Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ


«Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θέλει να έχει στην επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τα φαινόμενα των κουμπάρων των κολλητών και της εσωτερικής διαπλοκής»




Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θέλει να έχει στην επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο μεγαλύτερος «ρουσφετάκιας» της Ελλάδας! Σο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρχεία από το πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα, την περίοδο που ήταν Ευρωβουλευτής το 2005-2006. Μέσα σ’ αυτά περιέχονται παρακλήσεις, συστάσεις για ρουσφέτια, επισκεπτήρια, ευρετήρια κ.α
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μεγαλε σα[χλα]μαρα εισαι ΗΓΕΤΗΣ. τσιμπα ενα αρχιδι τωρα...

Ανώνυμος είπε...

μα η διαπλοκή και η διαφθορά είναι το πιο εγκληματικό κομμάτι της πολιτικής των δύο. Ο βενιζέλος χώθηκε με 1% μόνο κ μόνο για να έχει πρόσβαση στη πελατεία και στις εγκληματικές οργανώσεις και στους βασανιστές ανθρώπων που δεν του αρέσει η φάτσα τους. Η διαπλοκή στα σχολεία και οι βασανισμοί καθηγητών σε σχολική κοινότητα με χρηματισμό είναι άνευ προηγουμένου και εύχομαι να βγουν πληροφορίες κ καταγγελίες σε αυτό το τεράστιο θέμα.