Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ, ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ!



Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ επισημαίνει τι πρέπει να γίνει ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ που πήρε για τα καλά την κάτω βόλτα.  «Όταν το μαγαζί (εννοεί το μπουρδέλο) δεν πάει καλά, τότε αλλάζεις τα κορίτσια (εννοεί τις πουτάνες)  και όχι τα κρεβάτια!»
Γεια σου ρε Γιάννη με τις διαπιστώσεις σου και τις παρομοιώσεις σου! Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες, όταν το μπουρδέλο δεν πάει καλά, τότε αλλάζεις τις πουτάνες και όχι τα κρεβάτια!
Αλλά ρε Γιάννη, απ’ ότι ξέρω και το δικό σας το «μαγαζί» δεν πάει καλύτερα, έτοιμο είναι κι αυτό να «βαρέσει μπιέλα»
Στην προκειμένη περίπτωση, ως επαΐων επί πάντων, τι θα πρότεινες να αλλάξουν τα αφεντικά σου τις «πουτάνες» ή τα «κρεβάτια;»  

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο πρετεντερης ειναι η τσατσα.μονο δε μας λεει ποσο επι της 100% περνει απο καθε βιζητα.ισως να μην περνει και τιποτα απλα να τον παιρνει...

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΣΑ ΔΙΟΤΙ http://syrizasos.blogspot.gr

Ανώνυμος είπε...

Οι πουτάνες είναι άγιες μπροστά στούς δημοσιοκάφρους.
ΜΜΕ= Μαζικά Μπουρδέλα Ελλάδος

Ανώνυμος είπε...

xa.xa.xa....

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι απλοί άνθρωποι,μη έχοντας τη γνώση και την ευφυΐα των διεστραμμένων και ακριβοπληρωμένων δούλων τύπου Πρετεντέριου,πέσαμε θύματα μιας φοβερής κατάστασης.Εδώ και δύο χρόνια η τηλεόραση μπαίνοντας σε κάθε σπίτι,εκτέλεσε και εκτελεί όπως πάντα καθήκοντα σπιούνου. Είναι τα μάτια και τ' αυτιά της εξουσίας μέσα στον πλέον προσωπικό χώρο μας.Υπηρέτης δύο αφεντάδων με συγκρουόμενα συμφέροντα.Υπηρετεί ταυτόχρονα και εμάς τους απλούς ανθρώπους και τους δυνάστες μας.Μια παροιμία όμως λέει ότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.
Ποιος βάζει άσχημες σκέψεις στο μυαλό των Ελλήνων κύριε Πρετεντέριε;Τι συνειρμοί είναι αυτοί; Οι εντολοδόχοι σαν εσένα κύριε Πρετεντέριε οδήγησαν τους Έλληνες στον Μεσαίωνα του ΔΝΤ, στην Ιερά Εξέταση της Μέρκελ και του Σόϊμπλε και στον ολοκληρωτισμό των Ευρωπαίων πεφωτισμένων.
Όπως το αεροπλάνο δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να πετάξει,έτσι και το σύστημα δίνει ειδικά χαρακτηριστικά στους εκλεκτούς σαν και σένα κύριε Πρετεντέριε.Εξαιτίας του συστήματος η γνώση,η δύναμη και η άποψη ενός ανθρώπου σαν και σένα πολλαπλασιάζεται και γίνεται ισοδύναμη εκατομμυρίων ανθρώπων.
Έτσι λοιπόν 11 εκατομύρια Έλληνες λέμε την Κυριακή 17 Ιουνίου να σβήσουμε το μαγαζάκι που λέγεται Πασόκ,να μην βάζουμε και σε έξοδα το αφεντικό σου αξιότιμο κύριο βενιζέλο.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ο από πάνω που δήθεν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ "διότι", κάτι ξέχασες. Βάλε και το σποτάκι της νουδούλας σου με τα παιδάκια και το ευρώ, να πεισθούμε απολύτως...
Και να ψηφίσουμε Αντωνάκη "διότι" το ευρώ θα το εξασφαλίσουν ο Πλεύρης, ο Βορίδης, η Ντόρα, ο Γιακουμάτος, ο Χατζηδάκης και ο Πανίκας Ψωμιάδης, με την αρωγή των Βενιζέλων, Λοβέρδων, Χρυσοχοΐδηδων, Ψαριανών και λοιπών τεθλιμένων συγγενών. Θα το εξασφαλίσουν σίγουρα. Στους Βαρδινογιάννηδες, τους Λάτσηδες, τους Μαρινάκηδες, τους Κοκκαλέους, τους Μυτιληναίους, τους Μπομπολέους, τους Ψυχάρηδες, τους τροϊκανούς και όλους τους απανταχού νταβατζήδες...

Ανώνυμος είπε...

Γελάσαμε....χα,χα,χα,χα...