Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΗΛΙΘΙΕ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ, ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΟΙ ΡΟΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΓΕΛΟΙΕ ΚΟΥΡΕΛΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ;  


kados psomaki Πάνω σε ένα κάδο η Ελλάδα όπως την κατάντησαν.. Η φωτογραφία που σαρώνει στο διαδίκτυο & σοκάρει


Η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πάνω σε έναν κάδο απορριμμάτων, βρίσκεται κολλημένο ένα χαρτί που δείχνει την απόλυτη εξαθλίωση και απελπισία ορισμένων συνανθρώπων μας.
”Παρακαλούμε φαγώσιμα και ψωμάκι, κρεμάστε τα στον κάδο”, γράφει το χαρτί, σ’ έναν κάδο στην Καλλιθέα…


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1o
ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ…
ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ !
Γ. Ψαριανός ΔΗΜΑΡ στο «Έθνος», 27-11-2011 :
"…έφεραν τη χώρα στο γκρεμό. Ήταν Επιβεβλημένο και Αναγκαστικό (!!!!). Δεν μπορούσε, εδώ που είμαστε, που ΜΑΣ έφεραν και που κι εμείς δεν είμαστε άμοιροι ευθύνης, να γίνει αλλιώς, σ' αυτή τη φάση. Η άλλη εκδοχή είναι η επιλογή της Απόλυτης Χρεοκοπίας και της καταστροφικής επιστροφής στη δραχμή, που διάφοροι αριστεροδεξιοί και πολλά λαμόγια και ξεφτίλες πατριδοκάπηλοι και άλλοι κερδοσκόποι προβάλλουν ως ''σωτήρια λύση''.»
πιάστηκαν με σκονάκια :
Γ. Παπανδρέου στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, 10-3-2012 :
«…να εκφράσουμε επίσης τη βαθιά μας απογοήτευση, για την άτυπη συμμαχία δυνάμεων της υπόλοιπης παραδοσιακής Αριστεράς, με διάφορους αριστεροδεξιούς πατριδοκάπηλους, που παίζουν εσκεμμένα ή μη το παιχνίδι της συμμορίας της δραχμής. Όλων εκείνων - εκδοτών, επιχειρηματιών - που έχουν βγάλει τα χρήματά τους έξω και θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί, με την επιστροφή στη δραχμή.»
Κ. Σημίτης, ομιλία στο ίδρυμα Χάινριχ Μπελ, 23-1-2011 :
«…Και ποιος προσπαθεί σήμερα στην Ελλάδα να ξαναφέρει τη δραχμή; Οι λαϊκιστές. Αυτοί που έχασαν λεφτά. Υπάρχει μια παράταξη επιχειρηματιών, οι οποίοι αυτή τη στιγμή πτωχεύουν και που όλοι αυτοί θέλουν τη δραχμή. Διότι με τη δραχμή θα αποπληρώσουν αμέσως τα χρέη τους διότι έχουν τα ευρώ τους στο εξωτερικό… …Μια προπαγάνδα (!!!!!), που γίνεται από κάποιους, οι οποίοι βρίσκονται στο περιθώριο της οικονομίας, γιατί ήταν οι χειρότεροι επιχειρηματίες. Αυτοί που δούλευαν με απάτες. Αυτοί που ζουν στη διαφθορά (!!!!!) .»
Δ. Δασκαλόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ), 21-3-2012 :
Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές ο πρόεδρος του ΣΕΒ προσπάθησε να νουθετήσει τη ψήφο του λαού, προς όφελος της τάξης του πάντα, λέγοντας πως : «Σε αυτή την κάλπη θα αντιπαραταχθούν ουσιαστικά δύο παρατάξεις: απο τη μία εκείνοι που αγωνίζονται να διατηρήσουν ένα χρεοκοπημένο μοντέλο υπερασπιζόμενοι τα δικά τους παρασιτικά συμφέροντα σε βάρος του λαού και από την άλλη όσοι θέλουν ειλικρινά την επίμοχθη αλλαγή μέσα από μεταρρυθμίσεις, την εθνική πρόοδο μέσα στην ευρωπαϊκή κοίτη. Οι κερδοσκόποι του λαϊκού θυμικού, οι σπεκουλαδόροι του χάους και της αναρχίας, η οπισθοδρομική κομπανία της εθνικής υποτίμησης και της δραχμής θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα στη μάχη αυτή», ενώ όπως ήταν φυσικό τάχθηκε, επίσης, υπερ της συγκρότησης κυβέρνησης τεχνοκρατών.
M. Χρυσοχοΐδης , στον ΦΛΑΣ 96, 15-5-2012 :
«Και θέλω να απαντήσω σ’ αυτό, τι έχουμε να χάσουμε, ας πάμε στη δραχμή, τι έχουμε να χάσουμε παραπάνω απ’ ότι χάσαμε; Την ελευθερία μας λοιπόν, ότι θα κυκλοφορούν συμμορίες με καλάσνικοφ αυτοί οι οποίοι θα καταλύσουν τη δημοκρατία, τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία και θα κυριαρχεί ο ένας πάνω στον άλλον ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η συμμορία του και πόσα καλάσνικοφ έχει. Δηλαδή θα πάμε πια σε εμφύλιο πόλεμο.»

