Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΓΟΥΔΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ...





Ξεπεσμένοι πασοκοκλέφτες, νεοχαζοί νεοδημοκράτες, δημαροχτυπημένες αριστεροκουρέλες, εφορμούν στα social media ασήμαντοι, ατάλαντοι, αχόρταγοι, απίστευτοι, απαίδευτοι, αμόρφωτοι, απάτριδες, ανίκανοι, ανελεύθεροι, απροσάρμοστοι και προπαντός ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ... για να μας συνετίσουν με εκβιασμούς και απειλές του κώλου.... Ουστ μελλοθάνατα πολιτικά προδοταριά... Γουδή και λίγο σας είναι...

13 σχόλια:

akrat είπε...

επ

κάνε κράτη λίγο.... χαχα

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σου ειπε οτι εσυ πρωτος δεν εισαι ιδιος με αυτους που καταγγελεις. Απο πολιτικες κολοτουμπες μαλιστα καλα πας. Ασε κανεναν αλλον να κανει μαθηματα. Δεν σε παιρνει να βριζεις τους παντες και οταν δεν συμφωνουν με την αυθεντια σου.

Ανώνυμος είπε...

Μπα. Οποιος δεν συμφωνει με εσενα ειναι απαιδευτος..Ουστ ρε που ανακαλυψες την επανασταση αργα και τον αντιμνημονιακο αγωνα. Κοιτα τον καθρεφτη σου λιγο και θα καταλαβεις απο απαιδευτους που εχουν ξεχυθει στα social media. Καραγιοζιλικια και απειλες ειναι αυτα που λες.

Ανώνυμος είπε...

Mila kai o upopsifios ths ND sthn Kalamaria. Esy eisai loipon o talantouxos? Se ti?

Thiseas είπε...

Δεν ξέρς τί είστε και ποιοί είστε οι σχολιαστές αλλά σαν απλός ακομμάτιστος αναγνώστης μια χαρά τον βλέπω τον Χαρούλη να τα λέει... και λίγα λέει.
Εσάς τι αγγουράκι σας μπαίνει και πού ... δεν ξέρω αλήθεια. Μάλλον Καλυβιότικο είναι όμως....και πονάει..κομματόσκυλα έεε κοματόσκυλα.

Thiseas είπε...

ΑΑΑ κι επειδή κατάλαβα σε ποιό μαντρί είστε πρόβατα.... να χαίρεστε την αντιπολίτευση που κάνετε και τους απάτριδες ξεπουλημένους Δήθεν αριστερούς σας βουλευτές..... Να χαίρεστε τις κουνιστές σας και τα λαμόγια σας κι όλους αυτούς που κάνουν το παν να διαλύσουν το ΕΘΝΟΣ
(στο μάτι να σας μπει η λέξη).
Αυτούς που με δήθεν ενδιαφέρον για τα δικαιώματα των Βορειοελλαδιτών τους στρέψανε εναντίον των υπόλοιπων Ελλήνων, λες και βράζουμε σε αλλο καζάνι εμείς οι νότιοι. Εσείς που ξευτιλίσατε αγώνες και όνειρα του Ελληνικού Λαού αλλά ξελαριγγιάζεστε για τα δικαιώματα των Σκοπιανών.
Άι κίκου ρε όλοι σας (κι αντε μεταφράστε το είναι Αρβανίτικο).

Ανώνυμος είπε...

Αντί να βρίζετε, σκάστε και παίρνετε μαθήματα από τον Χάρρυ, γιατί ειδικά εσάς θα σας κρεμάσουμε από τις κωλότρυπές σας, πουστράκια (ασχέτως του ότι αυτό προφανώς θα σας αρέσει, κατά το αρχικό χώσιμο τουλάχιστον)!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαρρυ Κλυνν,
ο αγωνας ειναι δυσκολος και το ξερεις και το ξερουμε. ειδες που τα γλυψαρχιδια του σαμαρα επιασαν δουλιτσα και σχολιαζουν την εθνικη οργη σου/οργη μας?

βρεθηκε και πολυγλωσσος που ομολει αρβανιτικα [τερας μορφωσεως] να μας επιπληξει.
γαμησι στα ανθελληνικα πουστρακια

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος πρέπει να πληρώσει για τις αυτοκτονίες, και την ανελέητη φτωχοποίηση ενός ολόκληρου λαού.
Οι ευθύνες δεν είναι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές.
Αν εμείς ζούμε με τον καθημερινό εφιάλτη της φτώχειας, εσείς οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι σας, των δύο μεγάλων κομμάτων, πρέπει κάθε στιγμή, κάθε λεπτό του υπόλοιπου βίου σας να ζείτε με τον εφιάλτη της φυλακής.
Να ξυπνάτε ιδρωμένοι και να σταυροκοπιέστε που είσαστε ακόμα στο κρεβάτι σας και όχι στον Κορυδαλλό.
Κάθε μέρα, κάθε νύχτα μέχρι να γονατίσετε από την αγωνία και τον τρόμο.
Και αυτό αγαπητοί μου δεν είναι εκδίκηση, είναι θεία δίκη.
Συνέχισε Χάρρυ.

Φάνης

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ Ή ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ 350 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΑΡΟΙ". ΑΝ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ "ΕΝΑ". ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕ", ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΜΕ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Στους "τυφλούς", ξεπουλάει ο "μονόφθαλμος"....
http://kato-kefali.blogspot.gr/2012/07/blog-post_08.html

Gerry είπε...

ΣΑΜΑΡΑΣ...Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ !!!

aagorastos.blogspot.com