Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η «ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ» ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...




 ΦΤΟΥ ΣΑΣ... ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΣ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΝ». ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΥΦΑΡΠΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ... Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ... ΑΡΧΙΜ@&@%^# ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ...

"...Πριν καν αρχίσει, τελείωσε η περίφημη "επαναδιαπραγμάτευση" του Μνημονίου, την οποία υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ.

Το Σάββατο δόθηκε στη δημοσιότητα το "προγραμματικό πλαίσιο" συγκρότησης της νέας κυβέρνησης και "διαπραγμάτευσης" με την τρόικα. Χθες, δύο μέρες μετά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει συνολική διαπραγμάτευση επί του προγραμματικού πλαισίου, αλλά "σταδιακή".
Αρχικώς θα ζητηθεί η επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής κατά ένα - δύο έτη και ίσως η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Τα εργατικά θα τεθούν σε "δεύτερο ή τρίτο στάδιο"
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Το είπε ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν: Το Μνημόνιο δεν αλλάζει, περιμένουμε τις αξιολογήσεις της τρόικας για να το επαναφέρουμε στη σωστή πορεία του"


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑN KANENA, O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕ! ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΗΡΩΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ(SORRY, ΤΟΝ ΛΑΟ)

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ο 18.17,

ΟΛΟΙ ηξεραν τι ψηφιζαν, ας πανε στο διαβολο τωρα. Η μονη ελπιδα ειναι οι πολιτες που απειχαν απο το τσιρκο των "εκλογων" του εβραιοπασοκ και εβραιοΝΔ.

δυστυχως θα χαθουμε σε ενα βοθρο γεματο ισλαμοφασιστες απλυτους πακιστανοαφγανοεγυφτιους. οταν ξαναδω κωλογερο να του σπανε τα κρεμασμενα μουτρα τους θα ξυνω τα @@δια μου.
Λυπαμαι μονον τους δικους μου ανθρωπους, συγγενεις και φιλους που ΔΕΝ εσκυψαν και θα χαθουν και αυτοι μαζι με τα πισωπηδηγμενα προβατα που ΞΑΝΑψηφισαν...

ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτο δίκιο έχουν και οι δύο με τα σχόλια τους . Αν με ξεγελάσεις μια φορά είναι ντροπή σου , αν με ξεγελάσεις και δεύτερη είναι ντροπή μου . 'Ολοι μας τους ξέραμε και τον σιγανοπαπαδιά αποτυχημένο αντωνάκη και τον λιποχλαπάτσα βουβουζέλο και τον αξιοσέβαστο μπάρμπα φώτη κουρέλη . Παρ' όλα αυτά βρέθηκαν αρκετοί που τους ξαναψήφισαν γιατί φοβήθηκαν μην χάσουν την φτώχεια τους , δεν τους είπε κανένας ότι οι πεθαμένοι δεν κλάνουν. Λαός που για πάνω απο τριάντα χρόνια κυβερνήθηκε γιατί τους ΨΗΦΙΖΕ , απο κάτι τύπους σαν τον τυχάσπαρτο ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑ(ΡΑ)-ΝΔΡΕΟΥτον μέγα ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ , τον δράκουλα ΑΡΧΙΚΑΝΤΕΜΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ , τον αξιολύπητο εκσυγχρονιστή ΣΑΡΔΑΜ ΣΗΜΙΤΗ , τον αξιοθρήνητο κουρασμένο της Ραφήνας ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΠΟΥΧΕΣΑ και τέλος τον (δεν υπάρχει χαρακτηρισμός)μυαλοξεχυλωμένο ΒΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟ είναι άξιος της τύχης του . ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑ.........

Ανώνυμος είπε...

ρε παλικαρια..


Ειναι περαν πασης αμφιβολιας οτι και η εκλογικη διαδικασια που Οργανωσαν..

και το αποτελεσμα που ανακοινωσαν..

ειναι προιον Απολυτου Εντιμης και ανευ δολου επεξεργασιας και ταξινομησης των πραγματικων στοιχειων που προεκυψαν απο την εκλογικη αναμετρηση

απο τους υπηρεσιακουςεντεταλμενους
των κυβερνητικων εκπροσωπων του ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ..


Ακομα και η στοιχειωδης τρεχουσα Λογικη δειχνει οτι ο Ευρωπαιος Τοκογλυφος και τα ελληνοφωνα τσιρακια του

Ενω μπορει να Ξεφωνιζονται για μηνες η και για χρονια με κοσμητικα επιθετα οπως: Αδιστακτοι, Κλεφτες , Λησταρχοι, Αρπακτικα ,Δοσιλογοι ,Απατεωνες, Συμμορια, Προδοτες, Πουλημενοι..


