Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!




Όσο πιο γρήγορα αποχωρήσουμε (ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ) από την Ευρωζώνη στην οποία μας έχει παγιδεύσει η συμμορία του ευρώ και πριν η συμμορία μας «αποχωρήσει» όπως μεθοδικά προσχεδιάζει για να έχει και πάλι τον έλεγχο και επί της δραχμής, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η οικονομική και η διοικητική αναγέννηση της Ελλάδας... Βασική προϋπόθεση: Παραπομπή σε δίκη των πρωταίτιων την οικονομικής καταστροφής της χώρας (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου,Βενιζέλος, Καρατζαφέρης, Παπαδήμος, Σαμαράς, Κουβέλης) και ο ισόβιος αποκλεισμός  από τις εκλογικές διαδικασίες σε όσους και όσες ψηφίσανε τα μνημόνια.

2 σχόλια:

Touristas Z€r0 είπε...

Εμ τί όσοι δεν μπαίνουν στο € κατ'επιλογήν χαζοί είναι / ήταν;

Οικονομική ένωση δεν ήθελαν; Οι γερμανοί μιζαδόροι και κρατικοί επίσης μιζαδόροι προς την Ελλάδα δεν ήξεραν πώς έμπαινε η Ελλάδα στο €; Μάλιστα μας θελαν και στην "Euro S.A."! Πουλημένοι πολιτικοί της δήθεν πολιτικής - οικονομικής - νομισματικής δήθεν ευρωπαϊκής ένωσης δεν θα σας καταλάβουν όλοι σιγά σιγά καθώς θα καταρρέει το €.

Το € δεν επιλέξατε ευρωπέοι για εθνικό μας νόμισμα και κοινή νομισματική ένωση εφόσον δεν μας θέλετε σε αυτό τώρα γιατί να μας διώξετε; Για κοινά λάθη; Όχι δεν θα πάμε στην δραχμή υποτιμημένοι πλέον να κάνετε αυτό που προβλέπετε και δεν το λέτε!

ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΤΟ EYRO € ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΟΥΤΕ 1 ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΕΥΡΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

ΕΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ;ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS, ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΝΙΣΤΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΔΑΚΤΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΗΝΕΣ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΛΩΝ.

ΥΠΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ.
Καλή υπομονή και ας μην μετέχουμε στην ισοπέδωση των πάντων που θέλουν μερικοί «έξυπνοι». Αλλά ας αφυπνιστούμε για το καλό μας.

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχνας τους Καρα-αμαν-αλη και Σημιτη.