Ανώνυμος είπε...

2o
Τάνια Ιακωβίδου, EXTRA 3, 7-6-2012 :
« Οι δανειστές μας δεν είναι κουτόφραγκοι… όταν θα αντιληφθούν ότι δεν πρόκειται να τηρήσουμε τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις όπως περιλαμβάνονται στο μνημόνιο 2, τότε ξέρετε τι θα κάνουν, θα διακόψουν τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα, αυτό λοιπόν αυτομάτως σημαίνει στάση πληρωμών, αυτό σημαίνει αυτομάτως επιστροφή στη δραχμή, και τα λόμπυ της δραχμής είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν αυτή τη στιγμή να κερδοσκοπήσουν στις πλάτες του ελληνικού λαού… ενδεχομένως υπάρχουν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα….. που στηρίζουν αυτή τη στιγμή τον κ. Τσίπρα, που στηρίζουν ανθρώπους που υπάρχουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ… ….. τα λόμπυ της δραχμής, όχι απλά υπάρχουνε, αλλά κάποιοι αυτή τη στιγμή θέλουν να μας γυρίσουν στη δραχμή για να κερδοσκοπήσουνε, βεβαίως, συγκεκριμένοι επιχειρηματίες οι οποίοι αβαντάρουνε τον κ. Τσίπρα…» http://www.youtube.com/watch?v=rTnxDRqgph4

(λεπτομέρεια, είδηση 20-9-2012 : Στη θέση της ειδικής συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης. κ. Γ. Σούρλα προσελήφθη η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου… Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, η κ. Ιακωβίδου είχε ορισθεί αναπληρώτρια γραμματέας κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης του κόμματος.)

Σίμος Κεδίκογλου, κυβερνητικός εκπρόσωπος, 24-9-2012 :
«Φλερτάροντας συνεχώς με τη χρεοκοπία ο κ. Τσίπρας αποδεικνύεται για άλλη μια φορά συνεπής υπηρέτης του λόμπι της δραχμής και όσων κρύβονται πίσω του.»