1)απο ολους σχεδον τους Ελληνες
2)απο μεγαλη μεριδα δημοσιογραφων και
3) απο ολους τους κομματικους "πατριωτες" της Βουλης..

ΟΤΑΝ ερθει η ωρα των Εκλογων

και ειδικωτερα κατα την διαρκεια Της Μεγαλης μερας και νυχτας .. της ανακοινωσης των εκλογικων αποτελεσματων..

ξαφνικα ολοι Αυτοι ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ σε νεραιδες..

ναι την μαγικη αυτη στιγμη
που "Δινουν το Ζουμι"


ΔΗΛΑΔΗ τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και για τους ιδιους και για τον Ελληνικο λαο Εκλογικα Αποτελεσματα..

τοτε μια Μεταφυσικη Αυρα ΜΗ Αμφισβητησης απλωνεται παντου..

Ως δια μαγειας Κανενας δεν Θυμαται ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος που Επεξεργαζεται και Ανακοινωνει.. ΤΟ Αποτελεσμα

Ενα ομαδικο Πολιτικοκοινωνικο Αλτσχαιμερ καλυπτει για μια μερα και μια νυχτα τους ΠΑΝΤΕΣ

ΟΛΟΙ Αμεσα στην πολιτικη σκηνη αποδεχονται μηδενος εξαιρουμενου το ανακοινωθεν Αποτελεσμα..

Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ανακατωνει και μοιραζει την τραπουλα που μας εφερε και δεν ακουγεται ουτε μια τοση δα φωνιτσα.. που να λεει:(ρε καλοπαιδο.. αυτη τη τραπουλα απ το περιπτερο την πηρες;;;)

Τα Τερατα της πολιτικης σκηνης
που μεχρι ακριβως ΧΤΕΣ τα καναν ολα.. ξεπουληματα απατεωνιες προδοσιες..

τα ιδια Τερατα εγγυουνται την εγκυροτητα του αποτελεσματος ΣΗΜΕΡΑ

Για ΜΙΑ ομως και μονο Μερα καθε τεσσερα περιπου χρονια χαιρουν απο Ολους ΜΑΣ αυτην την ακραια Εκτιμηση και Εμπιστοσυνη.. και ΠΡΟΣΕΞΤΕ.. μονο οσον αφορα το αποτελεσμα.. των ΕΚΛΟΓΩΝ.. για τιποτες αλλο..

γιατι για ολα τα αλλα και για ολες τις αλλες μερες της τετραετιας εχετε αντιληφθει φανταζομαι ποσο ξεπουλημενοι και χωρις ιερο και οσιο ειναι..


ΣΕΙΡΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κουβελη ρε γιαλαντζι αριστερε της πλάκας εχεις καταλαβει οτι εισαι ο μπροστινος στην απάτη των λαμογιών; ή κανεις τον κουρκο για λιγα ψιχουλα εξουσίας;

Με το υφος ήπιας παρθενας δεν πολεμας τις υαινες και τα ντοπια κορακια που σκυλευουν πανω στα ερείπια αυτου του τοπου.

Για ποια απαγκιστρωση μιλας χωρις να ντρεπεσαι την στιγμη που η Ελλαδα είναι στο τσιγκελι σαν σφαχταρι και τρεχει απο παντου αίμα; τι εννοείς απαγκίστρωση; ότι θα ξεκρεμασεις και θα παρεις το πτωμα να το θαψεις;

Τι σκατα αριστερη ιδεολογία ειναι αυτη που πρεσβευεις στο μπομπολισταν;

Με την συμμετοχή σου και την παρουσία σου σε αυτη την κυβερνηση των απατεωνων τους εδωσες άλλοθι των εγκληματων που διέπραξαν. Εσύ όμως φερεις ως ενα βαθμό την ευθυνη γιατι την μεγαλύτερη την έχει αυτός ο μαλακισμενος λαός αυτ΄οτο σοφο αρχίδι που δεν ξερει τι του γινετε και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η παρτυ του και το λουσα πουτσα και χωρος σαν ξεφτιλισμενη πουτανα.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΞΕΠΛΥΣΤΡΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΣΑΜΠΕ) LOGIC(ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ),
ΣΣΣΣΣΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ.