!
οι λυκοι ντυθηκαν την προβια και μας διδασκουν ...δημοκρατια, πολιτισμο, ευνομία, ελευθερια, ισοτητα και λαθροπατερισμο! Ανεκτικοτητα και πολιτικως ΟΡΘΟΝ  λογον! κωλος το πραγμα δηλαδη!

η αντιδραση της Κανελλη στο νεροκαταβρεγμα της συναδελφου της φανταζει και ειναι γενναια μπροστα στους αλαλους και κατοπιν ...εορτης παλλικαραδες που συγκρατηθηκαν γιατι θα...σκότωναν! Ελα Χριστε στον τοπο Σου!
Ποσο μικρουτσικα τιποτενιος μπορει να φανταξει καποιος!
Ποσο αδυναμοι νοιωθουμε μπροστα σ αυτα που σχεδιαζουν οχτροι και υλοποιουν ΗΛΙΘΙΟΙ   ή καλοπληρωμενοι δραγατες!
Και να ξερω πως η Λιαννα ΔΕΝ ειναι ΟΥΤΕ απ αυτους, ΟΥΤΕ  απ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! 
Δεν υπαρχει ελπιδα!
ο Μπομπογιοπουλος ανελαβε "τσατσα" της Χρυσης Δυσης!
Και θα προστρεξουν πολλοι να .@&@..στο "μαγαζι". Πληρωνοντας ακριβα!
ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε χάρρυ, γιατί δεν πας στο κανάλι να μιλήσεις με τον Δάσκαλο (Πλέυρης).
Αυτός δηλώνει ανοιχτά ότι καλεί τον οποιονδήποτε να μιλήσει για οτιδήποτε.

Για πήγαινε να σε δούμε εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Για την Δημοκράτισα Καννέλη δεν θα μας πεις τίποτα;;

Πως και σου ξέφυγε το παρακάτω;

Οταν η Λιάνα Κανέλλη έλεγε:"Θα σε σφάξω και εσένα όταν έρθει η ώρα σου"

Tο πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των κομμουνιστών και η συζήτησε άρχισε να παίρνει φωτιά.

Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.


Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα και θα βγάζανε ανακοίνωση καταδίκης του Ναζισμού μέχρι και οι Ιουδαίοι του Ιράν...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=44035&Itemid=131

Ανώνυμος είπε...

Εγω εχω καταλαβει οτι ολοι ειναι προδοτες και καταφεραν να στησουν τελεια το διερει και βασιλευε ο δημοσιοσ υπαληλοσ κατηγορει τον επαγγελματια και ο ιδιωτικοσ τουσ παντεσ και οι κοπριτες ζουν και βασιλευουν .δεν υπαρχει κανενασ πατριωτησ και κανενασ που να αγαπα αυτο τον τοπο εχουμε καταντησει να λεμε ζητω η χουντα εν καιρω δημοκρατιας πιστευω οτι μια ειναι η λυση θανατικη καταδικη σε οσουσ ασχοληθηκαν με τα κοινα μετα το 1974 και λεω μετα γιατι οι πριν δικαστηκαν και υποχρεωτικη φτωχια για 5 γενιες σε ολο τουσ το σοι μονο ετσι θα εχει τον φοβο οποιοσ θελει να ασχοληθει με τα κοινα και υποτιθετε οτι θελει να προσφερει στην πατριδα του αυτα και δεν ειμαι φασιστασ ειμαι καποιοσ που εξαιτειασ ενοσ στεγαστικου που πηρα καταδικασα την οικογενεια μου σε 100 τουλαχιστον χρονια φτωχιασ καλημερα

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΩΜΑ ΚΑΙ... ΑΝΕΥ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥ:
ΚΑΛΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ...!

'ΟΥΞΩ' ΑΠΟ ΔΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΑ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣΚΥΛΑ
ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ_.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΦΑΛΑ Κ(Λ)ΑΝΕΛΗ Ο ΠΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ...!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,
ΤΣΑΚΙΣΘΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ...!

'ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ'

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ...!

'ΖΗΤΩ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ'...!