Όλοι αυτοί οι παραπάνω, οι κύριοι και κυρίες, δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγαλοεπιχειρηματίες - εθνικούς εργολάβους και μεγαλοκαναλάρχες Βαρδινογιάννη, Λάτση, Ψυχάρη-Λαμπρακέικο, Αλαφούζο, Μπόμπολα, Κόκκαλη, Κυριακού, Αγγελλοπούλου, αυτούς δηλαδή που ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩ και ΘΑ ΗΤΑΝ οι ΠΡΩΤΟΙ που ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ και ΘΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΑΝ και ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΑΜΕ στη ΔΡΑΧΜΗ, αν δεν τους συνέφερε απείρως περισσότερο να διατηρήσουν τις κυρίαρχες «θέσεις» τους στην Ελλάδα που την κατασπαράσσουν με τις ευλογίες των επικυρίαρχων!!! ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ όμως μέσα από τα βοθροκάναλά τους μας τρομοκρατούν - με τα φερέφωνά τους, τους εξωνημένους «δημοσιογράφους» υπαλλήλους τους- και μόνο στην ιδέα και στην αναφορά της ΔΡΑΧΜΗΣ, έστω και ως διαπραγματευτικού πλεονεκτήματος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επωφεληθούν κάποιοι άλλοι, κάποια …άλλα, αποτυχημένα λαμόγια-επιχειρηματίες που ζούσαν στη διαφθορά(!), που έχουν τα λεφτά τους έξω… και έχουν συμφέρον να μας γυρίσουν στη ΔΡΑΧΜΗ για «να ξεχρεώσουν και να μας αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί»! Ναι, αν γυρίζαμε στη Δραχμή, αυτούς θα άφηναν οι καρχαρίες… μπάζα δεν θα έπιαναν οι κουρηδοκουρελάκηδες… Έλα όμως που δεν συμφέρει… Και θα χάσουν τη μαρμίτα και θα ψάχνουν το σβέρκο τους… Οπότε… να προσέχετε το λόμπυ της Δραχμής και να τρώτε το φαΐ σας…

Ανώνυμος είπε...

Nα τον χαιρεσε Χαρυ τον φιλο σου τον γιο του δεξιου βουλευτη με τη πορσε θαμωνα του μεγαρου μουσικης και κολλητο της γκομενας του Σαμαρα Βισση που της δικαιολογουσε και το ποθεν εσχες απο το ραδιο ο ΓΕΛΟΙΟΣ οχι επειδη ηταν φιλη αλλα επειδη ηταν γκομενα του Σαμαρα,μη σπιλωθει το προφιλ του ηγετη,και τωρα εποικηνωνιακα αναδιπλωνετε για να προστατεψει οτι ερεισμα εχει μεινει(?) στη δικομματικη παραταξη(το κουβελη το κρεμαμε χωριστα) που ηταν η πολιτικη προσωπιδα των πραγματικων αφεντικων που κυβερνανε αυτο το καταραμενο τοπο και που ανεφερε τα ονοματα ο απο πανω και τους ξερουμε ολοι.
Παρε και ενα σιντι του Παριου και κλαφτον λοιπον το φιλο σου το Χατζηνικολαου που προσπαθει να διασωσει το τομαρι του.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?
ΤΑ 2 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ?
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΟΤΑΝ ΓΟΝΑΤΙΖΕ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ " ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ"
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ?
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!
Σιγουρα θα φανει χρησιμος μισθοφορος και αλλου στο Εκαλη κλαμπ.
Καθικια καταλαβε το καλα αν δεν μπορεσει να κυβερνηθει μονος του ο λαος καλιστα μπορει να σας εκδικηθει γαμημενα μισθοδορικα αστικα γραβατωμενα παπαλακια.
Που μου εχει μαζεψει το ΓΕΛΟΙΟ μισθοφορικο αμετανοητο δεξιο κομματοσκυλο του Μπομπολα και του Αλαφουζου το ΤΡΑΓΚΑ και τους ΓΙΑΛΝΤΖΙ κομμουνιστες της ελληνοφρενειας και πληρωνονται ολοι απο το μεγα χορηγο Γιουρομπανκ!
Και εχουν το θρασος να μιλανε για το λαο οι ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
ARB ORDO CHAOS ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ?
ΘΑ ΤΟ ΧΕΤΕ!